![]() |
Git
Gidebildiğin kadar git Yettiğince vakit Dilerim Geçmiş olmaz Iş işten O zaman Ne sen bir şeyler anlarsın Ne de ben Bu gidişten |
Geldim
Kovanların vardı balsız gibiydin Sana petek petek ballarla geldim Hicranlı gönlünde tatsız gibiydin Sevdanla koşacak yollarla geldim Bakışı unutmuş gözlerin vardı Sevgiden habersiz sözlerin vardı Dermansız takatsız dizlerin vardı Kolundan tutacak ellerle geldim Kanatların kırık döküktü sanki Sahipsizdin boynun büküktü sanki Hayallerin yırtık söküktü sanki Sevdamla dikecek tellerle geldim Bahçeler donattım binbir çiçekli Bülbülleri vardı koca yürekli Alemde ne varsa yüzlerce renkli Sevginle açacak güllerle geldim Mecnunu keremi aldım yanıma Varlığımı sundum sen cananıma Ne desem bilmemki yetti canıma Aşkımı sunacak dillerle geldim |
Terane
Dövsün sahilleri hırçın dalgalar Dönüşsün sahiller kum tanesine Firkatin ile vur menzile kadar Ne ise günahım yaz hanesine ***ür yüreğimi kabrime indir Vuslata ereyim beni sevindir Ne olur vur artık acımı dindir Varayım gönlümün bir tanesine Belki ağır yüküm çokca günahım Gömülmüş içime duyulmaz ahım Şimdi eyvahlarda sanki eyvahım Sığınmam nefsimin bahanesine Gülleri dolaşsa gezse bahçeler Şu gönül figanla seni heceler Ayrılmaz kapından gündüz ******* Kulak ver bülbülün teranesine |
Bir Şiirim Var
Yazamadığım bir şiirim var Ya kaçıyor yüreğimden mısralar Ya kırılıyor kalemim Sırtlamışım sanki dağları Yüküm ferhatlar kadar Bitiremediğim bir şiirim var Adı yar Yazmaya koyulduğum her defasında Kafiyeler benimle ağlar Şiirce ağlamanın tadını Bilirler onlar Okuyamadığım bir şiirim var Gezdirir ardından Diyar..diyar Yıldızlarda oturur Güneşi selamlar Vardırya kahırlısı şiirlerin Böyle Işte böyledir bunlar. |
Sakın Ha
Çevirmişken yüzünü Dönüp bakma bir daha Sakın ha Sakın sakın Çözdüm sırrını zamanın Artık Yakınlar sana uzak Uzaklar bana yakın |
Işlemin Dördü
Yokluğunu çıkar Topla varlığını Hasretime böl Vuslatınla çarp Ne imiş Göreyim Adamlığını |
Yol
Kulacın yeter mi şu okyanusa Dalgası hırçındır vurgunu beter Rastlarsan açıkta sarıl yunusa Sahile varmaya sana da yeter Belki tükenirsin bitersin belki Bazen bulanıktır denizin rengi Bir başına şimdi kaldın mademki Gönlündeki sevdan ummana yetir Hep birini iste bağlan birine Meyil verme sakın bir diğerine Kulak ver de dinle bak yüreğine Işittiğin o ses cihana yeter Girmesin gönlüne başka sevdalar Alıpta ***ürür seni dalgalar Bazı vakitlerde içten dualar Insan olabilen insana yeter Umut nerde diye sorana yeter |
Güllerin Hışırtısı
Taşınmış rüzgarlarla Kuruttuğun güller Sığınmışlar sanki eşiğine kapımın Duyurmak için sitem hışırtılarını Ne varsa arda kalan Alıp gittiler benden O buz gibi donakalmış hatıralarını Karışırsa bulutlara bunlar Yağmur olup düşerlerse göz kapaklarına Belki o zaman derim Ağlamıştır hatalarına |
Erzurum
Erzurum Büyüdüğüm şehir Doğduğum memleket Palandökeni gururlu Havası sert Erzurum delikanlı Erzurum cömert Erzurum mert Barları koca yürek Tarihi zengin Hayranı olunmaz mı Böyle bir memleketin |
Resmidir
Diş denedin gönlünce Karayel gibi kuduruk Ikinci ağusunu içerken öksüzlüğümün Kan ile beraber damlarken hicran Bir tualde tasvirlenmek Resmidir Gömüldüğümün |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:38 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.