![]() |
Son Kez
Senin için son kez ağlayacağım bu gece, Artık hasretimi rüyalarımda gidereceğim, Saklayacağım artık senden sevgimi, İkimiz için son kez ağlayacağım bu gece, Bu gece son kez bakacağım resmine, Sevip,öpüp,koklayacağım, Son düşlere dalacağım gerçek olmayan, Aşkımız için son kez ağlayacağım bu gece, Özlem Bogner |
Sıcakları Özlüyorum Gözlerinde
Kasvetli ve soğuk bir gece Tıpkı senin gözlerindeki Sert esen rüzgarlar Donuk bir bakış gibi Ne olur bakma bana öyle Zaten yorgunum anılardan Ne olur güneş doğsun artık Sıcakları özlüyorum gözlerinde Üşütüyor yine bakışların Vücudumun her yanı titriyor Rüzgarlarınla savruluyorum Tıpkı kimsesiz yapraklar gibi Ben alışkın değilim ayazlara Alışkın değilim, deli boranlara Ben sıcaklığa ve senin Sevgini özlüyorum gözlerinde Özlem Bogner |
Son Liman
Sen; Ümitlerimin başladığı sessiz liman Yorgunum, Hırçın dalgalar, delice boranladan, Sen; Gözlerimin daldığı erguvan yılları Yorgunum, Haylaz sevdalardan, şıpsevdi aşklardan, Sen; Yorgun geçmiş yılların ardından, Sen; Karanlığa çalan yaşanmışlıkların Maviye bakan yüzü... Sen; Ümitlerimin başladığı, Gönlümün dinlendiği son liman... Özlem Bogner |
Sonbahar Hüznü
Anladım ki seni sevmek yalnızlık demekmiş, Bir uçurummuş senin gözlerin Anladım ki bana uzak ve derin Anladım ki seni sevmek yalnızlık demekmiş. Anladım ki seni sevmek uğrunda, Yudum yudum erimekmiş Mısra mısra yazılmakmış satırlara Anladım ki seni sevmek yalnızlık demekmiş. Anladım ki seni sevmek dağları aşmakmış, Uğrunda canı feda etmekmiş seni sevmek Okyanuslarda köpük köpük kaybolmakmış, Anladım ki seni sevmek yalnızlık demekmiş. Anladım ki seni sevmek savrulmakmış Rüzgarın önündeki yaprak misali, Gözlerinde kaybolmakmış meğerse Anladım ki seni sevmek yalnızlık demekmiş. Anladım ki seni sevmekk bir hazanmış, Damla damla yağmurların beni bitiren Dinmez sancılarımmış seni sevmek, Anladım ki seni sevmek yalnızlık demekmiş. Anladım ki seni sevmek Her gece uykusuz kalmakmışdüşünceler içinde, Ümitlerini çalan o yalan gözlermiş, Anladım ki seni sevmek yalnızlık demekmiş. Anladım ki saatlarle beraber her dakika, Yılları beni tükettiği bu yollarmış. Anladım ki gönlüme tek çareymiş seni sevmek ama Seni sevmek yalnızlık demekmiş. Anladım ki güneşle doğup, güneşle batan Yıldızları saymakmış sevgimi anlatmaya yarayan. Yanlışmış dünyaya sığmayan sevgimi kalbime sığdırmak, Anladım ki seni sevmek yalnızlık demekmiş. Anladım ki seni sezmek yasakmış Yağmur yağmayan kuru bir çöl gibi, Rıhtımdaki kaderi yalnızlık kayıklar gibi, Anladım ki seni sevmek yalnızlık demekmiş. Bir sonbahar hüznü var kalbimde, Son bulmayan, dinmek bilmeyen, Yılların bile eskitemeyeceği, Anladım ki seni sevmek yalnızlık demekmiş. Anladım ki gözlerinde vurulmakmış seni sevmek, Hayalinlee yanmakmış kavuran ateşlerde, Anladım ki seller bile söndüremeyecek, Anladım ki seni sevmek yalnızlık demekmiş. Anladım ki seni sevmek en büyük çılgınlıkmış, Cam kırıkları üzerinde dolaşmakmış yalınayak, anladım ki her yaşanan sonbahar Bana yalnız seni hatırlatacak.. Anladım ki seni sevmek çaresizlikmiş, Nağmelere karışıp, semaya yükselmekmiş. Anladım ki hala seviyorum ama Anladım ki seni sevmek yalnızlık demekmiş. Esen sonbahar rüzgarlarındaki sensin Yağmurlada o gözlerin, Anladım ki unutulmuyor, unutamamışım, Anladım ki seni sevmek yalnızlık demekmiş. Şimdi her sonbahar dallarda Bana acı veriyor. Yalnızlığı vuruyor kalbim yine Anladım ki seni sevmek yalnızlık demekmiş. Anladım ki seni sevmek Çıkmaz sokaklarında kaybolmakmış sevdanın. Bir sokak lambasının ışığında Ümit etmekmiş dönmeyecek sevgilinin gözlerini Anladım ki seni sevmek yalnızlık demekmiş. Özlem Bogner |
Sonsuza Kadar
Bir serseri dalgayım,rıhtıma vurur Yıktı bizi anlamsız,saçma bir gurur Hangi yana baksam her şey sen olur Başkasına bakamaz bu gözler, Sonsuza kadar... Hayatım şimdi boş,bütün her şey anlamsız Yapamam ben sensiz,hatırasız Söyle mutlu musun şimdi yapayalnız Sende sevdin biliyorum, Sonsuza kadar... Gel desen gelirim belki sana Bir sözün yeter,canımı sunmaya Kıracaksan gelme sakın,tekrar vurmaya Sana bağlıyım sadece, Sonsuza kadar... Özlem Bogner |
Söyle!
Şimdi mutlu musun uzaklarda? Beni bıraktın gözümde yaşlarla Unutulur dediler belki zamanla Beni kalbinden söküp attın mı? SÖYLE! Geçsede seneler sensizlik dolu Ben yinede beklerim yolunu Buldun mu ellerde mutluluğu? Beni kalbinden söküp attın mı? SÖYLE! Geçmişi her insan unutur diyorlar Hep beni,hep seni konuşuyorlar O şimdi sevdiğiyle mutlu diyorlar Beni kalbinden söküp attın mı? SÖYLE! Özlem Bogner |
Soru
Biliyor musun? Gözyaşının ne olduğunu Biliyor musun? Ayrılığın ne kadar acı olduğunu Tahmin edebilir misin? Sensiz *******in nasıl olduğunu Bilemezsin gözyaşının ne olduğunu Gözyaşını,hergün ağlayan bilir Bilemezsin ayrılığın acısını Ayrılığı kimsesiz kalan bilir Tahmin erdemezsin sensiz *******i Sen hiç sensiz gece yaşamadın ki... Özlem Bogner |
Ümitsiz
Şimdi olduğu gibi Yine bir gün senin sevgin Çökecek üzerime Evrende başıboş dolaşacağım O caddede yalnız ve ümitsiz... Seni arayacağım İlk bakıştığımız yere Randevum varmış gibi geleceğim Saatlerce seni bekleyeceğim Biliyorum gelmeyeceksin Sahile ineceğim ümitsiz Teselli bulurum belki diye Dalgaların sesinden Onlarda benim gibi heyecansız Ve sessiz Bense başım önümde Sahil boyu yürüyeceğim Seninle fakat sensiz Özlem Bogner |
Vazgeçmek Olmaz
İstersen yıldızlardan taç yaparım başına, İstersen martılarla uçalım sonsuza, İstersen çiçeklerle açalım bahara, Bu sevgiden böylece vazgeçmek olmaz... Bu aşkı yarım bırakmak olmaz... İstersen dolaşalım beraberce dünyayı, İstersen gezelim gemilerle okyanusları, İstersen kendimizden geçelim unutup yaşananları, Bu sevgiden böylece vazgeçmek olmaz... Bu aşkı yarım bırakmak olmaz... İstersen yağmur olup yağalım göklerden, İstersen şarkı olup söylenelim dillerden, İstersen kül olalım aşk yangınlarından, Bu sevgiden böylece vazgeçmek olmaz... Bu aşkı yarım bırakmak olmaz... Özlem Bogner |
Vermedin ki Sen
Gözlerimde arama gözlerini Bende ki sevgin çoktan bitti Hiç düşünmüyorum bile seni Bir avuç sevgi istedim vermedin ki sen... Hasrettim yıllardır sana Bir teselli verdin mi ki bana Bunca yıllar bekledim boşuna Bir avuç sevgi istedim vermedin ki sen... Yıllar aktı gitti artık Saçlar ak doldu artık Senden eser kalmadı artık Bir avuç sevgi istedim vermedin ki sen... Özlem Bogner |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:07 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.