![]() |
Sende Buldum
Sen olmasaydın STOP etmişti duygularım Kıpırdamıyordu kalemim Ne zamanki Fırtınana tutuldum Fokur,fokur Kaynamaya başladım Kilometreler ötesinden Hasretinle Aşkınla yakıyorsun beni Belki sen Aşkımdan bile habersizsin Belki sen Başkasını seviyorsun Olsun,olsun be İZMİRLİM Ben seni seviyorum ya Benim duygularımı Harekete geçirdin ya Kalemimi çoşturdun ya Sıcaklığına,yazdıklarına Sana inanıyorum ya Bunlarda yeter bana...? Yaşam bir TUHAF Bir TUHAF İZMİRLİM Yıllar önce,duygularım Canım,kanım İZMİR de bitmişti Şimdi yine,herşeyi ZEYCAN ı sende buldum Sende buldum İZMİRLİM SENDE BULDUM (25.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Sende Ne var
Bende Mangal gibi bir yürek Sende ... Bende Pes etmeyen duygular Sende ... Bende Aşka inanmışlık Sende ... Bende Sıcaklık,dürüstlük Sende ... Söyel güzel söyle Aşka dair Ahte vefaya dair SENDE NE VAR SENDE NE VAR (02.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Sende Takılı Kaldım
Teknoloji gelişti Aşklar,zevkler değişti Ben var ya Yeşil gözlüm Eski bir saat gibi Sende takılı kaldım (12.12.2006) Şahin Ertürk |
Senden Korkan Oldum
Şeytan tüyü sanki sende Büyülendim kaldım sana Bir muhteşem güzelliğe Bir muhteşem kibarlığa Hayran,hayran bakakaldım Yaz gününde donuyorum Kış gününde yanıyorum Heykel gibi kalakaldım İşte şimdi hapı yuttum Aşktan,senden korkan oldum Ne istersen ferman buyur Her söz bana emrin olur Yeterki sen aşka doyur Sana mecnun,şaşkın kulun Yeterki sen ferman buyur Korkan oldum,korkar oldum Bir muhteşem güzellikten Bir muhteşem kibarlıktan Seni benden çalar diye Ondan,bundan korkan oldum (13.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Senden Kötü Yar mı Var?
Ne çıkarsa bahtıma Dönmem sana ahtım var AYFER çıktı tahtına Senden kötü yar mı var? Aşka mezar kazandın Gözyaşıma gülendin Bir sarhoşu övendin Senden kötü yar mı var? Zaman vurmuş yüzüne Gözükme sen gözüme Dikkat benim sözüme Senden kötü yar mı var? (10.04.2006) Şahin Ertürk |
Senden Vazgeçemem
Sen istersen vazgeçerim Maça gitmem,Şiir yazmam Başka yüze dönüp bakmam Amma artık mümkün değil Aşk tan,senden vazgeçemem Vazgeçemem Yeşil gözlüm Artık senden,vazgeçemem (06.09.2006) Şahin Ertürk |
Senet
Sokaklara çıkıp Beni yersen de? Resmimi yırtıp Üstüne bassan da? Mektuplarımı yakıp Çöpe atsan da? Gördüğün yerde Alaya alıp Dalganı geçsen de? Kızdıramazsın Vaz geçiremezsin? Peşinde olurum Bırakmam seni... SEVİYORUM SENİ Senettir sözüm (02.09.2003 Takvim Gazetesi) Şahin Ertürk |
Seni Anadolu Kokar İken Sevmiştim
Ben seni Al yazman ile Şalvarın,yemenin ile Buram,buram Anadolu kokar iken Doğallığınla sevmiştim? Kuaför değmemişti Saçlarına? Ruj sürmemiştin Dudaklarına? Parfümü bilmiyordun O zamanlar? Oysa şimdi sen, Açılmışsın,saçılmışsın Birşey kalmamış üzerinde? Boya ile kapatmışsın Yok etmişsin güzelliğini? Saçların,dudakların Boya fabrikası gibi? Sana neler oldu ZELİHAM Kime,neden Niçin özendin? OJE li tırnakları Ne yapayım ben? Kaşları alınmış kadını Nasıl seveyim ben? Ben seni Anadolu kokar iken Doğallığın ile sevmiştim Kınalı,nasırlı ellerine Bayılıyordum ben? Saflığın,içtenliğin Bir başkalıktı benim için? Kır çicekleri gibiydin Katkısızdın,hormonsuzdun? Söylermisin ZELİHAM Söylermisin? Şimdi ben senin Neyini seveceğim? Nikotin kokusundan Parfümden,Alkolden Nefret ettiğimi Bilmezmisin sen Bilmezmisin sen (29.11.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Seni Aptalca,Delice Sevdim
Ben seni,İlkbahar'da sevdim Yaz'da,Sonbahar'da sevdim Ben seni,Kış'ta sevdim Sevdim CANIM sevdim Ben seni,dört mevsimde sevdim Sen'le,yüzüme kan Yaşantıma renk geldi Sen'le,maviyi,yeşili fark ettim Sen'le,pembe düşler kurdum Sen'le,beyazı gördüm Kırmızı'yı,Sarı'yı senle sevdim Sen'le,kalbimdeki buzlar eridi Sen'le,rüzgarlarda savruldum Sen'le,duygularım kabardı Sana şiirler yazdım Ben seni,bulut larla sevdim Yağmurlar la sevdim Yıldızlar la sevdim Gece lerle sevdim Gündüz lerle sevdim Kalbim'le sevdim Şiirim'le sevdim Sevdim CANIM sevdim Ben seni,dört mevsimde sevdim Hararetle sevdim Sıcak,sımsıcak sevdim Çıkarsız,riyasız sevdim Korkusuz,cesurca sevdim Dört dörtlük sevdim Sevdim ay ışığım sevdim Evet ikrar ediyorum Ben seni birazda Aptalca,delice sevdim Sevdim CANIM sevdim Ben seni Kendimden,canımdan çok Sevdim,SEVDİM İŞTE (22.11.2005) Şahin Ertürk |
Seni Arar Gözlerim-1
Böyle sevgi görmedim Bilsen nasıl özledim Baktığım her bir yerde Seni arar gözlerim Beklediğim durakta Otubüste,vapurda Tranvayda,metroda Seni arar gözlerim Televizyon,radyoda Dinlediğim şarkıda Okuduğum kitapta Seni arar gözlerim Odalarda,mutfakta Lavaboda,banyoda Vestiyerde,aynada Seni arar gözlerim Yoksun benim yanımda Kaldım hasret koynunda İzmir,kordon boyunda Seni arar gözlerim Sanma sensiz delirdim Gelemezsin bilirim Yosun gözlüm yinede Seni arar gözlerim (16.03.2007) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:11 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.