![]() |
Bir gül olmak isterdim,
dalımdan koptuğum an yalnız senin için kopayım ve yalnız senin avuçlarında solayım diye bir tanem... Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen yağmur damlalarını tutmaya çalış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir... |
Bİr ParÇa AŞki Çok GÖrme Bana
AŞksiz Bİr Hayatin Anlami Olmaz Sevrek Aci Ver Sevmeyen Kalbİn Anlami Olmaz En GerÇek Bİr Sevdayla Uzat Kolunu Allah Bİle SevrmİŞ AŞik Kulunu BoŞ Yere Bekletme Yollarini Yolcusuz Yollarin Anlami Olmaz AŞkimizi Zİrveye Çikartalim AŞksiz Zİrvenİn Anlami Olmaz Ümİtle Sevelİm Yillarca Ümİtsİz Yillarin Anlami Olmaz Sense Bİr GÜlsÜn Bense Bİr BÜlbÜl GÜlsÜz Bİr BÜlbÜlÜn Anlami Olmaz...... |
Birakma GÜlÜm Benİ
Birakma Sana Yanan Şu Kalbİmİ Kirma GÜlÜm Umutlarimi Bİtİrme GÜlÜm Bu Sevdami Korkuyuorum Birakacaksin Dİe Korkuyorum Benİ Unutacaksin Dİe YaŞamak İstemİyorum Ayrilik Korkusunu Çeke Çeke Her Gece BÖyle Senİ Çok Sevİyorum İnan Bana Bunu YÜrekten Dİyorum Ama Bunu Sana Dİnletemİyorum Senden Sadece Benİ Terke Etmemenİ İstİyorum................ |
Aski Kim Bilir Ki
Aski KimgÖrÜrki Aski Kim Yasarki Aski Asik Olup Askini Elde Edemeyen Bilir |
Saatlerin değilde dakikaların geçmediği akşamları bilirmisin;
İnsanın üşüdüğünü hissedip,sessiz satırlarda usulca kaymayı,gözünden akan iki damla yaşı sevince dönüştürmeyi bilirmisin BİRTANEM?????? |
birden bire girdim hayatıma gunden gune baglandım sana
unutmusken herseyi bı anda karsıma cıkıpta umudum oldun senınle yenıden dogdum kaybolan bı benı yenıden buldum ben ılk defa hayal kurdum anladımkı asık oldum elımı tut bırakma olenedek bı an bıle ınankı yerını tutmaz hıc bır sey ve hıc bır kımse nafıle senınle dolu bu kalp baska yer yok artık sevgılım tarıfı ımkansız bır sey var oda kalbımdekı sevgıdır sana ole alıstımkı yuzunu gormeden duramıyorum bana ole karıstınkı sensı |
Ne hasta bekler sabahı;
Ne taze ölüyü mezar . Nede şeytan bir günahı; SENİ BEKLEDİĞİM KADAR!!!!! |
siirlerim ve ben ayri insanin topragiyiz.
o bazen bir agac dali,bazen bir kus. ben ise deniz icinde kayik aglatiyor güldürüyor siirlerim. onunla yatip onunla uyuyorum. hem günlügüm hemde yemegim suyum. bazen cok sacmalar ,darilir kizar bazen öyle güzel konusurki sasirir kalirim. bir bakarim bendende küsmüs. bazen pisman boynunu bükmüs. bir an sevgilimle konusturmus bazende ortaliktan kaybolmus bir bakarim bana geri dönmüs siirlerim siirlerim |
Kaldırımlar
Sokaktayım, kimsesiz bir sokak ortasında; Yürüyorum, arkama bakmadan yürüyorum. Yolumun karanlığa karışan noktasında, Sanki beni bekleyen bir hayâl görüyorum. Kara gözler kül rengi bulutlarla kapanık; Evlerin bacasını kolluyor yıldırımlar. İn cin uykuda, yalnız iki yoldaş uyanık; Biri benim, biri de serseri kaldırımlar. İçimde damla damla bir korku birikiyor; Sanıyorum her sokak başını kesmiş devler... Üstüme camlarını, hep simsiyah dikiyor; Gözüne mil çekilmiş b |
Nefesim değdiğinde nefesine
Bedenin titriyorsa bakışlarımla Gözlerin gözlerimi istiyorsa Anlatabilmekse sana sevgime tek çare fısıldamaksa Dinle: Seni Seviyorum Seni anlatabilmek Gözlerine bakabilmek Ellerini tutabilmek için Vurgun olmak gerekse sana Ben tüm kalbimle vurgunum sana... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:18 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.