![]() |
Esnaf Sinek Avlıyor
Kepenk kapatıyor dükkânlar kepenk Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Aslanın ağzında şimdiki ekmek Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Bakkal Ferhat çoktan battı da battı Kasap Engin bir yıl yattı da yattı Manav Adam Baba evini sattı Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Fırıncı Zeki de ateşe düştü Yılmaz Şarküteri telaşa düştü Marangoz Muharrem talaşa düştü Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Sucu Süleyman'la kardeşi Ayhan Ya Allah diyerek dayan der dayan Her şey ortadadır bak ayan beyan Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Ücretsiz izinde, Şekerci Necat Kirayı zor öder İplikçi Sedat Kimsenin ağzında kalmamış bir tat Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Gelen sırtımıza vurdu bir semer Sıktıkça yırtıldı belimde kemer Tornacı Mustafa, Çantacı Ömer Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Çaycı Cuma Ali, Simitçi Musa Kebapçı Şehmuz'la Pideci İsa İşleri çok kesat, bomboştur kasa Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Kozmetikçi Çiğdem Kuaför Filiz Yufkacı Cemile Çorapçı Yeliz Hepsi kapattılar kalmadı bir iz Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Bilmem bu acılar ne zaman diner Sırtımızdan kambur ne zaman iner Ressam Erkan Ergin ve Hattat Taner Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Yorgancı Muhittin yatağa düştü Sökük bile dikmez terzimiz Rüştü Fotoğrafçı Hasan derdimi deşti Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Yokluklar öldürdü neşeyi zevki Fakire vurmuyor güneşin şavkı Veresiye verir Nalburcu Şevki Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Hayat artık çok zor çetin mi çetin Maskarası olduk çakalın itin Korsana başladı kasetçi Metin Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Terlikçi Selmiye, Boncukçu Mısra Bohçacı Naciye, Tekstilci Esra Halıcı Nuriye, Kitapçı Büşra Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Köyüne taşındı, Emlakçi Nuri Hala direniyor, Büfeci Hami Pazarcı Hayrettin, Çiçekçi Sami Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Bozacı İsmail, Şıracı Kemal Turşucu Nurettin, Tatlıcı Cemal Pastacı Duran’la Börekçi Temel Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Baharatçı Aziz, Tamirci Mehmet Mobilyacı Orçun, Hamamcı Ahmet Üç yıldır üstüne almamış ceket Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Gözlemeci Hülya, Mantıcı Gülay Trikocu Meryem, Nakışçı Tülay Boşa kürek çekeri, Kilimci Nuray Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Açlıktır vallahi toplumu bozan Kaynar mı ocakta boş ise kazan Butikçi Ekrem'le berber Ramazan Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Pençe yapar Fevzi ayakkabıcı Durumu çok kötü acı mı acı Kapattı dükkanı Balıkçı Naci Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Meyhaneci Onur, Tekelci Levent İşkembeci Turgut, Pilavcı Bülent Nasıl geçinirler, bilmem ki hayret Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Kokoreççi Ali, Dönerci Talip Ciğerci İbrahim, Mağazacı Galip Hiç kimse çıkmadı onlara sahip Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Songül Tuhafiye, emeklemekte Yüksel Kırtasiye, hep teklemekte Antikacı Şahin ne beklemekte Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Eskici Feridun, Hurdacı Cevdet Sabah işe çıkar, ya Allah kısmet Nasıl geçinirler bilmem ki hayret Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Saatçi Bahattin, Kuyumcu Fetih Telefoncu Sinan, Kumaşçı Fatih Tesisatçı Salih, Boyacı Semih Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Yazdıkların doğru ederim yemin Üstümüze çöktü çürükmüş zemin Galerici Turan, Kalaycı Emin Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Dolaş tüm yurdumu istersen tur at Hiç kimsede gülmez ne yazık surat Lokantacı Kamil Eczacı Murat Bütün küçük esnaf sinek avlıyor Gerçekten bozuldu yurdumda düzen Budur beni candan ciğerden üzen Birini seçmedik sorunu çözen Bütün küçük esnaf sinek avlıyor ALİ der; Köfteci Hüseyin bile Porsiyonu verir üç taksit ile Ben her şeyi yazdım getirdim dile Bütün küçük esnaf sinek avlıyor. |
Eşitiz
İkimizde Apartmanda oturuyoruz sen Etiler'de Beşinci katta Ben Zeytinburnu'da Bodrum katta. Ali Dilki |
Evimde Misafirim
Başkalarına verdim Yaşama hakkımı Hatta son kalan jokerimi de Kendime Zırnık bırakmadım Ben Hep Diken üstünde oturdum Kendi evimde Misafir oldum. Ali Dilki |
Evlenmeye Karar Verdik
Yıllaryılı bekledik çıkmaya karar verdik Artık yeşil ışığı yakmaya karar verdik Bıktık dedikodudan bıktık riyakarlardan Evlilik yüzüğünü takmaya karar verdik. |
Eyvah Kızım Büyüdü
Güzel kızım Mısra'ya Ne çabuk geçti zaman Eyvah kızım büyüdü Dikkatli olak aman Eyvah kızım büyüdü Kovanda petek idi Beyaz kelebek idi Daha dün bebek idi Eyvah kızım büyüdü Saçına gül taksana Bir sigara yaksana Karıcığım baksana Eyvah kızım büyüdü Saçlarımız aklaştı Telefonlar sıklaştı Ayrılıksa yaklaştı Eyvah kızım büyüdü Ne kin bilir ne kibir Güzelleşti be kafir Evimizde misafir Eyvah kızım büyüdü Çok güzel gelin olur Yakında elin olur Yüreğimiz burkulur Eyvah kızım büyüdü İncelerin incesi Goncaların goncası Bak Mustafa amcası Eyvah kızım büyüdü Ali der: Girdik kışa Emeğim gitmez boşa Korktuğum geldi başa Eyvah kızım büyüdü. Ali Dilki |
Fakirliğin Gözü Çıksın
Küçüktüm Hep bir bisikletim olsun istedim Gövdesi gök mavisi selesi mor olsun Büyüdüm Delikanlı oldum Akranlarım gibi Altımda bir araba Kollarımda Yar olsun Evlendim Çoluk çocuğa karıştım Başımı sokacak Bie ev Bahçesinde Nar olsun Olmadı Hiç bir dileğim Hiç bir arzum olmadı Talihim Allah'ından bulsun Fakirliğin gözü çıksın Kör olsun. Ali Dilki |
Fehminaz Bacı
Hep üzümün çöpü armudun sapı Derken evde kaldın, Fehminaz bacı Eveleyip gevelerken her hapı Yerken evde kaldın, Fehminaz bacı Kimine kel dedin kimine şaşı her gelen kısmete kaldırdın kaşı Peşinde dolaşan onlarca kişi Varken evde kaldın, Fehminaz bacı Biraz sevgiliye vermeli taviz Bilirsin evlenmek herkese caiz Doldurdun kendine on sandık çeyiz yine evde kaldın, fehminaz bacı Ali Dilki |
Fındık Dalda
Güneş görse kızarır Allanır fındık dalda Yel vurunca bozarır Sallanır fındık dalda Toplanır binbir gamla Ter akar damla, damla Her sene sıfır zamla Pullanır fındık dalda İster hor gör ister kına Her şey zenginden yana İsyan eder şansına Dillenir fındık dalda ALi: yer tırnağını Bilmezler kaynağını Tüccar yer kaymağını Ballanır fındık dalda. Ali Dilki |
Fırsat Bu Fırsat
Sizlere oy verdi acımam sakın Soyun bu milleti fırsat bu fırsat Şahdamarlarına bir bıçak sokun Kıyın bu milleti fırsat bu fırsat İster kullanınız uşak yerine İster doldurunuz fişek yerine İsterseniz ahmak eşek yerine Koyun bu milleti fırsat bu fırsat Atın yalanları boş iken saha Sizin gücünüze biçilmez paha Elinize geçmez belki bir defa Oyun bu milleti fırsat bu fırsat ALİ der; hazırız sıkıldı tıpa Dayaktan anlıyor eşekle sıpa Vurun kapasına kalın bir sopa Bayın bu milleti fırsat bu fırsat. Ali Dilki |
Film Koptu (Oyuncular: Hülya Koçyiğit, Ediz Hun)
Sen Hülya Koçyiğit ben Ediz Hun'du İkimiz de rol aldık bu sevda da Nikah şahitimiz Kadir Savun'du İkimiz de rol aldık bu sevda da Annen kötü kadın, Aliye Rona O adamı bırak hep derdi sana Hiç şansım olmadı bu aşktan yana İkimiz de rol aldık bu sevda da Baban Erol Taş'sa bizi o yaktı Peşime onlarca adamı taktı Sonunda bu film ortadan koptu İkimiz de rol aldık bu sevda da |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.