![]() |
Gözlerinde Yüreğin
Gözlerinde saklısın Gözlerinde yüreğin Söyledikleri hislerin En çok Söylemediklerindesin Hep kendine sakladığın Eşsiz sevgindesin Öyle seversin ki Korkutursun Seni senin sevdiğin Gibi sevemez Bir başka yürek Seni sevdikçe Yüceltecek yürek Gözlerin gibi Cennetten çıkabilir Bir tek |
Gül Tanesi
Sen aldırma bana Gül tanesi Bir bakmışsın yağmur Olmuşum gözlerinde Bir de bakmışsın ki Sevinç olmuşum Yüreğinde Bazen rüzgarların Uğultusunda Şimşek çakışlarıyla Çıkarım karşına Yüreğimde yağız Sevdam Avuçlarımda güneş Bir bakmışsın çakmak Gözlerimde buğulu Bakışlar sitemimle Bir dağ gölü Sessizliğinde Suskunluğumdan Çağlayanlar misali Haykırışlara geçerim Birden Sen uyma bana Aldırma sakın Kar tanesi kıvamında Yağarım önce Tane tane Nerden bileceksin Dağ dağ çığ olacağımı sonra Yağmur yağmur yağıp Engel tanımaz bir Sele dönüşeceğimi Bilemiyeceğin gibi Ben sevgi engel Tanımaz diyorum Gül tanesi Hem gülün yaprağınadır Sevdam Hem dikenine Gülü seven Dikenine katlanır değil Dikenini de sevebilmektir Sevda Gül tanem |
Gülşen
GÜLŞEN Yüreğinin gülşeninde eşsiz Gülşeninde yüreğin biricik Ulaşılmaz sevdanla Sen umutsuzluğun Umuda dönüştüğü İnci yürekli kadın Onurlu dik hayat kadar zor Sevginin adresi yüreğinle Kendi fırtınalarının Tek martısı Işığı kalbinle yıkayan Güneş yürekli kadın Sevgini sabrını ve sevdanı ilmek ilmek dokuyan Desen desen çizen Yüreğinle yüreğinde Sen cennet gözlü kadın Pişmanlıkları pişman edip Kaderin kalleş ittifaklarını Yaşama sevincinle Paramparça eden Gülbahçelerinden Deniz kokusunda Sevda kırmızısnda Özgürlüğün mavisinde Sarı sıcak gelen Bir esintisin |
Güneşim
Yıldız yıldız Gökyüzünden Bir yıldızı Değil Güneşimi Seni seçtim Ben Seninle sevgine Doğmak için Her sabah |
Güneşimi Doğurdu Gökyüzü
Sevgim sıcaklığında aydınlığında Gökyüzünün özgür mavisinde Yürek yağmurlarında ıslatıp Sevda rüzgarları değmiş tenimde İmkansızın inanılmazında Yoğurarak yüreğimde bu gece Ebelik yaptım gökyüzüne Doğursun diye güneşimi Yüreğine |
Günün Birinde
Saatler durduğunda Güneş aydınlık yerine Birgün kararttığında Ayaklar baş olduğunda Haklı haksız karıştığında İnsan insanlığını Unuttuğunda Değer erdem erozyonunda Bilgi değil hurafe Geçer akçe olduğunda Kopar kıyamet elbet Büyük mahkeme salonunda |
Hava Durumu
Kor karanlık gecede Köz gibi yanan yürekte Sevda yönünden gelen Bir fırtına esmekte |
Hayat Gibi
Aldığım soluğu Ciğerlerime çeker Gibi Sevmek seni can tanem Hayatı bulmak gibi Yüreğinle yıldırmak Yalnızlığın rengini Sevginle soldurmak Sevgisizliğin rengini Sevmekten yorgun düşmek Ama Bıkmadan sevmek seni Bir ananın çocuğunu Bağrına bastığı gibi Yüreğimin her santimiyle Ölçüsüzce sevmek seni |
Hayat Kavgası
Her sabah ve akşam İner çıkarım bu Yokuştan Almak için alacağımı Hayattan Ekmek kavgası hergün Yeni baştan Durmadan ve yorulmadan Hayatla kavga yapmadan Bıkmadan usanmadan Hayata borçlanmadan Bugünü yarına Bırakmadan Vuruşurum hayatla Candan |
Hayata Dair
Bırakmamalısın hayatın elini Elenmemelisin daha ilk yokuşta Bilmelisin yokuşun sonunun Düzlük olduğunu Ve bilmelisin kendini Orda var edeceğini Unutma Kendi kendinin Tek yargıcı Tek sözcüsü Olduğunu Ki katabilesin hayata Kendi artını eksini Şaşırtmamalı seni Olanla olması gereken Karıştırmamalısın kendi gerçeğinle Hayatın gerçeğini Bilmelisin sevinçler gibi Üzünülerin de sonu olduğunu Yalnızlıktan ürkmemelisin Unutmamalısın patronların Hep yalnız olduğunu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:51 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.