![]() |
Ben Nelere Ağlamamki
Şaşırmayın görürseniz ağlamalarımı Ben nelere ağlamamki Sevinince ağlarım Üzülünce ağlarım Ben nelere ağlamamki Hani yanık türküler vardır Sevdadan bahseden Şarkılar vardırya hani Hüzzam besteden Şiirler okursunuz sizi anlatan Mısralarında birlikte dolaştığınız Bir film izlersiniz Siz gibisinizdir baş rolünde Hani mecnun öyküleri vardır Için için okuduğunuz Yardım edersinizya ferhata Dağları delişinde Sigaranızın bittiğinden Olmazya haberiniz Ağlarsınızya bir başınıza sessiz sessiz Ben de ağlamak istiyorum Kabül ederseniz Ben nelere ağlamamki Sevmek vardırya hani Bir de sevdiğine varamamak Bilenler bilir bunu Tükenişin ne demek olduğunu Ben bunlara Ben kendime Ben sevdama Ben aşkıma ben bahtıma ağlarım Ben nelere ağlamamki. |
Seştiğim Benim
Bir yudum badedir Içtiğim benim Ilk değil Kendimden Geçtiğim benim Ne yapsın Neylesin Şu deli gönül Bir zalim olmuşsa Seçtiğim benim |
Hicranlı Hasret
Geri ***ürdüm Eksiksiz Hicranlı hasretimi Taze buharı günahsız aşkımın Vücut bulacakken sessiz Ben Ben olacakken Uçtu habersiz Korktum sokulmaktan Yandım sokulamamaktan Kırık camlarıma Paçavralar tıkadım Seyrediyorum şimdi Çok uzaklardan Dayatmak acıyı Son raddesine kadar Medet ummak gibi birşey Tuzaklardan Bıktım ürkek gözlerimle aşkına Susayarak bakmaktan |
Dostlar
Bahar mı geldi dostlar Yani..güller mi açtı!! Unutmuş aşkı bülbül Gülün de tadı kaçtı Sunulsun cananlara Canan bülbülse eğer Dünyanın güllerini Derleyip versen değer Hani nerde keremler Hani nerde aslılar Dağbaşında ferhatın Sevdasını astılar Mecnun mu var leyla mı Çöl mü var geçilecek Bade kaldı mı dostlar Şerefe içilecek Var mı şöyle bir seven Var mı cana can katan Ey..gönül sözüm sana Yürek olmaktan utan |
Hiç
Hep seni beğendim hep seni sevdim Bir başka sevgiyi tadamadım hiç Yani bilesinki ben seni sevdim Gönlümden çıkarıp atamadım hiç Sende olan seni özünü sevdim Dünyalar tatlısı yüzünü sevdim Sesinin tonunu sözünü sevdim ******* boyunca yatamadım hiç Gözünden damlayan yaşını sevdim Yaptığın yemeği aşını sevdim Saçını başını kaşını sevdim Sensiz bir başıma duramadım hiç Boyunu posunu belini sevdim Saçlarından düşen telini sevdim Şefkatle uzanan eline sevdim Doyası şöyle bir tutamadım hiç Kalbimden geçeni bilmeni sevdim Bana hep tat veren gülmeni sevdim Peşin sıra beni sürmeni sevdim Senin gibisini göremedim hiç Yüreğini sevdim gönlünü sevdim Bahçeni bağını gülünü sevdim Her sözü bal olan dilini sevdim Ben senin tadına doyamadım hiç |
Veda
Bu sana son şiirim son dokunuşum Yüzümdeki hüznüm vedam olacak Kahrolası ayrılığın böylesi Belki de en büyük hatam olacak Gözlerim korkulu bakışım ürkek Azalmaz bu acı artar giderek Sensiz viranemde bir başıma tek Yürek sancılarım naram olacak Dön diyecek gönlüm ama imkansız Bedene razıyım kalsam da cansız Sahipsiz bir gönül kimsesiz yarsız Sensiz geçen günler ziyan olacak Sürmeyecek elbet belliydi sonu Belirle yönünü çiz sen yolunu Böyle de denermiş Allah kulunu Bilesinki bu veda yaram olacak Bir başkası bana haram olacak |
Sakın Gitme
Sakın gitme Buralardan Seninle tadına vardım hayatın Seninle açtı bahçemde çiçekler Seninle Yaşadığımı anladım Sakın gitme buralardan Gidersen Mahvolurum Kiminle dertleşir Kiminle konuşurum Sensin tesellim Sensin umudum Sakın gitme buralardan Kurban olduğum |
Başka Yerlerde
Gönül başka yerde Dil başka yerde Bülbül başka yerde Gül başka yerde Rahmetler beklerken Kuru topraklar Yağmur başka yerde Sel başka yerde |
Murat
Oğlumuz olursa murat Kızımız olursa Gaye koyacaktık adını Ama Bilesin ki Gayesi olmayanlar Göremez muratını. |
Büyütemedim Çoçukluğumu
Ya elma şekerlerim olur Ya da uçurtmalarım. Masallarda gezerim kaf dağını Cücelerle arkadaş olurum. Dostlarımdır palyaçolar Mutluluğu buralarda bulurum Bunca yıldır hep böyle Sürüp gider çoçukluğum. Aralayınca seneleri Gördüm yokluğumu Ne gençliğimi tanıdım Ne de olgunluğumu. Sitem etmedim ama Büyütemedim çoçukluğumu. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:37 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.