![]() |
Öyle Güzelki Köyümüz
Gözlerim Hep Uzaklara Dalıp Dalıp Gidiyor Köyümdeki Sevdiklerim Hep Aklıma Geliyor O An Bana Bir Hal Olur Yaş Gözümden Dökülür Öyle Güzelki Köyümüz Ona Bu Canı Veririm Adı Güzel Çiçektepe Bak Ben Sana Hasret Kaldım Resimlerin Hep Elimde Baktıkça Hep Destek Aldım Sivri Dağı Ardı Sıra Kucaklıyor Köyümüzü Karşımızda Seydi Kasım Selamlıyor Hepimizi Elvan Sarım |
Öyle Git
Gün Gelip Habersiz Gitmek İstersen Pılını Pırtını Topla Öyle Git Kalmasın Bana Hiç Senden Hatıra Verdiğin Resmini Alda Öyle Git Seninle Geçen O Günleri Unut Kalmasın Aşkından Yeni Bir Umut Ben Seni Unuttum Gel Sende Unut Aşkını Kalbimden Sökte Öyle Git Şarkılar Yazmıştım Hepsini Yırttım Ben Senin Yüzünden Hayattan Bıktım Terkedip Gidince O An Yıkıldım Yıktığın Dünyamı Kurda Öyle Git Elvan Sarım |
Saçlarımı Ağarttın
Beni Terkedip Gittin Derde Kedere İttin Sen Aşkıma Karşılık İnan Beni Kahrettin Ardın Sıra Ağlattın Hep Karalar Bağlattın Bu Siyah Saçlarımı Genç Yaşımda Ağarttın Senin Gibi Birine Artık Yer Yok Kalbimde Ölsem Bile Adını Anmam Artık Dilimde Elvan Sarım |
Sen
Sen Kana Kana İçtiğim Su Sen Ciğerlerimdeki Havasın Sen Sahibi Olduğum En Güzel Varlıksın Çünkü Sen Sevdiğimsin Sensiz Bir Anı Düşünememki O Anda Ölürüm Yaşayamamki Sen Yanımdayken Herşey Çok Güzel Çünkü Sen Benim Hayatımsın Bana Bu Dünyada Sen Yeniden Hayat Verensin Sen Benim Herşeyim Kara Sevdamsın Sen Bensin Ben Senim Sen Benim Alın Yazımsın Hayattaki Tek Amacım Kalbimdeki Sevdasın Seni Çok Seviyorum Elvan Sarım |
Sen aklımdasın
Aylarca mahkum ettiler beni Günlerce zindana attılar beni Hasret ateşiyle yaktılar beni Yinede unutmadım sen aklımdasın Bitmeyen *******de hep seni aradım Ecelime sığınıp derman aradım Sevginle avunup teselli buldum En büyük sevdam sen aklımdasın Elvan Sarım |
Sen benim biricik sevdiğimsin
İsmini her andığımda Sanki yüreğimden bir şeyler kopuyor Söylemek istediğim kelimeler Boğazımda düğümleniyor Haykırmak istiyorum Avazım çıktığı kadar Haykıramıyorum Seni benden ayıran Kadere isyan ediyorum Böylesi bir ayrılığa Böylesi terk edilişe hazır değildim İşte bu yüzden kendime kahrediyorum Teselliyi dost bildiğim Kadehlerde arıyorum Ama söyledim ya Sana olan sevgime Bu büyük aşkıma gem vuramıyorum Çünkü sen benim herşeyim biricik sevdiğimsin Oysa sen benim İlk aşkım Vazgeçilmezimdin Sana öyle bağlanmıştımki Sen benim en değerli varlığımdın Seni o kadar çok sevmiştimki Senin o zamansız gidişin bile Aşkını kalbimden silemedi Seni benden koparamadı İnanki ne kadar unutmak istediysem seni Bir türlü unutamadım Yokluğun bana öyle bir acı verdiki Şimdi daha çok iyi anlayabiliyorum Sen ne kadar da bana uzak olsanda Seni ölesiye seviyorum Elvan Sarım |
Sen Benimsin Değilmi
Sensiz Bir Hayatı Düşünemem Ben Asla Sen Benimsin Ben Seninim Değilmi Ölürümde Ben Vazgeçemem Senden İkimizde Deli Gibi Seviyoruz Değilmi Şarkı Olup Dillerde Dolaşacak Aşkımız Leyla İle Mecnun'dan Kalmayacak Farkımız Engellerle Dolsada Dört Bir Yanımız Asla Bitmez Aşkımız Bitmez Değilmi Ölümüne Sevdiğim Dilimdeki Duamsın Sana Aşık Kalbime Prangalar Vuransın Gönlümdeki Fırtına Aşkımdaki Duraksın Sen Beni Hayata Bağlayansın Değilmi Elvan Sarım |
Sen Gelmedin
Yine Bir Başıma Kaldım Bu Akşam Sırılsıklam Islandım Yağan Yağmurda Birbiri Ardına Geçti Bütün Saatler Herkes Geldi Geçti Bir Sen Gelmedin Yanlızlığa Mahkum Bir Suçlu Gibi Yağdıkça Yağdı Yağmur Üstüme Saatler Durdu Geçmek Bilmedi Herkes Geldi Geçti Bir Sen Gelmedin Elvan Sarım |
Sen hiç düşündünmü
Sen hiç düşündünmü Sımsıcak yatağında uyurken Soğuk bir kış ayazında Kim bilir kaç bin kişi Yatıyor bak sokakta Sen hiç düşündünmü Sıcak bir yuvaya muhtaç Bir tas çorbaya hasret Kim bilir kaç bin kişi Aç geziyor bak sokakta Sen hiç düşündünmü Senin sevdiklerin hep yanında Oysa yapayanlız bir başına Kim bilir kaç bin kişi Yaşıyor bak aramızda Elvan Sarım |
Sen Yoksun Diye
İçimde Düşünce Dertliyim Yine Sevgilim Yanımda Sen Yoksun Diye Gezerim Perişan Sefil Bir Halde Sevgilim Yanımda Sen Yoksun Diye Günlerce Dolaştım Yanlız Başıboş Çevremde Kimse Yok Etrafım Bomboş Hasretin Yüzünden Olmuşum Sarhoş Sevgilim Yanımda Sen Yoksun Diye Elvan Sarım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:17 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.