![]() |
Eski Günahların Gölgeleri
ihanet şarabını asla içmeyecektin aşkımızı bir anda, kolay silmeyecektin madem beni terkettin, geri dönmeyecektin eski günahların gölgeleri uzun olur uzun olur eski günahların gölgeleri yıllar önce sevdiğim kızı hatırlıyorum bir mazideki kıza, bir sana bakıyorum özür dilerim ama, seni tanımıyorum eski günahların gölgeleri uzun olur uzun olur eski günahların gölgeleri herşeyi unuturum, silerim sandın belki ihanet şarabını içen benmişim sanki unutamam nefreti kömür gözlerindeki eski günahların gölgeleri uzun olur uzun olur eski günahların gölgeleri dünyada bir sen kalsan, yine de dönüp bakmam kalbimi kilitledim, ölürüm sana açmam sana gönül bahçemden, bir gül bile koklatmam eski günahların gölgeleri uzun olur uzun olur eski günahların gölgeleri rüzgârlar aşkımızın izlerini hep sildi ölümüne sevilen vefasız bir güzeldi o günlerden geriye kalan birkaç gazeldi eski günahların gölgeleri uzun olur uzun olur eski günahların gölgeleri içimdeki depremi sen asla bilemezsin kırılan gururumu sen tamir edemezsin akıp giden yılları geri getiremezsin eski günahların gölgeleri uzun olur uzun olur eski günahların gölgeleri beni aldattığını hiçbir an unutmadım nefretin alevini büyüttüm azaltmadım adını da unuttum, birgün hatırlamadım eski günahların gölgeleri uzun olur uzun olur eski günahların gölgeleri Şakir Alimoğlu |
Evimin Gülü Dikeni
Günah sevap sensin bana, severim herşeyini İster şarap, ister zehir içerim verdiğini Evimin gülü, dikeni, sofram, ekmeğim benim Tanrım göstermesin bana senin eksikliğini Güzelliğin için değil, ruhunu sevdiğimi Saflığına kandığımı unutma sakın e mi Evimin gülü dikeni, canım sevgilim benim Tanrım göstermesin bana senin eksikliğini Beste: Sami Güney, Makamı:Kürdilihicazkar, Şakir Alimoğlu |
Evlilik Bir Koalisyondur
Evlilik bir koalisyondur İki liderli Kriz çıkar zaman zaman Liderler arasında İrili ufaklı Krizden çabuk çıkmanın tek yolu, Önce romantik bir yemek Elele, gözgöze Şarap ve tabii müzik Ve çılgınca bir aşkla koyulan Son nokta. Krizden çıkacaktır evliliğiniz güçlenerek En dorukta 2001 Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Feryat
Bir seherde uyanınca uykudan Kara haberini aldım sıladan Her taraf kesildi kapkara zindan Feryat, feryat, feryat Kara yazmiş yazımızı yaradan Kopardı gencecik gülü dalindan Feryat, feryat, feryat Ağıdıma seda verir mor dağlar Nazlı yarim sardı kara topraklar Feryat, feryat, feryat Ötmez oldu bülbül sevda bağinda Böyle yaşaması zulüm dünyada Boğuldu bu gönül dert irmağında Feryat, feryat, feryat Kara yazmış yazımizı yaradan Kopardı gencecik gülü dalindan Feryat, feryat, feryat Ağıdıma seda verir mor dağlar Nazlı yarim sardı kara topraklar Feryat, feryat, feryat Söz: Âlimoğlu, Müzik: Erol Büyükburç, Söyleyen: Erol Büyükburç Şakir Alimoğlu |
Geç Kalmaktan Kork
Sevip te sevilmezsem diye korkma Geç kalmaktan kork Yanlış trene binmekten değil de Kaçırmaktan kork Saçlarına ak düşmeden Elden ayaktan düşmeden Henüz gençken ve güzelken Sev karşılık beklemeden Sev sonunu düşünmeden Âşık olmak kadar güzel ne var Olmamaktan kork Aşk acısını yaşamaktan değil Tatmamaktan kork Saçlarına ak düşmeden Elden ayaktan düşmeden Henüz gençken ve güzelken Sev karşılık beklemeden Sev sonunu düşünmeden Şakir Alimoğlu |
Geçmiş Bir Sonbahardan
Ne zaman şarkımız çalsa içerim efkârımdan O geceyi hatırlarım geçmiş bir sonbahardan Ay ışığında yüzüşün geçerken gözlerimden Kanar gönlüm kanar gene eski hatıralardan O geceyi hatırlarım geçmiş bir sonbahardan Ne güzel şey içip içip seni anmak Her yerde deliler gibi seni aramak Hatıralar da olmasa gülüm Çekilmez bir yük olur yaşamak Bir başka doğardı güneş balıkçı teknemize Güzelliğin dalga dalga aksederken denize O geceyi hatırlarım geçmiş bir sonbahardan Günahlarla şarkılarla sarhoş günler ******* Kanar gönlüm kanar gene eski hatıralardan Ne güzel şey içip içip seni anmak Her yerde deliler gibi seni aramak Hatıralar da olmasa gülüm Çekilmez bir yük olur yaşamak Ne zaman adını ansam içerim efkârımdan O geceyi hatırlarım geçmiş bir sonbahardan O balıkçı teknesi yok içip seviştiğimiz Günahlarla şarkılarla sarhoş gün ettiğimiz Kanar gönlüm kanar gene eski hatıralardan Ne güzel şey içip içip seni anmak Her yerde deliler gibi seni aramak Hatıralar da olmasa gülüm Çekilmez bir yük olur yaşamak Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Geldin mi Yoksa
Perilerden bile güzel gülerdin Açılırdı güller gamzelerinde Sevişirdik gece gündüz demeden İstanbul'un yedi tepelerinde Kor dudaklarına dudaklarımla İsmimi yazmıştım sildin mi yoksa Seni sevdiğimi, özlediğimi Sana taptığımı bildin mi yoksa Kapım çalınıyor, kalbim çarpıyor Allah'ım bu gelen sen misin yoksa Herşeyi unutup, herşeyi silip Elinde güllerle geldin mi yoksa Seviyorum desem inanamazdın Sustururdu beni parmak uçların Utanırdın seni ne zaman öpsem Islanırdı hemen kirpik uçların Kor dudaklarına dudaklarımla İsmimi yazmıştım sildin mi yoksa Seni sevdiğimi, özlediğimi Sana taptığımı bildin mi yoksa Kapım çalınıyor, kalbim çarpıyor Allah'ım bu gelen sen misin yoksa Herşeyi unutup, herşeyi silip Elinde güllerle geldin mi yoksa Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Gelişin Ölümüm Olacak
Geçmişi yeni yeni, silmeye başlamışken Herşeyden vazgeçmiş, yokluğuna alışmışken Yüreğimi yıllarca nadasa bırakmışken Şimdi gelme sakın, gelişin ölümüm olacak Anılar geçmişte kaldı, geri çağıramam Tozlu bir sandığın içinden çıkaramam Küllenen aşkımı yeniden canlandıramam Şimdi gelme sakın, gelişin ölümüm olacak Avuçlarım kor gibi sıcakken gelmeliydin Bir gülün gülüşünü taşırken gelmeliydin Gülün kalbi gibi, küçücükken gelmeliydin Şimdi gelme sakın, gelişin ölümüm olacak O kadar kırgınım ki sana, anlatamam Gücüm kalmadı, seni yeniden yaşayamam Şimdi kendimi sana, tekrar hazırlayamam Şimdi gelme sakın, gelişin ölümüm olacak Bir suçlu gibi gittin, neden haber vermedin İstediğim zaman çıkar gelirim mi zannettin Kalbimin kapısını açarım mı zannettin Şimdi gelme sakın, gelişin ölümüm olacak Şakir Alimoğlu |
Gençlik Ateşi
gizli saklı buluşmalar alev alev yanan kalpler dudaklardan dudaklara öpücükler göndermeler bazan küçücük sitemler sonra darılıp küsmeler barışmak bahanesiyle o çılgınca öpüşmeler bir alev gençlik ateşi ellerinde aşk meşalesi dillerinde aşk şarkıları kalplerinde aşk şelâlesi aşkta sınır tanımaz asla kor gibi yanar gençlik ateşi rüyalarda hep o sevgili çılgınca sarılıp sevmeli aşk şarkıları söylemeli gül dudaklarından öpmeli aşkta sınır tanımaz asla kor gibi yanar gençlik ateşi ellerinde aşk içkisi gündüzdür aşkın gecesi hayat sevmek ve sevilmek boştur aşktan gerisi sevgilinin eli güzel dudağı dilinden güzel gözleri badem şekeri hem şarkıdır hem gazel pembe zarflardaki aşklar sayfalar hep çiçek kokar okunur bir heyecanla titreyerek o satırlar emirgân korusunda rumeli hisarında bir ağacın altında küçük çay bardağında saatlerce elele sevgiliyi içer sanki dudağı dudağında dudağı dudağında ne güzel şey bebekte bir gece mangal yakarlar gece yarısı denizde kadehlerde aşk şarabı mehtap seyretmek elele çamlıca tepelerinde gözleri gözlerinde seyrederken mehtabı âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Gerisi Boş Vesair
Ne varsa yazmış şair Aşka dair, ölüme dair Hasrete dair İhanete, gözyaşına Nefrete dair Ne varsa yazmış şair Gerisi boş vesair Şakir Alimoğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:09 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.