![]() |
Sevmisim Seni GÜlÜm
Ayrilik Vakti Gelince AnlamiŞim Vakit Aglama Vakti Zaman HÜzÜn Zamani Akrep Ayriliga Yelkovan Gozyasina GelmiŞ Ben Seni Sevdigimi Anlamisim Hemde O Kadar Gec Anlamisimki GÜlÜm Bunun Icin Senden Af Bile DileyememiŞim Takvimler Eylulu Gosteriyo Sonbahar Her Yil Oldugu Gibi Gene Hazan Gene HÜzÜn Mevsimi Ayriligla Geldi Sonbahar SevmiŞim Seni GÜlÜm Sonbahar Gelince AnlamiŞim Soz Vermistik Birbirimize Ayrilik Yok Diye |
Bak sanki boşlukta yürüyorum
Beni bir gün soracaksın biliyorum O günü düşündüğümde durmadan titriyorum Gel bak sana bir hayat sunuyorum Birgün bile gelmedi unuttun beni Göz yaşlarnda eriye br mum gibi Acı ve yalnızlıkla deliren bir hasta sanki Gel bak sana bir hayat veriyorum Bence kaderin değil,bu hayatın oyunu Yıllardır oyunu bırakmadık mı ,yorulmadık mı Eller,gözler hatta kalpler buluşmuş Ayırmayalım onları Ayırmayalım bizi AYRILMAYALIM |
Seni her gördüğümde yüreğim ağlıyor.
Nasıl sevmiştim seni, bir bilsen öldürdün beni. Gözlerinin parıltısını hala görüyorum. Bana bakıyorlar; ama yüreğin başka ellerde. Hatırlarmısın yanına geldiğimde,yüzüme bile bakmamıştın. İsmini söyledim, nerden biliyorsun dedin; ama segimi göremedin. Ben sana bakarken eriyordum, sen bana bakarken gülüyordun. Oysa seni ne seviyordum bilmiyordun. Unuttunmu beni, o sevgiyi hala göremiyor musun? O zaman sana diyecek birşeyim yok, sadece iyi değilim... |
Sevgilim duyuyormusun beni,
aşktan daha çok sevdim seni. Duyuyormusun yüreğimdeki sesi, buram buram anlatıyorlar seni. Gözlerin ne güzeldi, hatırlayıp deli gibi ağlıyorum. Sensiz acı çekiyorum bir görsen şu halimi, sende ağlardın bir bilsen nasıl sevdiğimi, bir bilsen nasıl sevip nasıl sevilmediğimi bir bilsen... |
Umudun tükendiği yerde
sende biteceksin, bende biteceğim. Önce sevmeyi öğren, önce kendini sev sen. Bunu yapabildiğin zaman, her şey kendiliğinden gelecek zaten. İçindeki nefreti ancak böyle söndürebilirsin. Bunu yapabilmek içinde önce hayatı sevmelisin. önce hayatı sev ve yanıma gel, istersen seni sevmedim de yine, SEN BİLİRSİN... |
Keskelerim benim keskelerim.
Hic bitmiyor keskelerim. Hergün benimle keskelerim. Ah bir gün kurtulabilsem sizden. Benim lüzumsuz keskelerim. KESO |
Yillarca özlem ceken
Yunusdur bilinmezmi Allah Allah deyip gezen Yunusdur bilinmezmi Allah aski ile yanip tozan Dillerde oldu büyük destan Ayrilmadi häk ve dostan Yunusdur bilinmezmi Asik oldu yana yana Yalvardi yakardi Allaha |
Gözleri kocamandı
Öpücüğü gibi bir annenin Ay kocamandı Çocukların çizdiği gibi Suluboya resimlerinde Buluştuğumuz çalılıklar Büyüdü büyüdü ah Geçip gittikçe solgun yıllar Derinleşti yürek çiziği |
Tanitmak istedim o eski yillari Utandim
söyleyemedim,mazide kaldi Birakin üstüme gelmeyin artik. Anilarim eskidi mazide kaldi. Her türlü dolana,camura bulastim, Sarilamadim onlardanda biktim Birakin üstüme gelmeyin artik Anilarim eskidi mazide kaldi. Yilandan korkmadim zehrini görmeden Her seye dayandim hic bir sey bilmeden |
Kendimi tarif ettim,
anlatamadimki kendimi. savundum,kurtaramadimki sonunda askimi anlattim, kendimi feda ettim. salman keso |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.