![]() |
Bulamadım
Her mevsim her hazan yaprağım dökük Tutunup kalacak dal bulamadım Güneşe hasretim ışığım sönük Zindanda açacak gül bulamadım Kaybettim kendimi ararım şimdi Leylasız kalmaktan korkarım şimdi Var ise bilenler sorarım şimdi Bir kalbe varacak yol bulamadım Bir başıma yalnız geçti seneler Vakitler acımaz yıllar erteler Engeller aşacak yıkacak bentler Kendimi salacak sel bulamadım Bir yandan dolarken taştım bir yandan Göz yaşlarım geldi buldu arkamdan Hüzünlü olurya böyle makamdan Sazımı çalacak tel bulamadım Özlemini çektim bağrımda hasret Kimseler etmezken gönlüm ziyaret Sonunda sevdamı buldum nihayet Aşkımı sunmaya dil bulamadım |
Bir Mabet
Mahir elde parmaklar işlemiş nakış nakış Geçmiş kendinden madde manaya tutmuş alkış Toparlamış maziyi koymuş avuç içine Dağılmış kubbelere serpilen bir kaç bakış Gözlerinin ucuna alıvermiş beynini Mümkün değil anlatmak bir heybetin seyrini Sırrına ortak olmuş taşa inen çekiçin Konuşan azmi eser emek olmuş yemini Cisim bulunca emek göz yaşı kubbeleşmiş Santim santim mabedde madde ruhla birleşmiş Açılan avuçlardan fatihalar bekleyen Nice bir mimar sinan bu mekanda devleşmiş |
Eriyişim Olur Şiir
Vurgun yerim mutlaka Bir yerlerinde şiirimin Için için eriyen Mumlar gibi şamdanlarda Teslim edince vücudumu Düşlerimin ahengine Biten olurum Illeki akşamlarda Söylerken bir özleyişi mısralarım Bakmaktan korktuğum içime Gömülür dudaklarım Ilerledikçe mısralarda Rüya diyarının semalarında kayar gibi olurum Heybetli bir sükut bürürken gökyüzünü Ipek gibi kayar Kaybolurum Iki tel gibi Aynı akortlu Mızrabımda duygular nağmeleşir Girdablaşan varlığımda |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.