![]() |
artık kimseye sözümü geçiremez oldum
gönlümü sakladım kimseye kaptırmasın kendini diye konuşmuyoruma rtık tek bir kelimem ortalığı karıştıracak diye senin gibi birini sevdiğim için kendimden nefret ediyoyorum ama nedense senden vazgeçemiyorum elime kalemi alıyorum koyuluyorum yazmaya içimdeki okları takip ediyorum birde bakıyorum sana geliyorum diyorum ya hani seni sevdiğim için kendimden nefret ediyorum fakat yinede seni deliler gibi SEVİYORUM YARİM!! |
ben aşkı tanımıyorum.tanıyorum diyenlerede inanmıyorum.sevilen
olmanın verdiği sevgiyle sevdiğim sesi tanımak,anlamak istiyorum.bazen bir film kahramanıyla semalarda uçurduğum,bazende kül kedisinin düşürdüğü ayakkabının içinde unuttuğum çılgın yüreğimi sana,sığınabileceğim tek limana demirlemek istiyorum. |
aşk için yapamıyacağımız şey yoktur değil mi:?ya onu kaybettikten
sonra ne değişti:? herşey bittikten sonra geride o kadar anı kalmışken neden aşk yoktur deniliyorki onun gözlerine bakarken kalbiniz küt küt atıyordu değil mi:? kalbinizde onun aşkı alevlenirken nasıl bir anda kaybolur ki nasıl o alevler kül oluyor o zaman aşk herşey aşk hayat gece yıldızlarda aşk dünyada o kadar güzellik varken hayat neden bir gözlük takıp toz pembe oluyorki belkide yazılan şu satırlar aşkı simge |
Sarilir Şehrİn TÜm IŞiklari
DaĞilir GÖz Bebklerİne Sİlİnİr Acilari Anilari Serİlİr Dudaklarina... DaĞilan IŞik Benzemez Sewgİme Ruhum Hayran Batan GÜneŞe KayboluŞum Zamansiz Yİne GÖzlerİnde Elweda Denmez Çaresİz TerkedİŞlere Kirilir Ellerİmde GÖzlerİne BaktiĞim Aynalar Bİrİ Gelİp BakiŞlarini Ellerİmden Alana Kadar YiĞilir GÖzlerİmİn ÖnÜnde BÜyÜk Bİr Sewda Delİnİr GÖk Serİn Sularda Dara AĞcaindakİ O İkİ Beden Warya Mahkum Ettİ GÖzlerİnİ Ayriliklardakİ YaĞmurlara... |
Bir başka burukluk getirdi bugün Ankara
Kararsız kalmış sanki güneş bu sabahın şafağında, Çıkarmaya başlamış dağlar beyaz elbisesini, Aşklar ölüyor,aşıklar çırpınıyor duydum nefeslerini, yeter mi gücüm ? dayanabilir miyim yalnızlığa ? Ellerim uzanır mı gökyüzünden bir yıldız almaya ? Ben mi istiyorum sonsuz uykuları Bilmem toprak mı çağırıyor,görmeden çabaları, Solmuş kurumuş yüzüm çiçekler misali, Bilmem nasıl anlatırım ki bu hali Nefesin düğümlenir ya hani boğazında Asılı kalırsı |
İstedinde Leyla bilip seni Mecnun olmadım mı ?
Her an sevip seninle dolmadım mı ? Nedir bu hal sevgili, Ölürüm gel dediğinde yanında olmadım mı ? Benliğimi vermedim mi snei en çok ben sevmedim mi ? Öldüm bittim hasretinle görmedin mi ? El açıp kapına gelmedim mi ? Unutup kendimi gururu mu sürünüp aşk için Senden sevgi dilenmedim mi ? Özledim hep yokluğunda Sanan aşkımı anlatıp dünyayı terk etmedim mi ? Yoksa sevgili kulak verip dinlemedin mi ? Yoksa sevgili gönül verip sevmedin mi |
Evler görünüyor parlak ışıklar altında
Kimileri mutlu,Kimileri uykulu Anlamsızca yürüyorum Şu önümde giden garip gölge ? Düşmeye yüz tutmuş yıldızların mı ? Hyallerle hatırladığım çocukluğumun mu ? Yoksa bu gölge,bu garip gölge Gerçekleşmeyi unutan hayallerimin mi ? Anlayamadan peşinden gidiyorum gölgenin Sonu sevgili kapısına çıkıyor, Gözlerim doluyor,tüylerim ürperiyor Bu gölge anlıyorum ki Beni gözyaşlarına boğan ayrılığın, Soğuk ve insafsız gölgesiymiş, Bir kez daha kapan |
Sen kalbimde esen tatlı rüzgar
Bazense soguk ve sert esen poyraz O tatlı rüzgarın kalbimi okşar Poyrazınsa kıra bildiğince parcalar Sen bir mevsim gibi farklısın Doğa gibi hem güzel,hem afetsin Ama ne olursa olsun yüreğimdesin Vursanda kırsanda değişilmezsin Bir mahkum gibi kendini suçlu hissetme Suç senin değil aşkın cilvesinin Birilerini üzdüm diye düsünme Onun kalbi zaten her zaman senin... |
dün yine aklımdaydın saatlerce
önce seni sona ölümü düşündüm bir şeyler tıkandı boğazıma konuşamadım sonra önce ölümü sonra sensizliği düşündüm ölüm sensizlikse sensizlik zaten ölüm be gülüm..... |
Bir garip durgunluk içindeyim
Hayallere,geçmişe dalıp kendimden geçiyorum Hiç eksilmeyen sigara dumanım Zaten ağlamaklı olan gözlerimi Bazen daha derinlerdeyim ? Bir gelsede azrail alıp götürse herşeyimi Ve bu gecenin gündüzü kapansa gözlerime diyorum, Bir başka derinlik ? Uyusam 24 saat uyanmasam Uyusam da saatlerce hüzünlenip ağlamasam, Uyusamda görmesem yarını, Yada zaman dursa yarın hiç başlamasa Kim derdi ki; Ayın en güzel hali en masum 14 ü böylesine kederli olsun Ey güne |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:02 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.