![]() |
Tanrı'dan af.
Allah'ım ne olur, bağışla beni. Biliyorsun her an, sevmişim seni. Doğru insan hiç süç,yapmazmı yanı. Huzuruna geldim, af istiyorum. Bol kazanç bol para,vermedin bana. Buna karşı yine, hamd ettim sana. Hiç adaletinden,kaçmadım yana. Huzuruna geldim, af istiyorum. Insanları sevdim, kulların diye. Hep onlar kalbimi,kırdılar niye. Hepsine katlandım,kızarsındiye. Huzuruna geldim,af istiyorum. Insanları sevdim, taraf tutmadım. Hak hukuk unutup, vurgun yapmadım. Hiç kimsenin hatı rını kırmadım. Huzuruna geldim, af istiyorum. Yanız ibadet te,çoktur kusurum. Biliyorum budur,senden özürüm. Ne yapayım böyle,yarattın huyum. Huzuruna geldim, af istiyorum. Yüce tanrım budur,dileğim sana. Bu dünyada çile, çektirme bana. Beni mahrum etme,sıhhat tan yana. Huzuruna geldim,af istiyorum. Sana karşı işlenmiş,günahım çoktur. Günah'larım için, savunmam yoktur. Her cezana karşı,boynüm bukuktür Huzuruna geldim, af istiyoruym. |
Tanrı'yı sevmek.
Tanrım seni sevdim, hep seveceğim. Seninle oturup, dertleşeceğim. Senden bazı sırlar, öğreneceğim. Ruhları hüzüra, erdirensin sen. Biliyorum beni, sen yarattın sen. Beni hiç süç yaptır mazsın istesen. Gönlüm huzur bulur, beni seversen. Ruhları huzura erdirensin sen. Bazan çok hüzünlü, olur ağlarım. Ağlarken bile, hep seni anarım. Sensiz yaşayamam bunu bilirim. Ruhları huzura erdirensin sen. Tanrım budur senden benim dileğim. Sen sevmesen bile seni seveyim. Senin rahmetinle hüzür bulayım. Ruhları huzura erdirensin sen. Allahım ne olur bağışla beni. Hergün namaz kılıp anmadım seni. Ne yapayım böyle yarattın beni. Ruhları huzura erdirensin sen. Sıhhatımı daim eyle her zaman. Senin azabından korktum el aman. Sana kavüşmayı beklerim her an. Ruhları huzura erdirensin sen. Abdulkadır söyler sözün özünü. senden çeviremez asla yüzünü. Belki af edersin onun süçünü. Ruhları huzura erdirensin sen. Süçlü kullarını bağışlarsın sen.. |
Tanrı sevgisi
Ulu tanrım yalnız, sana taparım. Bana senden başka, sadık dost yoktur. Bazı insanlar var, hakkı bilmezler. Kalp'lerinde sevgi, nerhamet yoktur. Eğer bir kul sana, aşık olursa. Ona cennet,inde, makam verirsin. Dünya servetine, köle olmazsa. Hayatı boyünca mutlu edersin. Kıldığı namaza, layik olursa. Onu insanlara örnek edersin. Fakıra öksüze, yardım ederse. Ona gizli sırla,rından verirsin. Yaşadığım süre, sihhat ver bana. Dert veripde derman, aratma beni. Bilmediklerimi, sen öğret bana. Ben kendime veli, eyledim seni. |
Tanrıdan dilak
Ulu tanrım sana, yalvarıyorum. Beni rahmatinden, mahrum eyleme. Özüm sana açık, doğrudur sözüm. Bani sahte insan, lardan eyleme. Dünyada işime, bir kolaylık ver. Beni namertlere, muhtaç eyleme. İhtiyacım kadar, rızık ver bana. Bol rızık verirsen, cimri eyleme. Kalb gözümü aç ki, hakkı göreyim. Yanlış gören sapık, lardan eyleme. Gizli sırlarından, bir sır ver bana. Beni cahıl kulla,rından eyleme. Topluma yararlı işler yapayım. Faydasız işleri, yaptırma bana. Nereye gidersem, hakkı bulayım. Yüzümun akıyla, doneyim sana. Abndulkadır sana döndü yüzünü. Günah işlameğe, elveda dedi. Senden gizleyemez, hiç bir süçünü. Af dilemek için huzura geldi. |
Tanrımdan diledim.
Tanrıdan diledim bizleri koru. Düşmanlar bizimle baş edemesin. Cahillere göster sen doğru yolu Düşmana aldanıp suç işlemesin. Her görüşe açık olmamız lazım. Farklı düşünenler her zaman olur. Vatandaşlık için yok ise azım. Beraberlik biter ayrılık olur. Irkçılık hortluyor bize ne oldu. Bağnaz düşünceler geri mi döndü. Beklide kötüler bir zemin buldu.. Bu ülke kimsenin mirası değil. Demokrasimize sahip çıkalım. Onu ırkçılara bırakmayalım. Özgürlükten yana taraf olalım. Bu ülke kimsenin mirası değil. Ülkemde her doğan hak sahibidir Onun güvencesi vatandaşlık dir. Irkçı düşünenin bu yanlışıdır. Bu ülke kimsenin mirası değil |
Topluma bakış.
Eğer bu dünyaya, bir göz atarsan. Neler olup bitti,ğini görürsün. Gördüğün her şeyden, ibret alırsan. Yolunu şaşırmaz, doğru yürürsün. Bazı toplumlar var,gaflete dalmış. Menfaat tan başka bir şey düşünmez. Yalanı dolanı,sanat edinmiş. Artık o yolundan, geri dönemez. Bazı'ları vardır, dıdar görünür. Hal ve hareketi, islam'a benzer. Dını sılah gibi,taşır yanında. Kendi zalım olur, mazlumu ezer. Allah namaz kılın, diyor bizlere. Doğru yoldan ayrıl,mayalım diye. Namazı kılıp de,fitne olursak. Mustehakl oluruz, bitmez çileye.' |
Tövbe.
Allah tövbeleri kabül edendir. Yeter ki biz ona teslim olalım. Çok merhamet eden halden bilendir. Gösterdiği yoldan devam edelim. Arkadaşım korkma yaklaş Allah'a. Pışman olanları bağışlayandır. Mutlaka erersin bir gün felaha. Af dilemeyenin sonu husrandır. Allah'ı seversen oda sevecek. Delalete düşüb umudun kesme. Sen israrla iste mutlak verecek. Şeytana aldanıp oyuna gelme. Ey Allah'ım sana teslim olmuşum. Yüksek mahkemende götür yargıla. Çok aradım fakat ancak bulmuşum. Biraz geç kaldıysam beni bağışla |
Türk devleti laiktir.
Türk devleti laiktir,-böyle laik kalacak. Kaşısında olanlar,-sonunda aldanacak. Ulu önder Atatürk,-cumhuriyeti kurdu. Çok mucadele verip,-en doğru yolu buldu. Cuhuriyet laiklik,-beraber yaşayacak. Bozmak isteyenlere,-ordu karşı çıkacak. Atatürk o günlerden,-bu günleri görerek. En doğrusunu yaptı,-orduya güvenerek. İslamcısı dıncısı,-gelin birlik olalım. İstismara kalkmadan,-rejimi koruyalım. Bu rejim bozulursa,-karma karış oluruz. Kardeş kavgası başlar,-birbirini vururuz. Hepimiz bu ülkede,-beraber yaşıyoruz. Gideceğimiz yolun,-sonunu görüyoruz. Vatandaş inancında,-hur ve özgür olmalı. İlla böyledir diye,-kimse dayatmamalı. Abdulkadır söylüyor,-bu sözleri sizlere. Tanrımdan tek dileğim,-yardım etsin bizlere. |
Türkiye yollarını.düzeltmek zorundadır.
Türkiye yollarını düzeltmek zorundadır. Bu terör sorununu çözmek durumundadır. Türk vatandaşı olmak,bazı haklardan geçer. Ayrılık isteyenler, karışıklığı seçer. Milliyetçi diyerek,ırkçılık yapmayalım. Senaryolar yazarak,hayale dalmayalım. Bu ülkede yaşayan,herkes Türk vatandaşı. Düşünceler bir değil,hepsinin var sırdaşı. İlerlememiz için, yollarımız ayrıdır. Bu sorun teşkil etmez,menzilimiz aynıdır. Bu kocaman ülkede,beraber yaşıyoruz. Kavga gürültü değil barışı istiyoruz. Kamplara bölünerek netice alamayız. Özgürce düşünceye,kelepçe vuramayız. Birey düşüncesini korkmadan söylemeli. Karşı görüşte olan düşmanlık gütmemeli. |
Türkiyeme aşığım.
Türkiyeme aşığım-onun gibisi yoktur. Böyle ülke bulunmaz-bunu bilmeyen çoktur. Çok memleketler gezdim-hepsi bana yabancı. Nekadar mutlu olsan -içinde olur acı. Vatanımız canımız-bunu böyle bilelim. Bölmek isteyenlere-ıtıbar etmeyelim. Demokrasımız biraz-Zayıf işliyor amma. Mutlaka düzelecek-böyle gidecek sanma. Sıyasetçilerimiz-biraz olgun davransa. İçerde birlik olup-diş güçlere bakmasa. Biz bu vatanımızı- dünyaya denişmeyiz. Bize baş kaldıranı-Yok eder af etmeyiz. Kadın erkek hepimiz-aynı yolda olalım. Bizi aldatanlara-gelin hesap soralım. Bunları okuyanlar-sakın bana kızmayın. Ben bu yazdıklarımın-daım arkasındayım. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:51 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.