www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   fıkra arşivi... (https://www.cakal.net/showthread.php?t=85825)

F.S.Mehmet1453 08-25-2007 06:38 PM

Iki rahibe varmis biri matematikçi biri mantikli.Bunlar bir aksam karanlikta kiliseye dönerlerken matematikçi rahibe mantikliya dönerek ;
-"Yaklasik 20 dakikadir bir adam bizi takip ediyor ve gittikçe yaklasiyor su anda aradaki mesafe 50 metre" der.
Bunun üzerine mantikli rahibe bunun tek mantikli açiklamasi olabilecegini ve adamin kendilerine tecavüz edecegini ve daha hizli yürümeleri gerektigini belirtir.Rahibeler daha hizli yürümeye baslarlar. 2 dakika sonra matematikçi rahibe:
-"Adam da hizlandi ve aradaki mesafeyi kapatiyor, su anda 30 metre arkamizda... O zaman mantik olarak kosmamiz gerekir."
Rahibeler kosmaya baslar ve 3 dakika sonra matematikçi rahibe
-"O da kosuyor ve arayi kapatiyor su anda mesafe 10 metre.O zaman mantik olarak bizi yakalayacak birimiz saga digerimiz sola saparak kiliseye ulasmaya çalisalim en az birimiz kurtulur.".
Ve matematikçi saga dogru kosmaya mantikli sola dogru kosmaya baslar. Matematikçi 20 dakika sonra kiliseye ulasir ve telas içinde beklemeye baslar. Aradan 40 dakika geçtikten sonra mantikli rahibe gelir.
Matematikçi sorar ;
-"Ne oldu ne yaptin ?"
-"Adam beni takip etti artik mesafe üç-bes adima kadar azalmisti, mantik olarak daha fazla kosmanin anlami yoktu...
-"Eeee..."
"Mantik olarak ben durdum adamda durdu."
-"Sonra..."
-"Mantik olarak ben etegimi kaldirdim oda pantolonunu indirdi."
-"Peki daha sonra...."

-"Daha sonra ne olacak etegini kaldirmis bir rahibe pantolonunu indirmis bir adamdan DAHA HIZLI KOSAR..."

Iki rahibe varmis biri matematikçi biri mantikli.Bunlar bir aksam karanlikta kiliseye dönerlerken matematikçi rahibe mantikliya dönerek ;
-"Yaklasik 20 dakikadir bir adam bizi takip ediyor ve gittikçe yaklasiyor su anda aradaki mesafe 50 metre" der.
Bunun üzerine mantikli rahibe bunun tek mantikli açiklamasi olabilecegini ve adamin kendilerine tecavüz edecegini ve daha hizli yürümeleri gerektigini belirtir.Rahibeler daha hizli yürümeye baslarlar. 2 dakika sonra matematikçi rahibe:
-"Adam da hizlandi ve aradaki mesafeyi kapatiyor, su anda 30 metre arkamizda... O zaman mantik olarak kosmamiz gerekir."
Rahibeler kosmaya baslar ve 3 dakika sonra matematikçi rahibe
-"O da kosuyor ve arayi kapatiyor su anda mesafe 10 metre.O zaman mantik olarak bizi yakalayacak birimiz saga digerimiz sola saparak kiliseye ulasmaya çalisalim en az birimiz kurtulur.".
Ve matematikçi saga dogru kosmaya mantikli sola dogru kosmaya baslar. Matematikçi 20 dakika sonra kiliseye ulasir ve telas içinde beklemeye baslar. Aradan 40 dakika geçtikten sonra mantikli rahibe gelir.
Matematikçi sorar ;
-"Ne oldu ne yaptin ?"
-"Adam beni takip etti artik mesafe üç-bes adima kadar azalmisti, mantik olarak daha fazla kosmanin anlami yoktu...
-"Eeee..."
"Mantik olarak ben durdum adamda durdu."
-"Sonra..."
-"Mantik olarak ben etegimi kaldirdim oda pantolonunu indirdi."
-"Peki daha sonra...."

-"Daha sonra ne olacak etegini kaldirmis bir rahibe pantolonunu indirmis bir adamdan DAHA HIZLI KOSAR..."

Adamin biri bara girmis ve barmene:
- Sekiz votka, hemen, simdi, hepsi birden!, demis.
Barmen:
-"Tabii" demis ama eklemis.
-"Zor bir gun gecirdiniz galiba!"
Adam:
-"Sormayin, demis.Bugun erkek kardesimin escinsel oldugunu ogrendim."
Ayni adam, ertesi gun tekrar o bara gitmis ve yine:
-"Sekiz votka!" demis.
-"Bu sefer noldu beyefendi?" diye sormus barmen.
Adam da:
-"Inanilir gibi degil ama benim buyuk abim de escinselmis.Ogrenince yikildim tabii" demis.
Ama ucuncu gun, ayni adam, yine sekiz votka isteyince, barmen dayanamamis ve su yorumu yapmis:
-"Sizin ailede kadin seven kimse yok galiba."
Adam cevap vermis:

-"Var;Karim!"

Adamin biri bara girmis ve barmene:
- Sekiz votka, hemen, simdi, hepsi birden!, demis.
Barmen:
-"Tabii" demis ama eklemis.
-"Zor bir gun gecirdiniz galiba!"
Adam:
-"Sormayin, demis.Bugun erkek kardesimin escinsel oldugunu ogrendim."
Ayni adam, ertesi gun tekrar o bara gitmis ve yine:
-"Sekiz votka!" demis.
-"Bu sefer noldu beyefendi?" diye sormus barmen.
Adam da:
-"Inanilir gibi degil ama benim buyuk abim de escinselmis.Ogrenince yikildim tabii" demis.
Ama ucuncu gun, ayni adam, yine sekiz votka isteyince, barmen dayanamamis ve su yorumu yapmis:
-"Sizin ailede kadin seven kimse yok galiba."
Adam cevap vermis:

-"Var;Karim!"

Tanri esegi yaratti ve ona dedi ki:
“sen bir eseksin. Sabahtan aksama kadar yorulmadan, yakinmadan çalisacaksin ve agir yükleri sirtinda tasiyacaksin. Ot yiyeceksin az akilli olacaksin ve 50 yil yasayacaksin”.
Esek cevap verdi:
“50 sene böyle bir hayat için çok çok fazla, lütfen bana 20 yildan fazla verme!” ve öyle oldu...

Sonra tanri köpegi yaratti ve ona dedi ki:
“Sen bir köpeksin. Insanlarin mallarini koruyacaksin, onlarin en yakin dostu olacaksin. Geriye kalan artiklari yiyeceksin ve 25 yil yasayacaksin.”
Köpek cevap verdi:
“Tanrim, 25 yil böyle yasamak çok fazla. Bana 10 yil ver yeter” ve öyle oldu...

Daha sonra Tanri maymunu yaratti ve dedi ki:
“Sen bir maymunsun. Agaçtan agaca salinacak ve bir aptal gibi davranacaksin. Insanlari eglendireceksin ve 20 yil yasayacaksin”.
Maymun cevap verdi :
“20 sene dünyanin palyaçosu olarak yasamak çok fazla. Bana 10 seneden fazla verme”. Ve böyle oldu...

En sonunda Tanri erkegi yaratti ve ona dedi ki:
“Sen bir erkeksin. Dünyada yasayacak tek rasyonel düsünen canli olacaksin. Diger yaratilmislara zekani kullanarak hükmedeceksin. Dünyayi yöneteceksin ve 20 yil yasayacaksin.”
Erkek cevap verdi :
“Tanrim, erkek olmak için 20 yil yetmez. Lütfen bana esekten artan 30 yili, köpekten artan 15 yili ve maymununun 10 yilini ver. ”
“Tanri bunu kabul etti ve erkek 20 yil erkek olarak yasadi sonra evlendi ve 30 sene esek olarak sabahtan aksama kadar çalisti ve agir yükler tasidi. Sonra çocuklari oldu ve 15 yil köpek gibi yasadi, evi korudu, aileden artanlari yedi. Sonra ilerleyen yasinda 10 yil maymun olarak yasadi. Aptal gibi davrandi ve torunlarini eglendirdi. Bu güne kadar böyle geldi...”

Tanri esegi yaratti ve ona dedi ki:
“sen bir eseksin. Sabahtan aksama kadar yorulmadan, yakinmadan çalisacaksin ve agir yükleri sirtinda tasiyacaksin. Ot yiyeceksin az akilli olacaksin ve 50 yil yasayacaksin”.
Esek cevap verdi:
“50 sene böyle bir hayat için çok çok fazla, lütfen bana 20 yildan fazla verme!” ve öyle oldu...

Sonra tanri köpegi yaratti ve ona dedi ki:
“Sen bir köpeksin. Insanlarin mallarini koruyacaksin, onlarin en yakin dostu olacaksin. Geriye kalan artiklari yiyeceksin ve 25 yil yasayacaksin.”
Köpek cevap verdi:
“Tanrim, 25 yil böyle yasamak çok fazla. Bana 10 yil ver yeter” ve öyle oldu...

Daha sonra Tanri maymunu yaratti ve dedi ki:
“Sen bir maymunsun. Agaçtan agaca salinacak ve bir aptal gibi davranacaksin. Insanlari eglendireceksin ve 20 yil yasayacaksin”.
Maymun cevap verdi :
“20 sene dünyanin palyaçosu olarak yasamak çok fazla. Bana 10 seneden fazla verme”. Ve böyle oldu...

En sonunda Tanri erkegi yaratti ve ona dedi ki:
“Sen bir erkeksin. Dünyada yasayacak tek rasyonel düsünen canli olacaksin. Diger yaratilmislara zekani kullanarak hükmedeceksin. Dünyayi yöneteceksin ve 20 yil yasayacaksin.”
Erkek cevap verdi :
“Tanrim, erkek olmak için 20 yil yetmez. Lütfen bana esekten artan 30 yili, köpekten artan 15 yili ve maymununun 10 yilini ver. ”
“Tanri bunu kabul etti ve erkek 20 yil erkek olarak yasadi sonra evlendi ve 30 sene esek olarak sabahtan aksama kadar çalisti ve agir yükler tasidi. Sonra çocuklari oldu ve 15 yil köpek gibi yasadi, evi korudu, aileden artanlari yedi. Sonra ilerleyen yasinda 10 yil maymun olarak yasadi. Aptal gibi davrandi ve torunlarini eglendirdi. Bu güne kadar böyle geldi...”

F.S.Mehmet1453 08-25-2007 06:39 PM

Hamile kadın evde tek başınayken sancısı tutar ve hemen bi taksi çagırır.Taksi gelirKadın arkaya koltukların tam ortasına oturur.Sancısı
agırlaştığı için kendini biraz koyverir.Bu arada şöföre sorar:
-"Şöför bey sizce erkemi yoksa kızmı olur"
Şöför aynadan bakarak kadına "erkek" der.Kadın:
-"Nerden bildin"der.Şöför:

-"Bıyıklarını gördüm" der

Hamile kadın evde tek başınayken sancısı tutar ve hemen bi taksi çagırır.Taksi gelirKadın arkaya koltukların tam ortasına oturur.Sancısı
agırlaştığı için kendini biraz koyverir.Bu arada şöföre sorar:
-"Şöför bey sizce erkemi yoksa kızmı olur"
Şöför aynadan bakarak kadına "erkek" der.Kadın:
-"Nerden bildin"der.Şöför:

-"Bıyıklarını gördüm" der

Bir gün bir kiz sevgilisine
-"Beni seviyor musun?" dedi.Çocukta
-"Ölene kadar"diye devam etti.Kız
-"Kanitla o zaman" dedi.
ÖLDÜ enayi

Bir gün bir kiz sevgilisine
-"Beni seviyor musun?" dedi.Çocukta
-"Ölene kadar"diye devam etti.Kız
-"Kanitla o zaman" dedi.
ÖLDÜ enayi

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:21 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.