![]() |
Bekleyeceğim
sen bir çiçek gibisin açacağın günü bekleyeceğim hasretle koklamak için sakın hiç sorma bana neden? niye? niçin? seni delicesine severek ümitsizce olsa da bekleyeceğim Hüseyin Erdoğan |
Belki Ansızın Çıkıp Gelirsin Diye
sensizliğimde dünyamı sisler sarar sen yoksan yanımda yaşamak niye yarar? derin bir hüznün yorgunluğu düşer gözlerime hazan sararmış yapraklarını döker yüzüme sakın beni böyle mahkum edip de güzüme beni sevdana yenik düşürme güneş deniz kum ve sen bir de ben ederiz muhteşem bir beşgen senin kalbinin tik taklarıyım ben hiç durmadan atacağım ebediyen her gün doğumunda bir sevinç bir mutluluk dolar yüreğime belki ansızın çıkıp gelirsin diye ah! bir kez dahi olsa da bu dünyada yaşarken İstiklal'de Bağdat'ta Bostancı'da o güzel ellerini bir tutabilsem ben buralarda yokluğunda kendimi avuturum bununla senli hayaller kurarım yarınlara her gün sabah erkenden yalvarmaya başlarım Allah'a her gece girmen için rüyama işte benim durumum böyle sevdiğim haydi söyle ya sen buna ne dersin? 08.06.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Belki Bir Gün
telefonuma yanıt vermeyince bir hüzün sardı yüreğimi birdenbire bilmem ki! çiçeğim bana neden küstün böyle ne olur canım söyle bir gün yeniden açar mısın gönlümde? sen kalbimde çağlayan sevgimsin damarımda akan nehirimsin bütün mevsimler yaz olsa da her yeri kuraklık sarsa da aşkın beni cayır cayır yaksa da hasretin acımasızca boğsa da yargıçlar beni dar ağacına assa da Bil ki kurumayacaksın asla ölünceye değin Hüseyin Erdoğan |
Belki de
bekle geleceğim sevdiğim acaba! yıllar sonra bu muhteşem heyecana dayanabilecek mi yüreğim? sonunda ölüm olsa bile ben bu yoldan döner miyim? senden hiç vaz geçer miyim? zaten benim için sensizlik ölümdür sevdiğim keşke şu anda yanında olsaydım gece boyunca sana sevdamı anlatırdım sabah olunca ellerini tutardım sokaklarda parklarda el ele dolaşırdık gün batımlarında yemek de yerdik rengarenk çiçek bahçeli küçük bir restaurantta yemekten sonra birşeyler içerdik çay bahçesinin birinde belki de belki de bir daha ayrılmazdık ne gündüz ne de gece hatta mahşerde bile 16.05.2005 Hüseyin Erdoğan |
Belki de Mahşerde Kavuşuruz diye
gülümse canım hep gülümse ömrün boyunca ümit ışığımı yak ne olursun uzaktan da olsa laleler güller taşırım kucak dolusu sana neden diye sorma sevdim seni anlasana artık senden başka hiçbir şeyi düşünemiyorum rengarenk açan çiçeklerde bir tek seni kokluyorum ellerini uzat bana bil ki buralarda yokluğunda üşüyorum... ilgisiz kalma sevdiğim bu tertemiz duygularıma engin aşkım alevleniyor günden güne sevgili cana methettiler seni bana inan ki çiçeğimsin sen benim alamazlar seni benden bil ki ben yalnızca seni koklayacağım ölene değin şu anda sen nerdesin? nerelerdesin sevdiğim? söyle canım ne zaman geleceksin? ömrümce çıkıp gelmesen de beni aklından hiç geçirmesen de benim gittiğim o sonsuz yere bir gün mutlaka sen de geleceksin ben de seni orada bekleyeceğim belki de mahşerde kavuşuruz diye 07.10.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ben Akşam Üstülerini Çok Severim
ben akşam üstülerini çok severim hele gençleri sarmaş dolaş görünce derin derin iç çekerim keşke sevgilim yanımda olsaydı da sahillerde el ele dolaşsaydık derim beklenen sevgili gelmiyorsa bir türlü hep erteliyorsa gelişini ben de bir çınar gibi yıkılır giderim ben sevdiğimi kışın üşümesin yazın da güneş çarpmasın diye ellerimi yüreğime siper ederim onsuz yapamam ki bu alemde umutla beklerim gelmezse de bu alemden çeker giderim mahşerde de onu yol ağzında beklerim ben sevdiğime şiirim derim serçem derim her anımda ona aşkımı ilan ederim ben şiirimi serçemi canım gibi severim 24.05.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ben Bir Sevda Bulutuyum
sen gecemin sabahı günümün güneşisin gönlümün dengi kalbimin tek eşisin benim baharımdır senin gözlerin beni göklere çıkarandır gülüşlerin sen ruhumun çiçeğisin yüreğimdeki notaların ahengisin bir tek seni görürüm semaya her bakışımda coşarım yüreğine sevgimi akışımda şu rengarenk gönlümde şırıl şırıl akmakta olan bir pınar var haydi gelip de daya başını sen nerelerdesin ey yar? senin gelişinle canlandı ruhum başını kaldır da bir bakıver semaya ben bir sevda bulutuyum yılın dört mevsimi sevgi yağmuruyum şu anda gökyüzünde uçan benim tabii ki yalnız değilim kanatlarımda sen varsın sevdiğim 07.12.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ben Bir Sevgi Bulutuyum
ben bir sevgi bulutuyum bil ki ölünceye değin seni sırılsıklam ıslatacağım yağmurlarımda senin gözlerindeki ışığın umuduyum seni ömrün boyunca pırıl pırıl baktıracağım dünyaya keşke şu anda olsaydım senin yanında sevgimi dolsaydım sana sarılsaydık birbirimize sımsıkıcasına fısıldasaydım aşkımı kulağına yaşasaydık sevgimizi doruklarda uçursaydım seni gök yüzüne kollarımda dönmeseydik yer yüzüne bir daha hiç ayrılmasaydık yaşadıkça saklasaydık birbirimizi gözlerimizde hiç kimse bulamasaydı ikimizi ömrümüzce ben senin o güzel gönlünde rengarenk açıveren farklı farklı kokuveren bir baharım yüreğine birdenbire düşüveren narım ben senin sevdanın ateşinde yanarım inan ki şiirim bil ki canım sakın sen hiç üzülme ha sultanım seninle kavuşamazsak bile bu dünyada öbür dünyada umudumuz var ya ölüm bile vız gelir bana senin yolunda zaten bu alemde senin aşkın uğrunda razıyım yanmaya bin defa olsa da yeter ki sen de sev beni taparcasına 09.01.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ben Bir Sevgi Seliyim
biliyor musun ne denli özlediğimi seni? hasretinin yakıp kavurduğunu beni? bilsem ki yanacağım ömrüm boyunca sana kavuşma umudumu yitirmem asla mahşerde bile bekleyeceğim seni umutla ben bir meltem yeliyim eser dururum senden yana ben bir sevgi seliyim taşarım yalnızca senin dünyana bir tek günaydınınla bile bir güneş gibi doğarsın günüme seni sevdiğimden beri dönüp de hiç bakmıyorum artık senden önceki dünüme ne olursun sen de ömrünce beni müebbete mahkum et yüreğinde 22.02.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ben Böyleyim İşte
ben ömrümce hiç öğrenemedim sevmesini ya delicesine sevdim birini ya da hiç tutmadım ellerini zaten bu güne değin beni de çılgınca sevdiklerim terk etti bundan sonra da seversem eğer taparcasına seveceğim yine de beni bırakıp gideceğini bilsem de ne yapayım ben böyleyim işte artık değişemem ki mahşerde bile 07.02.2005 Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:47 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.