![]() |
Yazım Bile Bahar Olur
Bahar ilk kez sende çiçek açar Yer yüzüne senden yayılır en güzel kokular İnan ki her sabah İstanbul'a Güneş bile senden doğar Sensiz gündüzler bile zindanmış meğer Sen yoksan Güneş doğsa da ne fark eder Yazım bile bahar olur sen dönersen eğer Ne olur akşam olmadan çıkıp geliver... Hüseyin Erdoğan |
Yazın Bile Baharı Ayaklarına Seriyorum da
bir meltem yeli gibi esip de hayatımda sakın fırtınaya kasırgaya dönme sonra rengarenk bir bahar açıp da dünyamda yaza hazana çevrilip de beni yakma ben senin hasretinle buralarda yanıyorum da sen neredeyse aylardan beri arayıp sormuyorsun yazın bile baharı ayaklarına seriyorum da sen bir kez olsa da neden bana çiçek açmıyorsun şu anda ellerin olsaydı ellerimde hiç üşür müydüm bu yaz mevsiminde? vallahi yanardım karakışta bile ah! bir olabilseydim senin o güzel yüreğinde bu dünyada hiç çeker miydim çile? 22.08.2005 Hüseyin Erdoğan |
Yeniden Seversin Diye
Zaman durdu sanki sabah olmuyor Sen yoksan yanımda güneş doğmuyor Gittiğinden beri her yer karanlık Aşkın gözü kör mü? beni görmüyor Sevdan sönmeyen bir ateşmiş meğer Dayanamaz kalbim dönmezsen eğer Kapansın gözlerim sensiz kalırsam İnan ki sensizlik ölümden beter Umudum yeşerdi gelirsin diye Belki göz yaşımı silersin diye Bekliyorum seni gözlerim yolda Belki de yeniden seversin diye Hüseyin Erdoğan |
Yenik Düşürme Beni
günlerden beri nerdesin? sen nerelerdesin? iyi ki gündüzleri hayallerimde *******i de düşlerimdesin yoksa sensizlik çıldırtırdı beni her gün adın dilimde gözlerim caddede bekliyorum seni belki çıkıp gelirsin diye ne sen geldin ne de senin haberin ben de ne varsa topladım gök yüzünden hiç olmazsa her gece sen çıkarsın diye semaya yıldızlar yerine haydi gülümse bana uzaktan da olsa ışılda ******* boyunca bir mum gibi olsa da ne olursun yenik düşürme beni karabasana 04.01.2005 Hüseyin Erdoğan |
Yeşert Sevgileri
her gün güneş yeniden doğuyor dünyaya sen de her sabah güne yeni bir umutla başla yeşert sevgileri o sımsıcak yüreğinde sakın hayatını karartma düne dönüp de istemem rıhtıma yanaşmasın sensiz vapurlar yanımda sen yoksan batsın limandaki bütün sandallar sahildeki kayalıklara vurmasın o azgın dalgalar canım söyler misin bana? sensiz hayat niye yarar? bu dünyada 24.11.2004 Hüseyin Erdoğan |
Yeter Artık Bekletme
yıllar sonra olsa da ihtiyacın olursa bir dosta ben burdayım beni ara ne varsa paylaşmak adına varmak istersen eğer arkadaşlığın tadına yeter ki iste ben yanındayım inan ki sana senden daha yakınım bence bir dene basıver telefonun tuşlarına bir solukta beni buluver karşında haydi canım sen de,inat etme yeter artık bekletme 12.04.2005 Hüseyin Erdoğan |
Yeter ki
sen gitmeden önce gün batımlarında bir kızıllık çökerdi bizim ovalara ladin ağaçlarının gölgesi düşerdi yemyeşil akan ırmaklara sen gülümseyince kuşlar cıvıl cıvıl öterdi yaylalarda menekşeler rengarenk açardı kırlarda yaz havası hissedilirdi kış aylarında oysa şimdi her şey sükut içinde ağaçların yaprakları bile dallarında duruyor sessizce yokluğunda ağlıyorum her gece ne olur dön gel buralara yıllar sonra olsa da razıyım bana hiç sarılmasan da yeter ki seni göreyim son bir kez daha göreceksin ölüm bile vız gelecek bana Hüseyin Erdoğan |
Yeter ki Bir Sabah Olsa da
dün gece yarısı bir ürpertiyle uyanıverdim nefes nefeseydim anladım ki sevdiğim beni düşlerimde bile korkutuyor sensizliğim yokluğun bir karabasan bil ki mutluluğu yakalayamam yıllarca yaşasam da sen yanımda olmadan seninle bir güne de razıyım yeter ki bir sabah olsa da doğan güneşe birlikte uyanalım birlikte olacağımız gecenin akşamında beraberce el ele inelim Bostancı'ya oturalım vapur iskelesinin karşısında Adalar'a manzaralı bir restaurantta istersen sen yavaş yavaş içkini yudumla benim içmeme hiç gerek yok bu dünyada zaten ben hep sarhoş geziyorum senin sevdanla gece yarısına doğru dönelim kalacağımız yere her ikimiz de sade kahvemizi içelim balkonda sonra ne mi yaparız sevdiğim? sonra da anlarsın ya 07.07.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Yeter ki Gülümse Bana
senden haber gelmeyince gurbette bükülür boynum seni yürekten sevince kendimi kuvvetli bulurum kaybolur gider korkularım soğuk havalarda bile sıcacık olur koynum bekleyeceğim seni her gece belki de dönüp gelirsin diye gel de çiçek gibi açıver gönlümde günden güne daha da büyürsün gözümde aşkın beni yakan bir ateştir içimde razıyım kavursa da beni ömrümce yeter ki gülümse bana her görüşünde 23.02.2005 Hüseyin Erdoğan |
Yeter ki Sana Kavuşmak Olsun Sonunda
biliyor musun sevdiğim? ben kendimi yitirdim bir bakabilir misin? senin oralarda var mıyım? bulursan sakın bırakma sıkıca tut ellerimi sen benim gönlümü fethettin beni adeta yüreğine hapsettin söyler misin lütfen? kaybolmakta haksız mıyım? bil ki senin yanında müebbete bile razıyım sevmek aşık olmak bu olsa gerek insan mapusluğu bile göze alıyor isteyerek senden hiç ayrı kalmak istemem keşke her yerde senin gölgen oluversem denizde dalga olsam sen kulaç attıkça bedenini okşasam ışık olup gözlerine dolsam dünyaya hep benimle baksan ah! uzaktan da olsa bir ışık yaksan sana doğru koşsam koşsam yeter ki sana kavuşmak olsun sonunda vallahi yıllarca koşsam da hiç yorulmam sana ulaşamadan ölürsem eğer sevgili şiirim hiç olmazsa beni sana en yakın mezara koyuver arada bir olsa da en şık kıyafetlerinle ziyarete geliver üzerime de rengarenk çiçekler dikiver her gelişinde de sakın ihmal etme benim yerime birer birer koklayıver içine çek doya doya amma dışarı verme 31.01.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:40 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.