![]() |
bağırıyorum sokaklara
yağmura, rüzgara, buluta körkütük aşıklara yada aşk acısı çekenlere yahud terkedilmişlere mesela aldatılanlara bağırıyorum... yağmur deyince aklıma gelir aklıma gözyaşların rüzgar esince bana sonbaharda solan yaprak gibi uçuşun gelir bana.. bulut diyince bana sensizliğimi unutasım gelir aklıma bağırıyorumm eyy insanlarr; alın sizin olsun aşklarınız alın sizin olsun bencil yaşantınızz....:( |
Her gün yanında olamamaktan korkuyorum
Sesini duyamamaktan Seni görünce, sana alışmaktan da korkuyorum Nedense sensizlikten de korkuyorum Bir gün hoşça kal demenden İstemesem de; Bir gün, bir gül gibi İçimde solmandan korkuyorum Hafızamda bırakacağın hatıralardan Hatıralardan kaçamamaktan Adını unutamamaktan korkuyorum Ah be güzelim; Ben seni sevmekten korkuyorum. Benimkisi sadece bir sevda Göz yaşlarımla söndüremediğim Korkularımı yene |
Sen Kalbİme Gİren KurŞunsun Ya Senİ Orada Birkacaklar Benİm Olacaksin
Yada Senİ Çikartirken Benİm Canimi Alacaklar Sonum Olacaksin (nİlay.....?) Senİ Ama Bİr Tek Senİ Sevİyorum=====) |
Yİne Aklima Geldİn .
KÜllenmİŞ AteŞİ Yaktin. Ölmeden ÖldÜrdÜn Benİ. İnsafin Yokmu Sİnem. ÜÇbeŞ Pula Sattin AŞkimizi. Yiktin Hayellerİmİ Duygularimi. Senİ Vefasizin Kizi. İnsafin Yokmu Sİnem. SaÇlarina GÜller Takmazmiydim. Senİn İÇİn Ölmezmİydİm. Ne İstedİnde Vermedİm. İnsafin Yokmu Sİnem. DÜŞtÜm Gurbet Yoluna. Lanet Olsun AŞkina. KÜstÜrdÜn Benİ Hayata. İnsafin Yokmu Sİnem. Sevmenİn Anlamini Bİlseydİm. YaŞamayi Severdİm. EĞer YaŞa |
heeey eskici bakarmısın
kalbim bu kutuda alırmısın ee eskici hadi alsana bak çok değerlidir yıllardır sakladım ben onu anladım eskimiş yıpranmış vede kırık... kimse artık almaz diyorsun ee yapamazmısın eskici çaresini bul nolursun artık yapılmaz mı ee eskici sen ne işe yararsın al bu kalbi üstü kalsın istersen bi çöpe atarsın bu kalbi böle yapan yansın git artık eskici herkes beni kalpsiz sansın |
bir cadı günlüğümü okumuş
baktıki herşey iyi gidiyor o kötü asasına dokunmuş beni sevdiğimden ayırıyor cadı çek git hayatımdan alırım sopanı kalırsın dımdızlak bıktım artık şu meymeletsiz suratından hadi yürü yandan yandan cadı saçını başını yolar kel kel ortada koyarım kah kah güler tüm insanlar kötülükte seni sollarım saçmalıyorum galiba ne cadısı hayatımı karartan onun aşkısı eyvah deliriyorum galiba bekliyor beni tımarhane kapısı |
bu aşkmı hırçınlaştırıyor beni
yoksa aslında yokluğunamı isyanım bilmiyorum. ama ben sensiz *******in hesabını tutmaktan bıktım. seni var bilirken,sana ulaşmak mümkünken, kendime gölgeni arkadaş edinip bütün bir geceyi onunla geçirmek istemiyorum. ya elinde sönmeyen mumlarla gel; ışıl ışıl yapalım dünyamızı, yada bırak karanlıkta görmeyede alışırım ben bir yakıp bir söndürme ışığı ben aşk istiyorum yarım yamalak sevdalar değil. |
İçimde birşey var bu akşam,
gözlerimde yorgun bakışlar. Kimin için ağlıyor gözlerim bu karanlık gün, sabaha kendimden kaçışlar. Bilemedim ne seninle nede sensiz yaşamayı , anlayamadın değerini sevgimin senliğini. Şimdi ikimizde yalnızız işte, ******* ızdırap gündüzler günahkar. Sevemedim sensizliği öğrenemedim yıllarca , yine ağlıyor gözlerim sensizlik başucumda .Uyumadan gel bebeğim gelki sevinsin gözlerim ! |
Ben sen gibiyim ya sen ben olur musun?
Ben durulmak istemeyen bir nehir, Sen üzerimdeki virane sal olur musun? Açsam diyorum yüreğimin tüm kapılarını sana, Sen içeri süzülen sevdam olur musun? Darbe üstüne bir büyüğü daha ama ben uslanmadım. Ben senin gibi karanlıkta günü yaşadım, Bir dilenci misali soruyorum; Günümdeki karanliği delen umudum OLUR MUSUN? |
Neden Tanrı sadece 1 kalp verdi ?? Herkeze 2 ayak verdi yürümek
için.... 2 göz verdi görmek için.... 2 el verdi tokalaşmak için.... 2 kulak verdi duymak için.... Peki neden 1 kalp verdi Çünkü diğer kalbi başkasına verdi Gidip bulmamız için.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.