![]() |
Nerden vurmalı gönlü aşkın yamacına
Hangi aykırı yoldan geçirmeli içselliğimi Avuntuları hangi duygunun azığı yapmalı. Kendime baktım da mana fanusum kırılmış Nasırlaşmış dudaklara mahkum etmişim dilbendliğimi Bu yol,bu yamaç pulsuz okunmamış bir masal gibi. Leşine konmalı mıydım, varisi olmalı mıydım yalanların Zevk sofrasına oturup buselerimi vermeli miydim en kahpesine aşkın Yoksa siftahsız kalbime barutsuz kurşunlarını mı sıkmalıydım ifratın. Ayrılıkların soydaşıyım;aşıkların adaşı,melankolinin yoldaşıyım Maskara saçların kınası,yırtmaçların narinliğindeki dilbesteyim Ladeslerinden vazgeçtim artık sevginin,aşk oyunlarının firarisiyim. |
Aşk mıydı o, aşkımsı bir şey miydi
Neydi çekip kendine, beni bağlayan Kanatan dudağımı, tenimi dağlayan Elleri ta içimde o dev miydi Etime bir alev değmişçesine Nasıl da yakardı öptüğü zaman Bir su gibi akıp gitti avuçlarımdan Yorgunum şimdi bin yıl sevmişçesine Hani o yalnız benim olan gül, kırmızı Gözlerimin önünde açılan sonsuz bahçe Hani, o var olmalarımız öpüştükçe O delice sürdürmeler yaşantımızı Hiç doymamak oysa, tene, kokuya, aşka Sarıldıkça güçlenmek, bütünlenmek Kudurmuş arzularla zamanı yenmek Ve en kuytularda buluşmak korka korka Kimi gün utanmak otlardan, çimenlerden Kimi gece mıhlamak gölgemizi duvara Varmak için o sevgiyle açılmış kollara Apansız düşmek yükseklerde bir yerden Oydu işte alıştığım, özlediğim şimdi de Sevgice bir tutku, aşkımsı bir yakınlık Avunmak... Kırık dökük anılarla artık Kimbilir? o ******* yaşanmadı belki de |
Sen yanımda olmadığın zamanlarda ,
Eğer seni düşünmüyorsam, Resmini çizip hayalimde Artık canlandırmıyorsam, Pes arkadaş bu aşk değil. Yaşadığım hayalini, Alıp, Göğsümün, Sol üst köşesine koymuşsam, Atışında her kalbimin , Rast gele değil de…. Sadece ben değil sen de hissetmişsen İşte aşk budur. Her nerede olursan ol……… Her kar yağdığında lapa lapa…….. Dudaklarıma düşen her kar tanesi, Öpücük olup, sen olacaksın hayalimde Ve ateşimle, dudağıma değdiğin an eriyeceksin Her kar tanesi Kartopu, Ve zamanla çığ olup yüreğinde Seni gömüyorsa Sevgisizliğe, Aşksızlığa Sen aşkı inan ki hiç yaşayamayacaksın. |
Gazete sayfaları yine seni yazmış bugün
Binlerce erkeğin hayalini süslemişin bugün İnan kabul görmeyeceksin ,sende bir gün Aşk nedir o zaman anlaycaksın Dertler başında bir uğultu olunca Kader kıskacında kıvrılıp kalınca Hayat çizgileri seni sarınca Aşk nedir o zaman anlayacaksın Bir rüzgar olup uğultum uzaklardan duyulunca Bir güneeş olup gök yüzüne doğunca Bir kuş olup sana doğru uçunca Aşk nedir o zaman anlayacaksın Son demlerinde bei anacaksın Son fısıltımı kulaklarında duyacaksın Son nefeste gerçek aşkı bulacaksın Aşk nedir o zaman anlayacaksın |
Aşk nedir ki?
Senin için dökülen göz yaşlarım kadar hafif, her gün doğan güneş kadar sıcak mi? Bir papatyanın tüm zarifliği ve nazıyla, kar beyazı yapraklarını açması miydi? Yoksa parkta aşk nareleri atan serçeler kadar heyecanlı, sevgiliye tutunan el kadar titrek miydi? Her gün geçiyorum o caddeden alabildiğine, çocuksu bir özlemle. Her sabah yolunu gözlüyorum, soğuk kaldırımlarda şarkılar söyleyip ısınıyorum. Seni hayal ediyorum her gece, yatmadan önce rüyalarıma gelmen dileğiyle. Aşk nedir ki? Annesini kaybetmiş ağlayan bir kedi kadar korkak, yeni açan bir fidan kadar masum muydu? Bir balığın hafızası kadar 3 saniyelik bir an, yoksa bir ömür kadar uzun ve zorlu muydu? Yıldızlar kadar uzak ve ulaşılması güç sevgiliye bakan bir göz kadar mutlu muydu? |
“Zaman hoyratca
Akıp gitmekte…” Saatler su gibi akıp gidiyor… Gözlerim uzaklarda seni ararken Senin olmak, menekşe gözlerinde Kaybolmak istiyorum. *******i hasret ateşinle yanarken Ayriliklarin dagladigi yüregim Küskün, irmaklar gibi . Kalbinin merkezkaç Kuvveti olmak istiyorum... Ansızın çıktın karşıma Sonbaharda sararan yaprağın Param parça rüzgarda Sürüklenmesi gibi savurdun bu yüreği. Ask mucizemin başlangıcı olan sen, Damarlarımda dolasan kan gibi Hayat verirken en umutsuz anımda Sonra verdigin cani alip neden gidersin. Sen söyle; Bunlar olmadan Gözlerime yaş dolmadan Gök yüzüne haykırsam AŞK nerede BEN nerede diye Durur mu senli saatler? Kabul olur mu duam!!! İremsu |
Ne okunur, ne yazılır...
Aşk öyle bir hitaptır ki! Ne silinir, ne kazılır... Aşk öyle bir kitaptır ki! Ölüleri diriltir aşk! Dirileri delirtir aşk! Düşmesin bir taş yüreğe... Yavaş yavaş eritir aşk! Derttir, derman bildirmez aşk! Çektirir de öldürmez aşk! Hasret ile örülürse... Ağlatır da güldürmez aşk! Bâzen bir gözde bakış aşk! Bâzen bir sözde yakış aşk! Bâzen bir gülüş, edâdır... Bâzen bir gizli akış aşk! Öyle bir kitaptır ki Aşk! Çok yazılır...Çok okunur... Sihirli hitaptır ki aşk! Acemilere dokunur... |
Çocukluk günlerim bittiği anda
Karşıma bir güzel çıktı aniden Meyil oldum onun mah cemaline Aklimi başımdan aldı aniden Görür görmez onu tir tir titredim Ben ömrümde böyle güzel görmedim Karaca mı ceylan mıydı bilmedim Şok eyledi beni şaştım aniden Göz göze gelince ferim tükendi Vefasız yar su belimi bükendi Neden bana tek kelime etmedi Aşkın odunuyla vurdu aniden Uzamış saçları beline kadar Kim gorse bunu tutuşur yanar Gönlüm mecnun oldu hep onu arar Sevda çöllerine saldı aniden Aklımı başımdan aldı da gitti Hayale hülyalara saldı da gitti Bu ne hızlı aşktı başladı bitti Rüya alemine saldı da gitti Amsterdam / 15.06.2003 |
Sevgiyle,muhabbetle günler geçiyor
Gözlerin gözlerimden hiç ayrılmıyor Neşeyle,mutlulukla aylar geçiyor Dizlerin dizlerimden hiç ayrılmıyor. Rüyada gibiyim sanki bir cennette Hayat ne güzelmiş seninle birlikte Ayrılmayalım dünyada, ahirette Var mı ki senin gibisi bu alemde. Sonunda aradığım aşkı buldum ben Tam da gönlüme göre sevgilisin sen Sözlerin damladır sevda denizinden Aşk oku ile vurdun tam on ikiden. Hayalimdeki aşka kavuştum senle Artık hep sen varsın benim yüreğimde Kalbim hızla çarpıyor seni görünce Hayat bir başka güzel seni sevince. |
Başı belli,sonu belli bir aşkın,
garip inatçı ama çaresiz yolcularıydık biz; Farkında olmadan bulduk birbirimizi birbirimizin içinde.. Kalbimin az hasarlı bir sayfasını çevirdim Eline kanımdan dolu bir kalem verdim Dilediğince karala diye. Ne güzel resimler çiiziyordun önceleri Mutluluk bir çocuk Umut yıkılmaz bir kaleydi sayfanda Hayalleri görmüyordum bile Onlar gözlerinde bas bas bağırıyorlardı Duyulmaması imkansız. Bir rüzgar olup gökte buluşacaktık Elelle verip dinecektik evimizin en sıcak köşesinde Ama neden sonra canımı yakmaya başladı çizdiğin her resim Kana bulandı kalbim Çocuk öldü Umut yıkıldı Hayaller kör Rüzgar dindi Aşk bitti Ağlayan..... Bekleyen.... Özleyen..... .....Gülen .....Gelmeyen .....Özleten 1 Ben...... ......1 Sen |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:25 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.