![]() |
Ben yine benle
ben yine benle başbaşayım birgün böyle yazmıştı bir dost düşünmüş bulanmıştım ben olmak benle benimle başabaşa olmak seninle olmak seninle sen olmak demiştim kendime zaman gecmişti rakamsal olarak tam 77 gün etmişti şimdi anladım düğümü çözdü kılıç vurdu düğüme büyü çözüldü ben gene benleyim hür ve ayaktayım benimle 02.07.2004 Nevin Kalafatoğlu |
Ben,
gonlumde neler var bilirmısin cocuklugum, burnumda tuten anılar, karadeniz yagmurları mis gibi toprak kokan kırlar... bilirmisin, bazen anılar ucar giderken gozumun onunden takılır.... kalırım, donar goruntu kocaman sinema perdesi acılır gozumde, başlarım anlatmaya sana Ben... 20.0302003 Nevin Kalafatoğlu |
Bende ki yerin,
benim neyimsin neyim sen benim sevmekle oldugum daha tadİna erisemediğim ve hiç birseyini bilmediğim meçhul askİmsin 14.03.2003 Nevin Kalafatoğlu |
Beni Bende Bırak
günün yarısında sesini duymaktı değişikliğim nefesini hissetmekliğim güzeldi günüm senden ırak saatlerde beni kendime bırak bak sensizde geciyor saatler güneş bulutların arasından süzülse bile güz günlerindeki fırtınalar ırak artık sereserpe uzandım minderlere şiirlerlerim ve gün açan çiçeklere sardunyalar gördüm Akdenizde Baltık insanlarının sesi dağılırken göklere anılarımda belirdin seni düşledim hemen gelmeni teras merdivenin gıcırtısını duydum ahşap seslerinde pancur gıcırtıları camdaki gölgeni gördüm düşümde beni bana bırak ne olur bırak beni böyle ıraklardan bakma içimi özlemlerinle ağlatma hep şiir ol şiir olayım seninle ben benim içimde şiir sen düşlerinde gezgin ol artık bırak artık sensizliklere sessizliklerde.. 10.05.2004 Nevin Kalafatoğlu |
Benim için gelen
yollar dağlardan denizlere inerken bir ses duydunmu sevgilim sana gel diyen sular dağlardan cağlayan denizlerden bir ses duydunmu cananım geliyorum sana diyen fonlar yemyeşillerden mavilere karışırken bir ses duydunmu hasretim heyecanla gelen aşk ne dağlar ne denizler ne yeşiller sen heryerde sen virajlar sarp kayalar dalgalar *******i delen yazyağmurlarının serinliğinden sevgilimsin sen hadi sen ve ben olalım diyen yumşacık sesinden sabah şiirim vişneli yarimsin ben yollarda aklımda sen benimsin sen çiğ tanelerinin çicek çicek oluştuğu anlarda özlenen yolcusun gözlerim günışığı izlerini izlerken beklenen uzak diyarlardan sessizce gelen aşkımsın hiç bilinmeyen gel Nevin Kalafatoğlu |
Benimle Oynarmısın
seninle ne manada oynamak.. neyi oynamak gerek tavla......... anlamamki hiç... papazkaçtı bile bilmem ben... siir oynayalım seninle... nasıl oynayalım... satır satır.. sen soyle ben yazayım... tek başına...tadı yok... siirlerin istersen seksek oyna... veya.. manalarında oyna kelimelerin... anlamlarında satırlarınin... istersen... dans edelim... şiir salonunda... malikanemin.... 30.10.2003 Nevin Kalafatoğlu |
Beyli Dağlar Göçü..
Kalbimin sanki gözö açildi mubarek dolu tasiyor, tasiyor, bosaliyor. bosaldikça doludizgin yaziyor, yaziyorum yorgun dustu kollarım klavyelerde bitap gunler geceye karıstı ******* sonsuz sabahlar yorgun, uykusuz. denizin kokusunu, kusların izini, sazların sesini, gun isigini ozledim. gunun isigini ozledim astım dağları gun batımından kizillarıni izledim, son isiklarını buldum gunesin karanlıklarda beyli dağlardan Dalyana geldim. 11.09.2003 Nevin Kalafatoğlu |
Bırakacak mısın...
sen o güzel duygularını yazıp yazıp yazıp da beni beni çıldırtıp beni çaresiz beni soluksuz beni yapayalnız yapayalnız sensiz umarsız bırakacak mısın.. zor gelmiyor mu acısı sana bunca aşk varken içinde sevgiden başka hersey bitmişken sensizliğimi anlamışken bırakacak mısın... beni umarsız yapayanlız muammalarımla.. 03.01.2003 Nevin Kalafatoğlu |
Bibirosalı Uçmak
Gülümsemelerin bir nedeni olmalı Yaşamdan da öte illaki Tadı hani, tuzu deriz ya İşte öylesine bir rüzgardır avuntularım İçimden geçenlerin başka bir yansıması gibi Pozitif görünür suretlerinde insanların Negatifler gömülür yüreklerine Gülümseme, yaşam, gerçek ve özgür Dudakların kıvrımlarına Gizli bir ürkeklik oturur, adı hüzün Son saatler, gün batımı misali Gözbebeklerine ışık umuttur Nasıl bir yalvarış yakalarsan Minicik bir serçenin ürkekliğinde Ellerini ister sevgili Tut beni Uçmak bir an şimdi, kelebekler gibi Özgür bir maviye varmak Sanki, pespembe ufkun mor menekşe açması Leylak ve yasemin kokularından bir cennet gibi Belki de baharın karşılanması… İçim doludizgin bir kısrak şimdi Dışım sakin ve berrak Hayatı koklamak sorgular beni Tomurcuklarımda Bibirosalar Yarın hangi diyarlarda açacaklar kim bilir, Bil ki sevgilim Her yaprağının yer düşümünde gül kokacaklar… Sürçü Lisan ettikse af ola Bu gün Şubatın son günü Milenyum’dan altı geçti Belki hep, belki yarım dolunay olmayacağım Hepinize sevgilerimle Nevin Kalafatoğlu Bibirosa Krem rengi ve taç yapraklarının çevresinde incecik gülkurusu kontür olan kıymetli bir gül cinsi. Nevin Kalafatoğlu |
Bilebilmek, hayal ve sans uzerine,
Bilinmeyene erismek için hayal etmek gerek... Sevgi hayal gibi... Hayaller ne zaman gerçek Bir serap gibi Aramak care değil Bazen yüreklerde tas gibi Elmasın doğada olusması gibi Bilki milyonlarca yıl gerek Kim bilmis Kim bulmus ki... Hayaller sevgi gibi Sevilen hayal gibi... Bilmek sans gibi Sans gibi..... 18.03.2003 Nevin Kalafatoğlu |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:23 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.