![]() |
Kanama
Buğulu camda süzülen ışık yorgun tenlerin baldıranı nabzın ses verdiği sessizlik geceyse kara sarmaşık kan alan kadın kan veren aşık ünlemin şiddetinde geceye gömülen içinle kendini astığın ceset yastığın karnında kulaklarını bastırıp karmaşık hallere kancalandığın metal gibi yıprandığın uğruna kadın kan alan kadın Burak Geler |
Kandavalı aşk
Kının boşluğundaki çıplaklık sana hayat veren bense sana göre kını doluluğun hayat verdiği ve sırrını bilmediğin kan kınlı yaşatan beni çaresizliğim... ve içindeki ses kınlı kınsız olamayız dediği sildiği beni bilmeden Burak Geler |
Kaos
Tükürümden doğan yaratık hançer iğneli arı kolonel uçlu mızrak boynuma dolanan sarmaşık piton dilli insanlar başkalaşım ve çatışma ateist bi kimya anarşik bi biyoloji terörist bi diyalektik balçıkla sıvalı güneş miğde öğürtüsü gibi hayvani cinsellik beynime dolan şeytan iliklerimde bi arsenik ve her şeyin sonunda bi üç nokta... Burak Geler |
Kayıp Boyut
Bir kent masalını çiğnerken etim köyler benim kancalı bir acıya dönüşürken yoklukla varlığı kavrayamamış zamanları eritirim alabildiğine kanında seğiren zevklerin iştahını yitirmek hayatı bi angarya gibi görmeye ıslanırken damaklar tatların ayrımına varamayan algılarda tuzsuzbi yaşamı indirir zamana ağız ve iç dış bin bir surat asığız Burak Geler |
Kaynak
Gözlerime bak iç mezarlığımdan kaç kadının bünyeleri dolu bak içimin gökyüzüne beynimin ucunda fünyeleri dolu kalemimde patlayan künyeleri... Burak Geler |
Kaynak II
Tozlu gravürlerimizi doldurduğumuz mazi sandıkları yağlı kırkpınar ağaları gibi garip imgeler taşırdık iç şiirimizde her insan yalnız bi şiirdirde çoğalan şiirlerimiz tozlu gravürlerimizden sarkan kadınlardan devşirdiğimiz bizim ama bizim olmayan yaratılmış kendimiz Burak Geler |
Kemal II
Şimdi boylu oğullar düşünüşü acı su getiren gelinler aklığında kızıl yanaklı kız evlatları içinde aksakallı hayaller kurulur durur Burak Geler |
Kolerasyon
Ruhun medyanı yok mudur? yok mudur modu hayatın? Burak Geler |
Kıskaç
Nefesimizin buğusunda içimiz dudaklarımız göz yaşının tuzunda yanan yürek bir kaç kişiye sığmayan aşklardanız donuk bulutlarda düşmesini bilmeyen damla bebek nefesi dinlemek dinmek vücudunda kan gibi aşk ve sonra sevişmek gibi ölmek küfürbaz *******in dirimavi avuçlarında Burak Geler |
Körelti
Kısrak bir köreltidir çağımız gün geçtikçe karanlığa oyulan Burak Geler |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:41 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.