![]() |
Zamansızdı her şey
Bir nisan akşamının Hüzün kokan sabahı Doğan güneş... Gölgeler... Ve dokunduğu yer... Islak değilse bile Zamansızdı her şey. 'çabuk yaşlanmışsın' diyordu duvarda gölgem kaldırımda ayak izim emekleyen bir çocuk büyüyor içimde ve yavaş yavaş ölüyorum korkak, |
Nasıl ah çektiğimi duyar mısın
İçimden geliyor,icim yanıyor Kalbim acıyor, bunu anlar mısın Özlemin yakıyor, sevdan yakıyor Bulutum ol, yağmur ol, ıslat beni Aşkınla yanan ateşimi söndür SALMA, kalbinin hapsinde tut beni Sen ölürsen bir gün, beni de oldür |
cesedimi agora meyhanesinin karanlık köşesinde bulmuslar
eşim dostum durmamış gelmiş cesedimi su yerine rakıyla yıkamışlar cenazemde dua yerine ferdi babadan okutmuşlar benim derdimi ne ferdi anlar nede orhan sen söyle müslüm baba NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ..... |
ben seni sevmiştim,vede daha da sevecektim.ama sen gittin başkasına
beni yalnız bıraktın.nasıl kıydın bana,nasıl yapabildin ben seni sevmiştim ama sen çekip gittin. |
Akşam sular iner dallara göklerden ve kurtlanır bütün meyveler.
İçime ince bir sessizlik dolar senin için beslediğim ağaçlar kurur Rüzgar yetim buğday başaklarını okşamadan eser içim kararır Ölüm tıpkı bir mahşer yeri gibi gelir akşam ve sabah darbeleriyle Bitmedi bitmeyecek bu dert bir şeytan üflemesi girer yüreğime Melekleri sevmem bu yüzden ağzımda yasak meyvenin tadı kalır Tutsak dudaklarımda özgür şiirler zincirlere vurulur dilim tutulur Üstelik aç kalırım sevmeye bir yıldızsı |
BENDEN SENİ ANLATMAMI İSTESELERDİ,bir yurek anlatırdım ıcınde
koskocaman bir dunya,dunyada kocaman bır fener ve sevgı yolu aydınlatan DESELERDİ YAZ ONU;yazardım en guzel şiirleri dilsiz istekleri dipsiz kuyu sarı saclarında yuvarlanan askları yazardım parmaklarım morarıncaya kadar yazardım,yuregım yorulup duruluncaya kadar DESELERDİ CİZ ONU;çizerdim dunyayı dunya her tarafı yedı veren gullerı yedı renk acan en mevsımsız cıceklerın actıgı nakıslı oyalı özenli bir dünya ve korkardım kendı |
yol sen olsan yorulmadan yürürüm.
ruya sen olsan hep uyurum gece sen olsan sabahı hic istemem son nefesim sen olsan şimdi ölürüm |
Ecelim ol hayatımdan vazgecerim.
Kaderim ol sana boyun eğerim. Belam ol bıkmam cekerım. Sen sevmesende olur ben seni yinede son nefesime kadar Severim... |
gül yüzün aklımdan çıkmıyor bir an hasretin içimi yakıyor gülüm
yıldızlar uykuya dalarken bile hayalin hep bana bakıyor gülüm kaybolup giderken seher yıldızı içimi kemirir hala bu sızı neyleyim ben sensiz baharı yazı yokluğun boynumu büküyor gülümm.. |
yine sana hasret gidiyorum haberin olsun belki mutlusundur şimdi
artık hayatında serseri diye birisi yok senin olsun hayatında aşkında seni benim kadar sevenler sana benim kadar hasret kalsınlar SERSERİ.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:14 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.