![]() |
**Sus Yüreğim Sus**...
gözyaslarım süzülüp dökülmesin üzerine... gökyüzü benimle aglarken ismini yüregine kazısanda sevdigini anlatacak gücün varmı?.. dudaklarım ismini söylesede, kollarım hayalini sarsada icimi acıtmaktan baska yaptıgın varmı?.. umutlardır insanın sarılacagı,gözlerin bakıslarıdır sevdigini anlatan... sözlerdir aciz kalıp sevgiyi anlatamayan.. yanlıs anlama yüregim aglamak istemiyorum.. icimi acıtmaktan,gözlerimi aglatmaktan baska yaptıgın varmı?.. her sarkıda hüzünlenip kahrolmaktan,biz |
*BEN Ölünce HerŞey Düzelecek*...
Her şeyi yaşadı bu yürek Herşeyi gördü bu gözler İhaneti,olmadı yalanı Kendini padişah sananı Riyayı baştacı yapanı Hacıyı,hocayı,imamı Paraya allah gibi tapanı Korkuyu, Kuşkuyu, En kral sevdayı, İmkansız rüyayı Hem ahı, hem vahı Hem sevabı hem günahı Herşeyi yaşadı bu yürek Herşeyi gördü bu gözler Çıkmayan kelimeyi dudaktan Düşmeyen zavallıları kucaktan İnsanı çıldırtan teni Henüz; 18,inde biteni Silah gibi kullananı ağlamayı Alışkanlık edineni yalvarmayı |
YALNIZLIĞA MEKTUP*...
Vakit gitmek vakti, Zaman ayrılık zamanı. Saatler yalnızlığı gösteriyor, Yalnızlık ise sensizliği. Sensizlik yakıyor alev alev içimi. Kalbim feryât ediyor, İsmini her ağzımdan duyduğunda. Daralıyorum, sıkılıyorum... Bir çözüm yolu arıyorum ama ne çare; Tek çözümümün sen olduğunu ben zaten biliyorum. Kaderime boyun eğip, Alışmaya çalışıyorum yalnızlığa. Alışamıyorum... Ne sensizliğe, ne de sensiz geçen tek bir güne. Ya ağlıyorum ardından, Ya da oturup düşünüyorum ses |
BAŞLAMAYAN AŞKLARA*...
Bitmeyen yalnızlığımın ezik anıları vardı göğsümde Ve unutmaya çalışıp ta sildiğim aşkların Beynimi hırpalayan çığlıkları, Duruyorum sanki vitrinde bir manken gibi Ruhsuz, sevgisiz ve kendini kaybetmişçesine; Bekliyorum; İnsanların gözü üzerimde ama boş! Ne unuttuğum günlerin o sıcacık umudunu, Ne de sevebilmenin heyecanını taşıyorum artık içimde; Sadece bir umut,.. Küçükte olsa bir umut var hala, Bekliyorum o günü belki gelirsin diye. Bilmiyorum sen de beni düşünüyor m |
*ßeni mi Seviyorsun ?...
*Beni mi Seviyorsun Kadın adamı çok seviyordu... Yemyeşil ovalarını verdi adama Yaşam fışkıran. Beni seviyor musun? Evet, dedi adam... Güneşini, ayını verdi kadın Yıldızları taktı bir bir adamın omuzlarına... Beni seviyor musun? Tabi, dedi adam... Kadın çağladı Gürül gürül akan pınarını verdi adama. Beni seviyor musun? Elbette, dedi adam... Kadın bağlandı Yaşam ipini adama verdi. Bir oldular tek oldular adamla. Beni seviyor musun? Biliyorsun, dedi adam.. |
Yaz...
Yazın bittiğini nerden mi biliyorum Susuverdi ağustosböcekleri Kemençelerini, şarkılarını Vurup sırtlarına çekip gittiler Nereden mi biliyorum yazın bittiğini Arıkuşları daha bir kilim renginde Taşa, toprağa Daha bir yakın uçuyorlar Yazın bittiğini nerden mi biliyorum Bir beyaza çalışıyorum ben Gurbete ve ölüme gidiyorum akşamüzeri Bir giz ile bütünleşiyorum Oturup yazacağım bunları bir güz Havada yeleğimin terli resimleri Nerden mi biliyorum yazın bittiğini Şu kızın göğüs |
Aşkın Değişkenliği...
Sevdim Genç bir kızı Seninle tattım güzel aşkı Ne olduysa oldu Herşey Biranda bozuldu Hala seni seviyorum Ancak sen sevmiyorsun Artık Gülmüyorum Sadece AĞLIYORUM!!! Bunun sebebi sadece sensin Yaşama sevincimi elimden alan kötülüksün Ağlamak değil Gülmek ister bu kalp artık Ama bu da imkansız bi hayal!!! |
ESKİDENDİ...
Ah o eski günler Seninle geçirdim saatler Hepsi Aklımda birer birer Seninle geçirdiğim güzel günler Günler geçsin istemezdim Zaman dursun dilerdim Hiç unutmayayım isterdim Seninle geçirdiğim güzel günler Eskidendi o güzel günler Dedim ya eskidendi; Gülücükler Şimdi hepsi bana hatıra teker teker!!! |
Ayrılık Acısı...
Ayrılık acısı; Çok büyüktür sızısı, Yaşatırken öldüren cinsten Büyük bir sızı Ayrılığın acısı. Hiç bitmez sanardım Meğerse,daha başlamamış bile Ne yapalım kaderimiz böyle, Ayrılığın acısı; Bir vurgundur kalbimde! |
sen yoksun...
Artık kalmamalıyım varlığınla,yokluğun arasında biliyorum; Biliyorum yokmuşsun gibi kabul etmeliyim seni, Hiç yaşanmamış gibi, Hiç yanmamış,hiç sevmemiş Hatta ölmüş farzetmeliyim seni. Beynimde sözlerin, Gözlerimde gözlerin, Yüreğimde özlemin olmamalı, Olmasın ki başarmalıyım,sensiz yaşamayı, Sensiz hayata alışmayı, Yoksan bilmeliyim yokluğundan bana kalan payı, Görmeliyim varlığınla,yokuluğunun ne kadar eşit kaldığını, Avutmamalıyım kendimi,görebilmeliyim gerçeği, Dönmeyeceğini gi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:02 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.