![]() |
Duygumu yazıyorum
Ayrılığın ölüm bana Hasretin zulüm bana Yoklugun acı bana Duygumu yazıyorum Hayalinle yaşıyorum Rüyalarda görüyorum Seni çok özlüyorum Duygumu yazıyorum Yana yana arıyorum Deli gibi seviyorum Canım seni bekliyorum Duygumu yazıtorum M.Tamer Altıparmak |
Duymazsın
Çilenle yoğrulur en ince damar Uykular dağılır sabaha kadar Çözülür duyğular dökülür yaşlar Gönlüm ağlar gözüm ağlar gelmezsin Aleme düşer semadan yağmur kar Mevsim hazan olsun cemalin bahar Tarifsiz bir sevgi deryalar kadar Gönlüm yanar sinem yanar duymazsın M.Tamer Altıparmak |
Dün Cumartesi Buğün Pazar
Her daim aklımda sensin güzel yar Gözümden gitmeyen bir çift gözün var Özlemle inleyen gönlüm ahuzar Hasretin bitsin vuslatın tadı var Dün cumartesi bu günde pazar Gelecekdi gelmedi vefasız yar Nazar mı değdi üstümde göz mü var Acılar bitsin vuslatın tadı var Başımda dolaşır kara bulutlar Sararıp solmasın hepden umutlar Vuslata engel başka sebepmi var Ayrılık acı vuslatın tadı var Sensiz günler alev ise gece har Gezindiğim şehir yüreğime dar Yokluğunla zararsın umudun kar Cananım gelsen vuslatın tadı var Yokluğun zarar ziyan umudun kar Gezsem bile koca dünya bana dar M.Tamer Altıparmak |
Eksik Olmadı
Gözümden göz elası Gönlümden aşk yarası İçimden yar tasası Eksik olmadı benim Hasretin hep acısı Özlemin bir yarısı Dilimden gel çağrısı Eksik olmadı benim M.Tamer Altıparmak |
Elâ Gözlüm
Ela Gözlüm Gel deyince naz edersin Gece gündüz bekletirsin Yar değil de el alemsin Sanacaklar ela gözlüm Çile çektim aşkınızdan Ayrı kaldım bağrınızdan Azad edin sevdanızdan Öleceğim ela gözlüm Böyle sevda hiç tatmadım Gönlüm açtı doyamadım Sensiz inan yaşamadım Hasret kaldım ela gözlüm M.Tamer ALTIPARMAK |
Eller seni kıskanırdı
Nazlı nazlı söz ederdin Konuşurken gülümserdin Melek yüzlü taş bebektin Güller seni kıskanırdı Dualarda bir dilektin Can evimde berekettin Sen nadide kelebektin Renkler seni kıskanırdı Kalemimde mürekkeptin Yazsam yazsam tükenmezdin Silsem bile silinmezdin Gözler seni kıskanırdı Yüreğimde derindeydin Her derdime deva idin Büyüsende bebeğimdin Gizler seni kıskanırdı Mehmet Tamer Altıparmak |
Emekli
Üç aydan üç ayı iple çekeriz Yoklukla sürünür ömür süreriz Rahat da etmeden ölür gideriz Emekli dul yetim namımız bizim Bankada sıra sıra kuyruk bekleriz Nelere katlanır yufka sinemiz İlaca peşin para veririz Emekli dul yetim namımız bizim Esnafı dolaşır taksit öderiz Boynumuz bükülür eve döneriz Yolunmuş tavuğa benzer bütçemiz Emekli dul yetim adımız bizim İtile kakıla doktor seçeriz Adeta yalvarır ilaç isteriz Karnemiz olmasa nasıl ederiz Emekli dul yetim adımız bizim Emekli maaşı yetmiyor bize Pazara gidince boş gelir file Ne zaman bitecek çekilen çile Emekli dul yetim adımız bizim M.Tamer Altıparmak |
Erciyes dağı
Erciyes dağı eteklerin bembeyaz Gelincik giymiş endamlı gelinmisin Başında taç mı var duvak mı Neden öyle durursun hep nazlı nazlı Soğuktan buz gibi donakalmışsın Sevdiğin sevdiklerin yalnız mı bıraktı Başın dik mağrursun sen Ayrı dursanda diğer dağlardan Başın sisli dumanlı neden Kanayan yaranla bana benzersin İçin kanıyor belli fışkıran lavlardan Kalbine dolan sevgiden sonra Seni sevdiğin mi yalnız bıraktı Neden M.Tamer Altıparmak |
Ereğli
seher yeli ılgıt ılgıt obanızda eser mi? bülbül yine dertli dertli bağınızda öter mi türkmen kızı yamaçlarda kuzuları güder mi al yazmalı güzelleri su taşırken göreydim agır agır aşirette yaylasına göçer mi şahinler ile kara kartal zirvelerde gezer mi balabanın tüylerini gök yüzünde döker mi yük sarılı develeri yol giderken göreydim her mevsimde serin olur ereğlinin iklimi ilmik ilmik desen desen yün halısı kilimi büklüm büklüm raylarında kara tren islimi esen yelde saga sola savrulurken göreydim koyun kekik deve keven ördek suyu sevmez mi kara kazlar akşam üstü sazlığına inmez mi keklikleri de torosların andacında ötmez mi kuzuların meleşirken baharını göreydim hortu gölün düdeninde avcıların gezer mi misafirler ivriz suyu yine gözden içer mi göç mevsimi göçmen kuşlar bölük bölük geçer mi elmalarla kirazları dallarında göreydim beyaz kağıt ne anlasın sana olan sevgi mi halil oglu ibrahim de benim babam bilemi altıparmak kadriye de anam bekler gelmemi ereğli de canlar vardır özledikçe göreydim M.Tamer Altıparmak |
Eskiden beri
Külfeti yükledik fakir sırtına Hırsızı örkledik talan bağına Kanunlar yol verdi çalıp çırpana Kumunu alacak deniz kalmadı Haramı helale katan katana Devletin malını çalan çalana Vurgunlar yapıldı kanun namına Hortumla soyacak banka kalmadı Alıştık rahata yalan dolana Uzatıp ayağı yatan yatana Hazine tamtakır demem boşuna Hizmeti yapacak para kalmadı Parsalar ayrıldı felan filana Kokusu çoğaldı döndü soğana Çaresi yok mudur Allah aşkına Umudum takozda sözüm kalmadı M. Tamer Altıparmak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:05 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.