![]() |
*SEN SEVMEYİ BİLMEZSİN Kİ**...
Haberini aldım, yeni birini bulmuşsun Hayır hayır benden sonraki değil Daha sonra, daha daha sonrakinin haberini aldım Seviyorum, mutluyum demişsin. İnanmıyorum sahi mi? Üzüldüm Ne senin için mi? Yok canım saçmalama Ne senin için, ne de kendim için. Arkanda bırakacağın bu yeni ceset için. Allah aşkına bir anlat nasıl sevdin. Sen sevmeyi bilmezsin ki. Sen Ağustosun sıcağında... Tir tir titremedin ki... Sen zemherinin ayazında yanmadın ki.... Sen en neşeli şarkılarda |
**GÜZEL SÖZLER 2**...
71. HAYATTA HİÇBİR ŞEY İLK AŞKIN YERİNİ TUTAMAZ İNSAN SEVSE BİLE O İLK AŞK HİÇ UNUTULMAZ. 72. İLK AŞKIN İLK HATIRASI ZİHİNLERDEN SİLİNMEZ 73. HER SEVEN ADSIZ BİR KAHRAMANDIR VE İNSAN SEVEBİLDİĞİ KADAR İNSANDIR. 74. SANA SEVGİMİ YILDIZLARA BENZETİYORUM. SENİ NE KADARMI SEVİYORUM ARTIK BENİMDE YÜREĞİMDE BİR GÖKYÜZÜM VAR. 75. İNSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GİBİYDİYLER. HEPSİDE GÖKYÜZÜNDEYDİ. AMA BEN GÜNEŞİ YANİ SENİ SEÇTİM SENİN İÇİN BİN YILDIZDAN VAZGEÇTİM. (ama sen anlamadın yazık!!!! |
**gÜzel SÖzler**...
1. AŞk GÜlÜ Dİkenİyle AvuÇlamaya Benzer! Ellerİn Kan İÇİnde Kalir Ama Dİkenlerİn Hesabini GÜlden Soramazsin 2. BİrgÜn Dudaklarin Kurursa Okyanusu Getİrİrİm Sana AkŞam Ayazinda Tİtrersen GÜneŞİ Getİrİrİm Sana EĞer GÖnlÜn Bİr Sevgİ Ararsa Kalbİmİ SÖkÜp Getİrİrİm Sana 3. Bataryasi Zayif RÜyalarimiza Şebeke Hatasi Sebebİyle BİrsÜre UlaŞilamadi. Şİmdİ İse Full Çeken Hattimla Senİnleyİm.j 4. Sesİnİ Duysamda Heran YÜzÜnÜ GÖrmek Gİbİ DeĞİl ÖzledİĞİmİ Bİl Heran HİÇbİr Şey Se |
**İHANET**...
Ihanet... Bu ayriligin adi ihanet olmus... Basinda sen,sonunda ben varim bu yolun... Belkide bir filmde oynuyoruz,bir ayrilik hikayesini canlandiriyoruz... Basrollerini aldatan sen ve aldatilan ben paylasiyoruz... Sen beni en yakin dostlumla aldatacak kadar acimasiz,bense bana yaptiklarin karsisinda sana lanet olsun diyemiyecek kadar caresizim... Mutluluguma golge dusurenler elbet birgun bunun cezasini cekecektir... Ben onlari affetsemde allah asla affetmeyecektir... Sen en az senin kad |
**GİT!!!**...
Gideceksen git !!! Arkana bile bakma !!! Aldanma sen sakin yalan dolu gozyaslarima !!! Ben seni aldattim ve bir vefasiz ugruna sattim oylemi ? Bunlari benmi yaptim sana ? Ihanetmi ettim sana ve askina ? Senmi hancerleri sapliyacaksin bagrima ? Soyle yurek dayanirmi buna ? Alisabilmek icin senin yokluguna,son vermeliyim sensizlikle dolu hayatima... Kara yazimiz yazilmis bir kere,silipte yeniden yazamam... Seni olumune sevmisim bir kere,boyle deli gibi sevipte unutamam... Birgun bakmiss |
GİDİYORUM**...
Gidiyorum.. Gidişim belki bir dönüş olur diye gidiyorum. Sen seni ben beni bulurum diye gidiyorum. Geride bıraktığım gerçek aşkım için gidiyorum. Ya da gerçekten varolup olmadığını öğrenmek için Gerçekten anlamak için seni sevip sevmediğimi Gidiyorum... Ama sakın bekleme beni. Sakın yağmurlar akmasın gözlerinden oluk oluk. Perçinleşmesin sevda alevi içinde Yanan bir şey olacaksa eğer benden sana dair sende O da nefretin olsun Nefret et benden bir b |
**???????**...
SeRSeRiMe: Elime son kez aldım kâğıt kalemi, Bu sana son mektubum. Postacı son bir kez haber getirecek Benden sana. Canim bilirim aldırmazsın hiçbirseye, Ne sevgiye ne de hislere. Simdi elimde bir sigara var, Bugün çok içtim. Bilirim kızacaksın, "İçme demiştim" diyeceksin, Ama ben yine ayni cevabi vereceğim: Dertliyim. Son kez bu kalp derdinle dolu. Bu mektubumda Seni ne kadar sevdiğimi Özlediğimi yazmayacağım. Artik değiştim ben. Senin umursamaz tavır |
**GİTTİN**...
Gittin... Ben, arkandan sadece baktım. Oysa; söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki... "Gidersen iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini. Gidersen sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak. Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi O karanlıkta yolumu kaybedeceğim" diyecektim sana. Konuşamadım... Gittin... Gidişini görmemek için gözlerimi kapattım Öylesine acıdıki içim, tutup koparsalardı kolumu bacağımı bu kadar acı duymazdım. Acım |
**BU ADAM**...
gozlerıme sonbahar geldı yine gülüm penceremden sessızce ızlerken bu kenti seni,ikimizi düşündum gene ucsuz bucaksız hayallere daldım ucsuz bucaksız düşlere... sahile indim sonra denızı seyrettım bıraz tıpkı gozlerını seyreder gıbı sevgılılere cıcek verdım cocuklarla konustum arkadaslarımla bulustum herseyım tam ama bu hayattakı en onemlı varlıgım sen yoksun bırtanem... elele yurudugumuz sokaklar oturup bırbırımızı seyrederek kahve ıctıgımız yerler hepsı bana senı soruyor |
DÖN ARTIK BİRTANEM**...
dön artık birtanem adını anınca sızlayan bu yuregımın sancısı dınsın artık don artık bırtanem her gune yenı bır umut her geceye yenı bır ısyanla gırıorum senı sensız yasamak ne kadar zor bılmezsın sen hüzünler kederler kahırlar hepsı benımle beraber sen yokken ıcıyorum her gece bırtanem yoklugunda yanlızlıgımı o masada o şişelerle paylasıorum olmuyormus sensız bırtanem dudaklarımda sıgaram hayalımde sen cebımde senın resmın yuregımde umutlar dusunuorum bırgun o umutlarda bı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:23 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.