![]() |
Gül verecektim
Sarılıp kucaklamak geldi içimden Hayran olduğum insan yanımdan geçerken Sizi seviyorum diyecektim Gül verecektim Getirmiştim Gesi'den Atışları duyuluyordu oysa Durur diye korktum Şu benim kapağı bozuk kalbimden Ayşe Adlım |
Güle
Baktıkça dalına, yaprağına Hak verir oldum Bülbülün gözyaşına Bu ne güzellik Allah'ım Neleri görüyorum Şu ince nakışta Neler hissediyorum böyle Neden tüylerim ayakta Bülbül az bile ağlamış Tüm gözyaşlarım Helâl olsun sana Ayşe Adlım |
Hakan
Sızmıştı Hakan Kapısı açık büroda Masasında votka Kalk dedim Hakan Ne bu halin böyle Uyan hadi uyan Sabah saat on daha Akşamdan kalık mısın Eve gitmedin mi yoksa Unut gitsin Menekşe'leri, Birsen'leri Hadi bilmedin Serap'ın da kıymetini Ne diyeyim bilmem ki Saklama benden gözlerini Suçlusun, susuyorsun Diyorsun ki ağlamaklı Benden bir bok olmaz Ah be Hakan Bu sen değilsin Kalk bir silkin Sen benim bildiğim O utangaç, duygusal Şişman çocuk değil misin Bu mudur derdin Biliyorum zekisin İstesen varya Onbeş günde karşıma Filinta gibi dikilirsin Hadi Hakan Uyan Ayşe Adlım |
Hapı yutmuşsun
Baktığında gökyüzüne Onun yüzüyse gördüğün Yıldızların, ayın yerine Derin derin iç geçirip Dalıyorsa gözlerin bir yerlere Sızlıyorsa yüreğin düşündükçe Olan olmuş demektir yine Çoktan hapı yutmuşsun sen Ayşe Ayşe Adlım |
Haramcılara
Hiç mi yanmıyor ellerin Dilinden düşmezken Besmele Nasıl tutuyorsun Bunca insanın hakkını elinde Benim hakkım o akan Ömer'in, Aslı'nın Gülnaz'ın, Ali'nin hakkı Vicdanını hiç sızlatmadan Akıp giden O hortumun ucundan Ayşe Adlım |
Hele
Birine rastladık geçenlerde Görmemiştik hiç daha önce Arsız arsız bakıp Cehennemlik olacak Bunların babaları deyince Tepem attı, dellendim yine Dur dedim kendime Gitme böyle sessizce Dön geriye, sor ona Ne istedi bu sözlerle Çek tespihini elinden At, parçala yerlere Tut o kara sakalından Çek hele, çek hele Ağzına sığmayan O koskoca dilini Kes hele, kes hele Bakmasını bilmeyen gözlerini Oy hele, oy hele Fesata giden ayaklarını Kır hele, kır hele Ayşe Adlım |
Hep aynıydı isimleri
Hep aynıydı isimleri Dönem dönem çıktılar karşıma İz bıraktılar hayatımda Hep aynıydı isimleri Tesadüflerdi başlatan her şeyi Ya ben sevdim gizli gizli Ya onlar koştu peşimden sinsi sinsi Hep aynıydı isimleri Söylesem olmaz Kimi tefine vurur Kimi kasnağına şimdi... Ayşe Adlım |
Hep Seni sevmedim mi
Ahmet'ten Mehmet'ten vazgeçip Seni seveyim ben Erciye'se baktım Seni sevmedim mi Güle baktım Seni görmedim mi Arıya baktım Sana hayran kalmadım mı Suya baktım, toprağa baktım Katman katman göğe baktım Dalga dalga denize baktım Seni hissetmedim mi Baktım baktım Yaşlar dökmedim mi Ahmetler Mehmetler bahane Ben, hep Seni sevmedim mi Ayşe Adlım |
İlham perim
Dertlerim sıra sıra Bekler durur Dilimin ucunda Dökülmek ister Satır satır Önümdeki şu kağıda O eski ilham perim Neredesin Hani nerde Girsen ah kalbime Büğü yapsan Kalemime Ucunda dertlerim Sıralansa Dize dize Ayşe Adlım |
İnanmak zor
İnanmak çok zor Duygularım karışık Nolur anla beni 'Seni seviyorum' diyemem Sana 'git' diyemediğim gibi Ayşe Adlım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:16 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.