![]() |
Bir çal zehir
'kar, kurtları dona bıraktı çöl , yılanı zamana........' yılan süründükçe uzalıyor, kısalıyor kızgın kum altında bir çal zehir aranıyor sivri dilinin ucunda sustum! gömlek değiştirme zamanına ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! 14.02.2006-antalya Nazan İzmirli |
Bir daha
bir daha olacak mı al al yanaklarımla şafaklara ulaşmak öyle bir ........................gün ..............................gece ve de.............................sabah Nazan İzmirli-11.11.2005-antalya Nazan İzmirli |
Bir damla
gün sığınırken gecenin koynuna sahipsiz kaldım bu şehrin yitik kuytularında yağmalanırken gece acımasızca ıssızlığın içinde umursuzca BİR DAMLA gözyaşı akıtamadım patlayan dudaklarıma ya sen saklıysan gözyaşlarımda...! avuçlarımı hissettim ateşten kor BİR DAMLA gözyaşı akıtamadım kalbimdeki yaraya gün gecenin koynunda sen yoksun yine yanımda BİR DAMLA...BİR DAMLA...daha Nazan İzmirli-30.10.2005-antalya Nazan İzmirli |
Bir ruh ki..!
bir ruh ki..! boşa taşımamış yaşam onu, boşa yaşamamış anlamsız. etle tırnak arasında şekillenmiş gizemli dünya. binlerce surat gülmüş ağlamış özgürlüğe giden yolda onunla. pespembe gökyüzünde eski ile yeniyi yaşam ile ölümü anlatmaya çalışmış gülümseyen dünyaya. 06.05.2006 -ank-Bir ruh ki..! 06ç05.2006-ank- içindeki şey- Nazan İzmirli |
Bir Rüya Gibi
sensiz olmak, bir oyun gibi sonsuzluğun derinliklerinde sensiz olmak,sessiz olmak yokluğun değerlerinde. sensiz olmak,ölüm ömür boyu can çekişmenin pençesinde sensiz olmak,anmadan yaşamadan duygularda düşlerde seni tatmadan. sensiz olmak, bir oyun gibi alacakaranlıkta emeklemek ay ışığında saklambaç gün doğumunda,bu oyuna son vermek bir rüya gibi............. Nazan izmirli-18.10.2005-antalya |
Bir.......
Bir duysam, Bir duysam,geleceğini dudaklarından...... Titrerdi dudaklarım heyacanla, Öpeceğim onları diye.... Bir görsem, Bir görsem,geldiğini gözlerimle..... Yaşlar dolardı anında, Rüyalarım bitecek diye. Bir sarsam, Bir sarsam,seni kollarımla....... Bin kol olur, sarılırdım sana Geri dönme diye... Nazan İzmirli 03-09-05-Antalya Nazan İzmirli |
Bitmeyecek
ölümsüz kıldım, sevdamı, saldım ruhunun sonsuzluğuna.. bu sevdaya kurşun işlemez asla. 19.08.2006-bitmeyecek i Nazan İzmirli |
Bize ne
ben; seni gezdirirken kendi yalnızlığımda ıssızlığımda sessiz sessiz............ sen; kendi kuytularında kendi yalnızlığında ıssızlığında damla damla............. neden bu hasret bu işkence bu keder sandalımız uyuyan bir denizde sessiz sessiz yol alsa yaralı yerlerinden damla damla su dolsa bize ne! batmazki bu yürekler AŞKI çekmişse içine........ Nazan İzmirli |
Bu / O
kan revandır uykular özlemekli derinlerden gelen bir nida böler geceni gün doğumunda bu o....! alev almıştır duygular buzdur düşler serttir sabah ayazı eser içine. solurum gözlerim kapalı bu / o yaşamalı. kalbim şımarık çocuk bastırırım elimle dur..! dur..! bu / o diye. 30.03.2007-kal-ant- Nazan İzmirli |
Bu şehirle
güneş zor vedalaşır bu şehirle. yeşilin maviye özlemi hissedilir her nefes her fener de. koylara öpüşleri, maviyle sevişmesi, ufukta bulutlarla cilvesi, bir başka anlatır bu şehirle. dilekler tutturur, kızıl gidişlere alev almış kalpler bu şehirle. 25.08.2006-bu şehirle- Nazan İzmirli |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:27 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.