![]() |
Unutamam Seni
Gittin gideli ******* soğudu Menekşeler bile bir günde soldu Yapraklar sarardı güller kurudu Sen gidince goncalar açmaz oldu Çekilmiyor artık sensiz akşamlar Gözlerimde yaşlar yüreğim sızlar Sen olmazsan yaşamak neye yarar Bu aşk beni yakar mahşere kadar Ağlatıyor beni sensiz sabahlar İnan ki kar etmiyor ahlar vahlar Gittin gideli kalbimde sızı var Unutamam seni geçse de yıllar... Hüseyin Erdoğan |
Uzat Ellerini
güneş hiç batmasın olmasın akşam buğulu camlara adını yazsam kapansın gözlerim sensiz kalırsam terk edersen beni ölürüm inan dikenin batsa da gülümsün benim sen de gülmelisin ölene değin bırakıp gitsen de sen hep benimsin benim kalmalısın mahşere değin korkma çağır beni gelirim sana aşarım dağları engel olsa da yürüsem aylarca yorulmam asla uzat ellerini bitsin hasretim Hüseyin Erdoğan |
Üşürüm
her sabah uyanınca ilk defa sen düşersin aklıma senin hala uyuduğunu düşünürüm o anda rüyalarında yoksam eğer bil ki ayazda kalmış gibi üşürüm 17.01.2005 Hüseyin Erdoğan |
Üşüyorum Yokluğunda
şu anda günlük güneşlik bir hava var dışarıda bense tir tir titriyorum ellerim buz gibi üşüyorum yokluğunda sizde mevsim yaz olsa da hep kara kıştır bizim buralarda başka mevsim yaşamadım sen gittiğinden bu yana sensiz güneş bile doğmadı İstanbul'da sabah da hiç olmadı inan ki gözlerim senden başkasını görmüyor nereye baksam sen varsın sen vefasız olsan da vaz geçemeyeceğim tek yarsın Hüseyin Erdoğan |
Vallahi Yine Doyamam sana
sen benim günümsün güneşimsin hiç bitmeyecek sevincimsin neşemsin pırıl pırıl aydınlık gündüzümsün gecemsin sen benim gönül bahçemdeki hiç solmayacak tek orkidemsin her sabah rengarenk açan her gün farklı kokan tek goncamsın vallahi yine doyamam sana ömrüm boyunca seni gece gündüz koklasam da öylesine hoş girdin ki yüreğime müthiş bir sıcaklık verdin içime ısıttın beni iliklerime kadar bil ki sen geldiğinden bu yana hayatım rengarenk bir bahar sevgili şiirim inan ki bende de seni delicesine seven bir yürek var 11.11.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Vaz Geçemem Senden
neden böyle bırakıp gittin beni? günüme bir güneş gibi doğarken bilir misin ne çok özlerim seni? her akşam güneş hüzünlü batarken isyan ederim sensiz *******de ne olur dön artık çektirme çile bil ki dayanmak çok zor hasretine bir gece düşlerimde olsa bile inan ki aklım fikrim kaldı sende hala ellerinin izi var bende bir daha bana dönüp gelmesen de vaz geçemem senden mahşerde bile Hüseyin Erdoğan |
Vur da Git Bari
ben ressam değilim amma sevdiğimin resmini kazırım bile yüreğime sen bir güneş değilsin amma ışık olursun dünyama her yerde her anımda sen düşersin hülyama bil ki seni de alıp götürürüm kollarımda mutlulukların doruğuna sen neden böylesin bilmem ki ne geliyorsun bana ne de çağırıyorsun beni bir kez olsa da gel bir bak sensiz dünyama ben ne haldeyim gör bir defa nasıl olsa döneceksin geri her gün öldürmektense beni ne olur son kez vur da git bari Hüseyin Erdoğan |
Ya da Öl de Bari
böyle susup susup da beni hasretinle yakma beni sensiz bırakıp da düşürme derde gün bile zindandır bana senin olmadığın yerde inan ki sen benim kalbimde teksin yalan söyleyen ömrünce çile çeksin bil ki sen yer yüzünde en çok sevilen meleksin ben de seni delice sevenim rüya bile görmek istemem düşlerimde sen yoksan eğer vallahi sen istemedikçe ellerine bile değmem sevdiğini bir kez olsa da söylesen de bana yeter zaten,yokluğunda ne sabah oluyor dünyama ne de gün doğuyor zifiri karanlıklarıma? geleceksen gel artık perişan etme beni ne olur bir umut ver ya da öl de bari hiç olmazsa mahşerde beklerim seni hem de umutla bir gün nasıl olsa sen de geleceksin oraya 01.06.2005 Hüseyin Erdoğan |
Ya da Şairim Sen Gel Deyiver
seni sensiz yaşadıkça çok acıyor yüreğim tutmuyor bedenim sana sevgimi verdikçe günden güne daha da büyüyor sevgim sana hep diyorum ya sevgilim benim burada tek hüznümdür sensizliğim sen her şeyinle bir güneş bir ay bir yıldızsın dünyama ışık olursun havalar sisli puslu olsa da güneş hiç doğmasa da gecemi günümü pırıl pırıl aydınlatırsın sen yüreğimdeki hiç sönmeyecek yangınımsın uzaktan da olsa tüter durursun ömrüm boyunca hiç bitmeyecek aşkımsın hep özlemini çeksem de senin hasretinle yaşamak bile ne de güzelmiş meğer seninle sevda yaşamak ise inan ki her şeye değer beni mutlu etmek istersen eğer ya bir sabah gün doğmadan çıkıp geliver ya da şairim haydi sen bana gel deyiver 26.04.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Yağmura Hasret Çöller Gibiyim
seni öylesine özlüyorum ki senden uzaklarda senin için yağmura hasret çöller gibiyim inan ki artık sen bedenimin bir organısın sanki bil ki yokluğunda ben üçte ikiden daha fazla eksiğim zaten beni hüzne boğan da sensizliğim bir günü bile senden uzakta geçirmek bir yıl gibi geliyor deli ediyor beni iliklerime kadar hissediyorum hasretini ah! bir bilsen seni ne de çok sevdiğimi ömrün boyunca bırakmazsın ellerimi yeter artık seni sensiz yaşatma bana gelip de sımsıkıcasına sarılsana istersen çağır da ben sana geleyim seni bir gül gibi dalında koklayıp seveyim sen de bundan böyle kan yerine yüreğindekini bir nehir gibi akıt bana ben de senin sevgini enjekte edeyim ölünceye değin bütün damarlarıma 26.06.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:54 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.