![]() |
Bir Rüya Görsem
Bir rüya görsem Islanmadan okyanusa girsem Batsam derinliklere, mavi derinlere Yüzmesem yürüsem delice Bir rüya görsem Kanat vurmadan uçsam Uzansam göklere, bulutlara tutunsam Ve semadan hepinize baksam Bir rüya görsem Uyumadan, uzanmadan, kıvrılmadan Çiçek bahçelerinde koşsam Ordan dağlara tırmansam da sizi selamlasam Ovalara insem Deli taylarla yarışsam Yağmur yağsa üzerime Ama damlalara değmeden koşsam Bir rüya görsem Rüya demeye bin şahit ister gibi Uyanmadan yüzyıllarca yaşasam Umursamadan hiçbirşeyi Hayata şöyle mırıldanarak sarılsam |
Bir Sen
Bir sen gel yanıbaşıma Bekler dururum seni, meydan okurum ben zamana Gel de otur yanıbaşıma Bakışını esirgeme gülümse simama Ne dere kalsın ne bayır bir sen ol yanımda Gizleme hislerini,hayallerinle tutunalım hayata Bir sen gel,bir sen ol kolumun arasında Yürüyüverelim aşk adına zamansız yollarda Güneşim ol,ay'ım yıldızım Bir sen ol,bitsin şu yalnızlığım |
Bir Seni Ben Uyandırmışım
Kırıldığı yerden koparda gider çiçekler Bir rüzgara kapılmış gitmiş benim gülümde Ellerimle tutamamışım Ardından öylesine bakakalmışım Sonra bir güneş açmış ufuktan Daldığım köşeden uyanıvermişim Sessizden toprağa uzanıp Görmüşüm tomurcuğunu, sevinmişim Suyuna sevgimi katmışım Dallanıpta budaklandırmışım Korumuşum ben seni Ve şu dünyada bir seni ben uyandırmışım |
Bir Seni Sevmişim
Sevmişim Rüzgarla salınan çiçekler gibi titreyişini özlemişim Adım konduğundan Dünyaya ilk bakışı attığımdan bu yana Gördüğüm türlü insancıklar arasından Bir seni sevmişim Ben ne soğuk yeller görmüşüm, üşümemişim Ne yollar yürümüşüm de, yorulmamışım Bir seni sevmişim Sensizliğinle üşümüşüm,yorulmuşum Sevmişim işte,delicesine Senden yana kalan yüreğim binbir parça şimdi Mutluluğunla sarmalaşan kollarım artık üşümekte Ben seni sevmişim işte Bana göre delice sana göre ümitsizce *******de kalmışım Gölgeler dostum olmuş Gündüzler bana bakmaz artık Güneş bile beni ısıtamaz olmuş |
Bir Sevdamız Vardı Seninle
Hatırlarmısın bir sevdamız vardı seninle Yüreklerimizi ısıtan Karları bile eriten Ömrümüze ömür ekleyen Bir sevdamız vardı seninle Ne çiçekler büyümüştü tane tane Ne düşlerimiz olmuştu sözlerimizde Şehir bize dargelirde Savrulurduk uçsuz bucaksız kırlarımızda Bir sevdamız vardı seninle Şimdi mazi oldu artık Geçmişin silinmez izleri şimdi yüreğimizde Ne böcekler kondu çiçeklerimize Ne kabuslar doldu düşlerimize O kırlarımız bile çöl olurken Biz yandık sessizce Sevda yasakmış bize Aşk hayalmiş meğerse Yok olmak hakmış bizim kaderimizde Kara kuzgunlar uçuşur bağrımda şimdi Ovalarımda yeller eserken Bir sen gelirsin zihnime Bir seni severim özlemlerle Hatırlarmısın bir sevdamız vardı seninle Anılar sahiline vurmuş şimdi hüzünle |
Bir Şans Daha Bana
Bir şans daha bana Gün gibi yeniden doğsun simama Yeni bir mevsim gibi Dolsun içime beyaz bir rüya Bir şans daha bana Gök mavisi tonlarıyla Gül çiçeği kokularıyla Ve yeni doğmuş bebenin meraklı dokunuşlarıyla Bir şans daha bana Gidemediğim yollara Tutamadığım avuçlara Göremediğim bakışlara erişeyim Bir şans daha bana Duyamadığım şarkılara Tadamadığım duyulara Söyleyemediğim mısralara erişeyim Bir şans daha bana Koklayamadığım saçlara Uzanamadığım yanına erişeyim Bir şans daha bana Ve bundan başka bir rüya kalmadı artık senden yana |
Bir Şiir Yüklenmişim Omuzuma
Bir şiir yüklenmişim omuzuma Hayata dair düşlerimle Acıyla yoğrulmuş umutlarımla Yeri geldi ezdi beni Yeri geldi savurdu beni çalılara Öylesi tonlarca ağırlığıyla Bir şiir yüklenmişim omuzuma Gece gündüz demeden yürürüm Dağlarımda yeşerir çiçeklerim Eserde deli rüzgar yüzüme Giderim yapayalnızcasına Bahçelerimde sarkanken güllerim Gülümserim acıyla hayalime Yalın ayağımla gezerim diyarları Yüküm ağır biliyorum Giderim yinede durmamacasına Bir şiir yüklenmişim omuzuma Heyhat Aman vermez yollarda Öylesi garip yalnız hallerdeyim Bir şiir yüklenmişim omuzuma Zamanın maziye dönüştüğü hayallerleyim |
Bir Yalnız Kartanesi
Anılar sahilinde bir garip kum tanesiyim Sevdiğini düşleyen her sevgilinin Gözyaşlarıyla yıkadığı bir zaman hanesiyim Gülümsemenin unutulduğu özlem rüzgarlarının estiği Soluk yapraklı kavakta bir yalnız kartanesiyim |
Bir Yıldızsın Gökyüzümde
Uzansak birlikte Gök mavisindeki bembeyaz bulutlara Seyretsek yeryüzünü seninle Elimle yıldızları toplasamda Başına tac etsem Tutsam o narin ellerinden Haykırsam dünyaya sevgimi Yağmurlar yağsa şimşekler çaksa sesimle Duysa herkes beni Ve ne kadar seni sevdiğimi Koşsak kırlarda elele Toplasam en güzel çiçekleri Savursam üzerine O utangaç bakışını yakalasam Tutsam ellerimle Uzansak seninle en tatlı hayallere Kederler erirken içimde Aşka dair türküler söyleyelim yüreğimizle Sen bir tanesin kalbimde Sen bir hanesin ömrümde Arşa uzanırken ellerim Bir yıldızsın gökyüzümde |
Birgün Bulacağım Seni
Birgün bulacağım seni Olmasanda yanımda Seni tanımasamda bakış atamasamda Elbet birgün görüşeceğiz seninle Belki ellerini tutamayacağım Belki gözlerine bakamayacağım Birgün bulacağım seni Olamasanda yanımda Bir düş görücem mesela Ve düşümde sen olucan ben olucam Belki uzak bir zamanda Belki başka bir hayalde Birgün bulacağım seni Bir sandala bineceğiz Açılacağız aşk denizinde Kürekler bende çiçekler sende Bazen savrulacağız bazen durulacağız Salına salına giderken bu denizde Bilirsinki bu hayat acımasız Ne dalgalar karşımıza çıkıcak Bir düş olarak bu sözlerim kalmayacak Birgün bulacağım seni Ve üşüyen ellerim seni hiçbir zaman bırakmayacak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:51 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.