![]() |
**N'OLUR**...
"SUS nolur! " Gözlerine bakmak geliyor içimden,konuşma sakın.. "DİNLE nolur!" Söylediklerimi degil gözlerimi dinle.. Sözler sussun bu defa.. Sabah olmamalı,gece bitmemeli.. Şahit olmalı bu sefer ay,gidişine.. Yıldızları tek tek takmalıyım ardın sıra peşine.. Gözlerin,gecenin karanlıgını silmeli sözleriyle.. Buna rağmen gitmemelisin yine de.. Gecenin zifiri karanlıgında mavi gözlerimi ışıldatmadın bu defa.. Muhtacım ,ihtiyacım var buna.. Şimdili |
**YORGUNUM BABA**...
Artık yorgunum Baba! Sıkıldım bahaneler ürettiğin içki şişelerinden..Bilsen acımı, anlasan az biraz, gömerdin şişeleri mazine belkide..Ama acım anlayamayacağın kadar derinimde..Sızlatıyor her zerremi benliğimde.. Artık yorgunum Baba! Hep anlamaya çalıştım seni..Hep dedim ki " O da üzgün, oda çaresiz, oda yitik kendince" Ama artık yok bu işin anlaşılacak bi tarafı..Hani çaban olsa az biraz, sesindeki kifayetsizliğin ötesini bile duyardım..Lakin sen devam ettikce gaflete, anlamsı |
**ÖLÜRMÜYDÜN SEVSEYDİN BENİ ?**...
Yaşadığımdan emin değilim.Gittiğinden eminim ama bak,seni özlediğimden eminim. On Dokuz yaşında bir hayal kırıklığı olduğumdan hiç şüphem yok mesela. Beceriksizliğimden,yalnızlığımdan,bu şehri sevmediğimden,düzensizliğimden,yorgunluğumdan,huys uzluğumdan,baltaları nızdan birine sap olmamışlığımdan hatta olamayacak olmamdan,kırgınlığımdan,bir gün bana ayrılan sürenin sonuna geleceğimden her tavşan kesildiğimde dünyanın dağ olma vaziyetinden filan eminim. Örnekleri çoğaltabilirim.Örnekleri çoğ |
**BAŞLIĞI SİZ BULUN**...
nasıl olacak biliyor musun iki bin bilmem kaçın bilmem ne ayında istiklal`den geçeceğim ilk sapağın başında sen duracaksın yanında dört kişi olacak üçü erkek biri kadın erkeklerden biri sevgilin belki kocan büyük ihtimalle kocan önünüzden geçeceğim dibinizden sen beni görmeyeceksin kocanı öldürmem gerekecek seni de öldürmem gerekecek hiç kimseyi öldürmeyeceğim ama önünüzden geçeceğim dibinizden sen beni görmeyeceksin nasıl olacak biliyor musun kıyafetini sevmeyeceği |
**YİNE DE BEN TOPLARDIM YERLERDEN KALBİMİN KIRIKLA...
en çok senin yanında üşürdüm sen beni her zaman üşütürdün de haddimi aştığım zamanlarda sana yaklaşmayı denediğim zamanlarda yani en acımasız soğuğunu çarpardın üstüme çok toydum dayanamazdım buz kesilirdim ve son bir vuruşla paramparça etmeyi de ihmal etmezdin o buz kütlesini her seferinde yine de ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını suya benzerdin musluktan damlardın mesela ben uykuya dalmadan hemen önce uykumu getirmek için yada durup dururken bir s |
**Yek Çareme**...
SIMDI GERI DÖNÜSÜ OLMAYAN BIR YOLDAYIM ICIM HEP SENDEN YANA OLSADA ICIM HEP KAN AGLASADA BIR TARAFIM ASLA DER GIBI BÖLER BENI IKIYE AN GELIR HAYKIRMAK ISTERIM SENI DELI GİBİ SEVDİĞIMİ HALA UNUTAMADIGIMI AN GELIR YAPTIKLARIN GEÇER GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN FILM SERIDI GIBI SU AN NE YAPTIGINI BILMEM, DUYMAM, GÖRMEM SORARIM KENDIME BEN ONA BIR SEYLER YAZARKEN ACABA GELIR MIYIM AKLINA O DA BENIM GIBI ÇARELER ARAR MI HER TELEFON ÇALISINDA ICI ACIR MI BENZETIR MI BASKALARINI BANA B |
**Kara Bir Defter**...
Kara bir defter var elime, rengini açmaya çalışıyorum . Onayladığım birşey yok senden gelen, Çaresizlikten, kabul ediyorum... Anlamaya gayret etmeksizin anlamsız deyip geçişler, Dinlemeye gayret etmeksizin kulaklarını tıkayışlar, Bakmaya gayret etmeksizin görmeyişler, Sorular... Sorular... Cevap vermeyişler Susuşlar... Sağır mısın? Kör müsün? Lâl misin? Kara bir defter var elime, rengini açmaya çalışıyorum . Onayladığım birşey yok senden gelen, SenSizlikte |
**Doğum Günün Kutlu Olsun Yek Çarem**...
Seninle en son oturduğumuz yerdeyim. Masada sana ait güller. Yüreğimde sana ait bir sevgi. Ve dilimde sana ait sözler var Bir tek sen yoksun masada Bir tek sen yoksun Yarın senin doğum günün Bense bu günden kutluyorum Biliyorum ki, Yarın kalabalığa karışacaksın. Sevdiklerin dostların olacak yanında Ve sen beni belki de hatırlamayacaksın İşte o yüzden bu günden kutluyorum Bir umut ile… Merak ediyorsan eğer Ağlamıyorum Son gözyaşımı ateşe verdin ya D |
**Ah Bir Bilsen Ne Çok Özledim**...
Şimdi çok uzak bir hatıra gibi O yaşadığımız Boynumda bilmece gibi bir düğüm Ben senin gözlerinin Yalan dolan bakışlarını bile sevdim Ben sana bir annenin Evladına duyduğu hisleri besledim Ben senin bal gözlerinde Dört kısa günde bilsen neler neler gördüm Sahte ile gerçeğin karmaşasını Yine de, sevgini özledim Özledim ellerini, gözlerini Ve yanık kokunu özledim İnsan böyle bir duyguyu yaşarken Gerçek yaşamla tüm bağlantıları Kopmuşçasına ayakları yerden kesiliveriyo |
**Ben Seni Sensiz SevdiM**...
Ben seni severken Sen yanımda yoktun ki! Ben seni özlerken Sen bilmiyordun ki! Ben seni sensiz sevdim... Sen yokken bakışların vardı Beynime kazınmış Nereye baksam oradaydılar, Ben seni sensiz sevdim.. Göremesem de, rüyamdaydın, Sevmesen de, kalbimin derinliklerindeydin Ve kimse seni oradan çıkaramayacak. Sen bile! Ben seni sensiz sevdim... Sen olmasan da, hayalin vardı, Sen olmasan da, şarkılar vardı; Seni hatırlatan... Sen olmasan da, her dakika aklımdaydın. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.