![]() |
Kahretsin neden seni seviyorum,
Kalpsiz birine can veriyorum, Duy bu sözüm sana, Kalpsiz oldugunu duysana. Yuvamdan ayrı kaldım senin için, Sense kalbimi kırdın bir oyun için, Neden söyle dahamı yüksek göründün şimdi, Artık bilmiyorum neden seni seçtim, Seni severken mutlu olurum sanmıştım, Yanılmışım meger şimdi daha mutsuzum, Kaderimle tekrar bulusmusum, Bilki kalpsizde olsan SENİ SEVİŞYORUM, Bu yolda ölümü göze alıyorum, Ama sakın unutma hala özlüyorum, Seni deyil kalbini |
Bana Biraz Huzur,
Bir Duble De Raki Getir Usta Bir De Degistir Su Plagi Canim Bugün Içli Sarkilar Dinlemek Istiyor Hani Su Damar Dediklerinden Ortaya Da Birkaç Meze Koy, Kafi... Hiç Yiyesim Yok Aslinda Masa Zengin Görünsün... Aglarsam Eger Sakin Endise Etme Bir Sevdigim Var, Ondandir.. Çok Tanik Olmussundur Böyle Seylere Elbet Ben De Olmustum Bir Vakitler Teselli Ettigim Bile Olmustur inan Anlamak Için Yasamak Gerekiyormus Teselliye Ihtiyacim Yok, Sakin Deneme |
insanları tanıdım yıldızlar gibiydi hepside gökteydi hepside
parlıyorlardı ben seni seçtim yani güneşi o güneş için bin yıldızdan vaz geçtim aşkım |
seni 1 öpsem 2 kıskanır 2 öpsem 3 darılır 4 öpsem 5 alınır var mısın
benimle bütün sayıları denemeye :) |
öyle bir anda gelki sana ihtiyacım olduğunda
öyle bir anda sevki sana aşık olduğumda öyle bir anda gitki benim cenazem kalktığında |
bu gece herzamnkinden daha karanlik odam
yanimda yoksun ihanetin yüzü öyle soguk estiki bir anda yüzüme soguklarin en sogugu acilarin agrilarin en acisi bir damla göz yasi akdi bir anda gözümden hani aglatmayacakdin sevecekdin kendin gibi ihanetsiz gözlerime hergünki baktigindan daha icten sicaklikla bakacakdin bu sözlerin yalanmiydi yalan söyleyerek ne oldu sanki ne gecti eline dünyayimi verdiler sana yalanla ne kazandin aslinda kazanilan bir sey yok kaybedilen koca bir hayat ve sevgi |
Zalim ayrılıklar hasrete boğuyor beni Ne aşklar ne sevdalar
Hiç birşey geri getirmiyor seni Sevgi kalmamış ülkede Her yerde arıyorum seni İçimden bir ses BİR GÜN DÖNECEKSİN GERİ |
Bir İstanbul sabahında
Kendimden utanıyorum Aşkın en ölÜmlÜsÜne Dostun en korkağına DÜşmanın en kahpesine Aldanıyorum... Bir yağmurda sırılsıklam Sebebsiz savaşlara girsem Kendimi sırtımdan vursam ölÜmÜne ölsem ölÜmÜne öldÜrsem Bir elimde çicek Diğerinde bir bıçak Ben kazansam Ben kaybetsem..... | By_PuSaT_MaV | |
seveceksin ama uzak duracaksin
dad zaten böyledir bir baska hazdir sen seversin sevgin atesten öteye gider yanlizligiyla söner sessizce öyle, kalir sanilir ama bir bilinse neler var sen ve ötede varilmaz ,varilamaz, yanina zaten gelinmez, cünkü bunu sen böyle istiyorsun. sen onsuz zaten bir ölüsün ama sen yine seveceksin. sevgi tarifsidir sen sevince cünkü sen sevmissin sevdigince. |
Dön be dünya...
Sende dön... Herkes dönüyor, insanoğlu da dönüyor, Sende dönmeye devam et... İyi kötü devam ediyor, hayat ... Dünya yaşlandın artık Genç değilsin... Dikkat et kendine dünyanın yükünü Taşıyorsun... İnsanları barındırıyorsun.. Nankörlük yapan ÇOK... İyilik yapan az.. Kim bilir? belki de Bende nankörümdür?? Dön dünya dön döne bildiğin kadar dön Milyonlarca Yıl dönüyorsun Kimleri aldın kimleri verdin.. Neler görün neler işittin?? Dünya'ya küfür eden çok duy |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.