![]() |
Hanımefendi
Sevgi kapısına Kilit vurulmaz, Bırakın herkes, Gönül pınarında, Sevgi cömerti olup, Hoşgörü selinde, Boğulup gitsin. 06/05/00/MALATYA Ramazan Çiçekli |
Hasretim
O tatlı sözlerine, Senle geçen günlerime, Seni bir gün görmeye, Sana sarılıp öpmeye. O neşeli gülüşüne, Nefesine, sesine, Seninle el ele dolaşmaya hasretim. Ramazan Çiçekli |
Hastalık
Cuma günü gecesi, Bir kaşıntı tutar beni, Çaresiz sonunda, Kepek sarar bedenimi, Ne hikmettir anlamadım. Yirmi beş yıl nedenini, Kırk beş yaşın içinde, Hastalık sardı bedenimi. Çaresiz kaldığım derdin, Dermanı sensin sevgilim. Bu saçı kesmezsem, Bit sarar bedenimi. 17/12/04/BURSA Ramazan Çiçekli |
Hava raporu
Soğuk ve yağışlı hava, Yurdun batı ve kuzeyini, Etkisi altına aldı. Ege ve Marmara rüzgarlı, Poyraz fırtınası yaşamı etkiledi. Dalga boyu üç metre, Denizler fırtınaya teslim, Ben sana..... 11/09/06 /Bursa |
Hayal
Hayatımı süsleyen hayal, Bana güç veren gerçek, Sen hayalimin perisi, Benim hep kalbimdesin, Ne kadar sevdiğimi bilsen, Yanımdan hiç gitmezsin. Ramazan Çiçekli |
Hesap günü
Hayatın silinmeyen Siyah beyaz izlerini Ödünç yaşanan hayat Zaman içinde sorgular. Yaşanan gizli duygular Gri renkte gizlenir Unutulmayan anılara Yeni anılar eklenir. Gelecek için çizilen çizgiler, Renkli hayallerle süslenir Yeşil düşünceler bir gün Güneşle aydınlanır. Ramazan Çiçekli |
Heyecan
Gözlerim kapalı; Şu an sana dokunuyorum, Bir elim elinde, diğeri belinde; Dudakların dudaklarımda, Fırtınalar kopuyor. Sımsıkı sardım seni, Bedenin bedenimde, Kenetlendim ayrılamıyorum. Ramazan Çiçekli |
Hilal
Denizde yelken gökte kanat Hilal kaşlı güzelim Göğsümde simge başımda taç Ay çöreğim benim Sabah yıldızı sana eş Gökyüzünde ak güzelim Her Türk’ün yüreğinde Her zaman at güzelim Ay yıldızlı al bayrağım Sönmeyen bir ışıksın sen Her yerde dalgalanan Tek varlığım benim Ramazan Çiçekli |
Horhor
Çirkin adamın, Güzel karısı, Sen güzeller güzeli. O çirkinler güzeli. Seni yaradan tanrı, Onu da yarattı. Hor görme Horhor'u, Gücenir tanrı. 30.10.06.2100./Bursa Ramazan Çiçekli |
Hoş geldin Ramazan
Farkında olmadan, Her kalp atışı ile, Her nefes ölüp, Her nefes diriliyor. Dünyanın her yerinden, Dualar yükseliyor, Göklerin ötesine. 21.10.06/Bursa Ramazan Çiçekli |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:16 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.