![]() |
Gitmelerin
Yaprakların sonbahar süsü gibi Yüreğimdeki yollara dökülmüş Gitmelerin. Cama yazdığım haykırışlarım Buğusunda kaybolmuş. Hüzünlü turuncum, Gökyüzüm, bulutum Gözümden dökülen yaşım Senin gitmelerin... Zeliha Bicer |
Gittin
Zamanı unuttum gidişlerinle İçimi burkan hasretin Birde gözyaşımda sevgin Bıraktım saatin yerine Turuncularımda yalnızlığımın. Seni seviyorum, Kapıyorum gözlerimi Yüzün geliyor, Sağnaklar başlıyor Bulutlarımda saklanan Güneş açmıyor,özledim Sustum,söyleyemedim Gittin Zeliha Bicer |
Göçebe Kuşlar Gibiyim
Aldım bavulumu elime,trenin saatini beklemekteyim. Göçebe kuşlar gibiyim. Yaz geldikçe gezer dururum Diyar diyar. Ne çok insan tanıdım Ne çok konakladım En çok İstanbul da hüzünlüyüm Hep en lerimi yaşadım bu şehirde Hiç azım olmadı,çokluklarım vardı Hüznüm çoktu mesela Hasretim de öyle Sevgim ise denizler kadar Elime simit aldım Ufaladım attım martılarıma Veda ediyorum sizlere Geleceğim yine yanınıza Dönmezsem eğer gittiğim trenle Hep beni martı çığlıklarında anın Yüreğinizde bıraktığımı sandığım sevgiyle.. Zeliha Bicer |
Gri Turuncu Akşamlarında Sen...
Yine. gri turuncu akşamlarında İstanbul'un Efkara dalmışım Masamı hazırladım Yemeğimi koydum Bir kadeh rakı da var. Yüreğimde binlerce şimşek çaktıran Beni iç sızımla ağlatan şarkılar da BU AKŞAM BÜTÜN MEYHANELERİNİ DOLAŞTIM İSTANBUL un çalıyor İçimde binlercesi geçip gidiyor Martıların sesi geliyor kulaklarıma Çığlıkları öyle hazin duygu veriyor ki Kimsesizlik gibi,sevmek gibi Binlerce hüzün gibi Yani bu gecedeki ben gibi... Zeliha Bicer |
Gülün Dikenindeki Sancı Bülbüle Yabancı Değil
Gülün sudaki aksinde,gülün sadeliği var Bülbülün sevdası Benim sana yazdıklarımda,gönlümün yarası var Sılası, sevdası var, Gülün dikenindeki sancı bülbüle yabancı değil Yüreğimdeki hasretlerin bitimsiz çilesi var. Zeliha Bicer |
Güne Sensiz Başlamak
Güne sensiz başlamak Sensiz bitirmek geceyi Öyle acı ki bilesin.. Bilmelisin ki; İçimde kanayan yaram Hala geçmedi. Yıllarıma yıl kattığım, Sıcaklığını aradığım Sen! Belki başka kollardasın Aklına gelir miyim? Sanma ki bu zaman öldürür Tüketir bende seni,,, Zeliha Bicer |
Günün Yine Yaklaşmakta Anne
Günün yine yaklaşmakta Aydınlıklarım yok anne Sana gülücükler gönderemiyorum Her yıl içimde birşeyler kırılıyor Ve her kırılışta seni arıyorum Büyümedim hala bıraktığın o çocuğum Şefkatini, o şen kahkahanı Bana sarılmanı özledim Sevmek hem yüceltiyor Hem çok canımı acıtıyor anne Dediklerin hep aklımda Yüreğimi bu yüzden kirletmedim Seni göremesem de Sarılamasam da kederlerimde Bilirim, bakarsın çocuğuna Sakın üzülme anne, ağlama Öğrettiğin sevgiyle Dayanacağım yaşamaya Zeliha Bicer |
Hapsetmek seni..
Deniz kumlarını nasıl geri alırsa Bende seni alacağım İçime bedenime Hep bende kalacaksın Gitmek istesen bile Gidemeyeceksin Benden uzağa Sevmek var ya Seni sevmek Böyle tutsak ediyor benliğimi Zeliha Bicer |
Hayata Sevgiyle Hazırlar Bizi
Kaç kez sorsan da kendine, Yüreğin kaç kez yanıt verse de Sevgidir taşıyan insanı, Kendine değeri verdiren Güveni, paylaşımı bulduran Ana kucağında sıcacık seven Yavrum diye sut veren Anne hazırlar hayata her doğanı Sıcaktır ana kucağı Güvendir,tılsımdır herşeye Sevgiye adımdır ilk hecedir Anne Zeliha Bicer |
Haykırışım
Sensizlik denince aklıma, hep sen geliyorsun. Yüzün geliyor,sesin geliyor. Yani tastamam sen oluyorsun. Sensizliklerde martılarım da geliyor aklıma,sensizlerimde yetimliğim,çaresizliğim geliyor. Oya sen varken hepsi yalan,hepsi yok. Sen varken yaşam güzel anlam yüklü. Yüklediklerimden senizliklerimi çıkarıyorum yine sen kalıyorsun İçimsin sen,vuslatımsın sen. Yaşım kederim, ağlayan yüreğim hep sen. Sensizlik sen, sen sensizlik,demek benim için (Sensizliklerımde yüküm var. Sensizliklerimde hep sen. Sıcaklıklarında tutsan elimi,buz kesen yüreğimde erise buzum. Gelsen hep sen bahar gibi.) Zeliha Bicer |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.