![]() |
Emrah gülemez ki? ? ?
gülmek nedir ki arkadaş gülmek cok basittir yeter ki insanı güldüren biri olsun senin gibi bir dost olsun sen günde kaç kez gülersin biliyorum her zaman ama ben günde bin defa ölüyorum bunun için gülmek zor geliyor şimdi diyecekmiş gibisin ne olur ölüm lafını söyleme diye söylüyorum ama ben değil yüreğimin kanayan yarası söylüyor ne gelir ki elden öldüğümü bilemeyeceksin sessizce gittiğim an bileceksin sadece bu sayfalarda öğreneceksin ne yaptın sen diyeceksin böyle duyar gibiyim ama ölmeyi de beceremiyorum ki aynı gülmeyi beceremediğim gibi ama bilmiyorsun ki ölmek için herşeyi denediğimi aklına gelmiyor ki ölmek için herşeyi yaptım başarısız oldum allah öldürmedi aklıma yazdıkların geliyor ölme lafını söyleme dediğini hatırlıyorum her zaman gül dediğini ama dedim ya gülmek cok zor bu emrah gülmeyi mutlu olmayı beceremiyor ki Emrah Seyfeli |
Emrah ile tuğba
arayıp da zor bulduğum sevmeyi öğrendiğim sen uzaklarda nerelerdesin benim gülüm gezermiş gönül deryasında canıma can bilmiştim hatta canımdan cok sevmiştim seni ben seni ne mecnun ile leyla nede kerem ile aslı gibi sevdim ben seni bir tek dicle ile fırat arası kadar sevmiştim ama şimdi ise seni kara toprakların içinde seviyorum bu aşk tarihe yazılmasada dillerde kalacak ve emrah ile tuğba olarak bilinecek Emrah Seyfeli |
Emrah nasıl ağlamaz? ? ?
ağlama diyorsun ama nasıl ağlamam benim yüreğimde ne duygular var gözlerimde hep yaş var sus diyorum göz yaşlarıma susmuyor ağlıyor gözlerim yüreğimin yangını gibi sen bilirmisin bu duyguları söylesene arkadaş söylesene bana ne olur ağlama deme ağlarım ben ağlanacak halime kim görülse benim ağlatığımı işte oan ölürüm ben arkadaş oan kara toprak sarar bedenimi Emrah Seyfeli |
Emrah söyler acı sözler
Bi care ağlıyor bu gönlüm Gökte yıldızlar kayıyor Özlüyor bu gönlüm Yine bu gece dertlerim Tükenmek bitmek bitmiyor Sayıklıyorum ben her gece ''Ne olur rabbim beni de götür özlüyor bu yüreğim'' Yine bu gece dertlerim Çoğaldı ellerim yoruldu kalem tutmaktan Gözlerim yoruldu darıp gitmekden Beynim uyuştu her gece düşünmekten Her gece şiir yazmaktan Bir aşık der ki emrah'a ''söyleme acı sözler'' Emrah söyler acı sözler Bilmez ki nereye gider Ama bilir ki boşa gitmez... Emrah Seyfeli |
Eski bir mektup! ! !
Sabahlara kadar çalış Böylemi olacaktı benim ömrü hayatım Böylemi son bulacaktı Benim şu cihanı alemdeki son mahsutum Son mektubunu aldım elime Şöyle bir okudum baştan sona Derin derin hep seni düşünerek Hangi mimik hareketlerini yaptığını Gözümün önünde canlandırarak Seni düşündüm ama Aradan iki hafta geçti Sonrasında ne sende bir ses Nede bir haber geldi Nerdesin be gülüm Nerdesin be dağceylanım Nerdesin be bana yazmaz oldun Bir, iki satır karalamaz oldun Gurbetlik zor inanki zor Anamın hasreti ayrı Senin hasretin ayrı Ağlayimde nereye kadar Son bulsun artık Şu akan göz yaşlarım son bulsun ''Gurbetin yolları taşlı Gitsem varsam aşılmaz dağlar arası'' Böyle derdi eskiler bizlere Hep küçükken kulak aşinalı İşte ben sana her mektubumda bunu belirttim Her konuşmamızda ama Neden yazmaz oldun Bana bir, iki satır olsa bile... Emrah Seyfeli |
Ey zalim hayat
yüzleşiyorum ey zalim hayat seninle çırıpçıklak ayaklarımla kafa tutuyorum yaşanmış anılara, hayallere, sana bir ömür harap olsada insanlık yolunda karşındayım ey zalim hayat yıldızları serseler gök kupbeye yollarıma çıkarsalar aldatıcı baharları gücüme güç veriyor yalan gözler sözler eymiyeceğim yalan baharlara düşman etselerde kendimi bana seherle doğan güneşle tekrar doğacağım yüzleşeceğim ey zalim hayat seninle......... her yıkıldığımda tekrar doğacağım güneşle Emrah Seyfeli |
Farkındamısın
Gecenin tadı yok farkında mısın Saçların bambaşka karanlıklarda Ve sanki unutmuş gözbebeklerin Huzuru en eski hatıralarda Sırrını kaybettik mesafelerin Bilmem uzakta mı yakında mısın Gecenin tadı yok farkında mısın Bakışların garip, mahzun, ümitsiz Söylediğin bütün şarkılar yarım Artık bu bahçede mesut değiliz. İşte son daveti hatıraların Geriye dönecek çağında mısın Gecenin tadı yok farkında mısın? Emrah Seyfeli |
Geride Yaşlı Gözler(sevdiğime)
Seni tanıdığım güne, gün geliyor pişman oluyorum neden biliyormusun senden ayrıldığım için senden ayrılmak istemezdim ama kader bu kadere karşı koyulmaz seni tanıdığım günden bu güne kadar ne hayaller kurmuştum ama hayallerimin içerisinde kesinlikle ayrılık yoktu ve olmaması gerekiyordu seni unutmayacağım ama yokluğuna alışacağım tam olarak alışacağım denmez alışmaya çalışacağım nasıl tanışmıştık ne hayallerle bu güne gelmiştik hatırlıyormusun belki unuttun belki de haırlamamazlıktan geliyorsun ama ben unutmadım unutmayacağımda sana karşı hislerimi duygularımı anlatmıştım hatırlıyormusun ayrılacağım zaman senin ve benim nasıl ağladığımızı biliyormusun canım bu bana çok acı geldi o akşam ne yapacağımı düşünmekten gözüüme uyku girmeyi hala o gecenin etkisi altındayım canım sana bebeğim demeyi seni seviyorum demeyi o kadar çok özledimki şimdi sana anlatamam ama bunlar artık olmayacak sanırım sadece geride yaşlı gözler bırakıp gitmek varmıydı be canım ama dedim ya kader, nerden nereye getirdi ve nereye gidiyoruz bundan sonra da ne olacağını bilemeyiz ki belki seninle tekrar başlar belkide sonsuza kadar beraber olamayız ama şunu da unutma ki asla ve asla unutulmayacaksın sen benim ilk ve son sevgilim olarak kalacaksın elbet bu beden bir gün gelecek toprak olacak ama bu satırlar ebediyyen solmayacak bu günden sonra sana ne desem de boş artık sana son olarak buradan seslenebiliyorum sadece yazı yazarak, şiir yazarak anlıyormusun beni neyse bu satırlar bu yaşananlar yazmakla bitmez ama yine de ben buradan sonra yazmıyor değil yazamıyorum şu an yine yaşlı gözlerim seni düşüünyorum bundan sonra sana hayatında başarılar diliyor ve satırlarıma burada nokta koyuyorum ELVEDAA yaşlı gözlerden Emrah Seyfeli |
Gidiyorsun
Karanlık bir kutu bu otobüs. Buğuladığın cama birşeyler yazmaya çalışırken sen Hareket ediyor araç. Bakıyoruz ardından. İşte gidiyorsun! ! Gidiyorsun işte! ! Bir kenti terkediyorsun! Belkide sonsuza kadar. Sonsuzluk neyse, ne halta yararsa, Sonsuza kadar terkediyorsun belkide. Kaybolan farlara,stop lambalarına Şöyle seslenmek geliyor içimden: 'BEN BİR SİLAHIM! AMA HİÇBİR SİLAH YARALAMAZ İNSANI, BİR BAŞKA İNSAN OLMADAN! ! ... Emrah Seyfeli |
Gökdeki yıldızlar
Uzaklardan bana bakarlar Benimle hep sabahlarlar Gökteki yıldızlar... Başucumda nöbet tutarlar Dinler derdimi sadece onlar Gökteki yıldızlar... Herkes gider,onlar kalırlar Tek dostumdur Gökteki Yıldızlar... Aylar geçse,yıllar geçse Tek dostumdur Gökteki Yıldızlar... Bazen yağmur yavaştan damlar Onlar hemen ağlaşırlar Gökteki Yıldızlar... Bulutlarda beni ararlar Dinler derdimi sadece onlar Gökteki Yıldızlar... Emrah Seyfeli |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:45 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.