![]() |
Kime Ne
seni sevipte gülmedimse kime ne,ağlayan benim derdinden sürünüp ölmedimse kime ne,yaşayan benim aşkın kor olsa,volkan olsa kime ne,yanan benim sevda benim,çile benim,hasret benim,kime ne *******i hayaline mahkum ettimse kime ne,uyumayan benim hayatı unutup bir düşe düştümse kime ne,uyanmayan benim gururu ayağına halı yapıp serdimse kime ne,onur benim hayal benim,düş benim,ezilen benim,kime ne adın gönlümde dua,dilimde heceyse kime ne,söz benim yüzüm aynada sen,sen ben ise kime ne,göz benim her an yansa,yada bir an sönse kime ne,köz benim dil benim,yüz benim,ateş benim,kime ne hep seni yazıyorsa kalemim kime ne,şiir benim unutmuyorsa,sende kalıyorsa yüreğim kime ne,esir benim sadece sana atıyorsa bu kalbim kime ne,ömür benim şair benim,mahkum benim,can benim,kime ne 23:02 26.01.2005(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Kolay Değil
bırakmak kolay değil kolay değil öyle çekip gitmek ben bu sevdaya canımı koymuşum zor gelmez ne ölmek ne de öldürmek aklını başına al bırak aldatmayı şöyle bir yan bakmak ne demek dönüşü olmayan bir yoldur beni sevmek eğer döneceksen işte mezar,işte kefen,işte tüfek 23.06.2005 02.27(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Korkum
sevdan zulüm sensizlikse ölüm zulmünü yeğlerim ama korkum ölümden degil sensizlikten GÜLÜM 00:40 05.11.2004 Seyfettin Çabuk |
Korkuyorum
biliyorum artık yerini,ama gelemedim yanına asarsın diye korkuyorum yüzünü konuşmak istiyorum seninle son defa verirsin diye korkuyorum yine aynı hüznü kerem misali düştüm narına aylar geçti sönmedim yanıyorum yangınında seveceksen katlanayım bin türlü kahrına,nazına çürüteceksin diye korkuyorum ömrümü seviyorum dedim,inanmadın bana sana aşkımı anlattım,sadece durdun karşımda yemin ettim bakmam senden başkasına tutamayacağım diye korkuyorum sözümü elden ne gelir yazılmışın alnıma bu inat niye,karşı durulmaz kadere bilmem ki bahtım gözlerin kadarmı kara kıracaksın diye korkuyorum gönlümü 23:05 14.09.2004(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Kovdum Seni
tırnağı etten ayırırcasına,söktüm seni kalbimden bardaktan boşalırcasına,döktüm seni gözümden bir ömür susarcasına,sildim seni sözümden terk ettin düşlerimi,kovdum seni *******imden sazımı sana çaldım,anlamadın telden,nağmeden şiirimi sana yazdım,anlamadın dizeden,heceden ömrümü sana adadım,anlamadın aşktan,sevgiden terk ettin ahlarımı,kovdum seni çilemden aşkındı istediğim,dostluk değil senden sende kalsın yüreğin bana vermeyeceksen ararken seni benden oldum zalim benden terk ettin yollarımı,kovdum seni gönlümden 00:40 06.06.2005(Ankara) Seyfettin Çabuk |
köşebaşı Aşkı
demek burnun bundan bu kadar büyükmüş seni sahte sevda oyunlarının pinokyosu demek yüzün bundan bu kadar masummuş seni köşe başı aşklarının ******su 2006(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Küstün mü Bana
gönül dağıma kar yağdı benim arayıp sormadın küstün mü bana senden sonra mechule yol aldı gemim ne olur dön artık muhtacım sana çaresiz kalmışım ağlar gözlerim seni arıyorum ben yana yana ne desem boş kar etmez sözlerim gelmezsen sevdiğim kıyarım cana 2004(ANKARA) Seyfettin Çabuk |
Lafı mı Olur
Ben sana gönlü verdim istersen canımıda al,lafı mı olur ben sana gençliğimi verdim istersen ömrümüde al,lafı mı olur bir an bile düşünmedim inan seni unutmak mümkün mü diye ve geçmezdi aklımın ucundan unutulmak var mı kaderde bir asır usanmadım gezdimde peşinde istersen gölgen olurum,lafı mı olur gitmek ta başta varmış senin içinde tamam yar ben olurum kalan bari döneceğin günü söylede birde visale etmeyeyim isyan ne gerçek ki sende olmayasın yalan istersen doğrun olurum,lafı mı olur Seyfettin Çabuk |
Layık Değildin
sen layık olamadın aşkıma,gittin ellere o kimi istiyordu,sormadın bile yüreğine yazık çektiğim çileme,yazık emeğime sen layık değildin attığım bir tek adıma bile ne geçen günlerime,ne de ömrüme ne seven kalbime,ne de gönlüme acıyorum gözyaşıma,acıyorum halime sen layık değildin akıttığım bir damla yaşa bile ister dizsinler kurşuna,isterse versinler ipe dert etmezdim bunları,ama dayanamam hasrete gelmedin yanıma,ben ise hep kaldım sende sen layık değildin durduğum bir tek an'a bile kurban ettin kendini bir anlık hevese karalandın,akladım seni kaç kere ben senin için yaşıyorum,senin için koşarım ölüme sen layık değildin aldığım bir tek nefese bile ne söylersem söyleyim,aklım hala sende başkası olsa asardı kendini benim yerimde kızma ne olur,kırılma sitemime sen layık değilsin söylediğim bir tek kötü söze bile 23:26 22.01.2005(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Lisan-ı Sükut
lisan-ı sükut dedim kestim sesimi yüreğim dile geldi sustu alem kömür değil bu yakut dedim kırdım hevesimi gözlediğim göze geldi küstü kalem 10.08.2007 Alanya ne dışarıda yağmur var ne de bende gözyaşı seninle denedim gönlümü sandım sabırtaşı sen olmayacaksan istemem olmasın bir başkası kimseyi kafaya takmaz ki kalem elbet ecel gelecek alacak benden bu canı ama bilki toprak bile silemeyecek dilimden adını ey sevdiğim,ey yar,ey adamlığımın kadını sen gelde gitsin artık benden şu elem lisan-ı sükut dedim yine kaldı sözde susmayı kolay mı sanırsın sen olunca özde canını can yaptım canıma nurun kaldı sende ben yarımken sen kendini tam mı sandın yarem 13.08.2007(Ank-esk tiren) Seyfettin Çabuk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.