![]() |
Ben Serhat Trabzonda YAşıyorum Trabzonda Okuyorum Trabzonda Öleceğim Gibi Bi his Var İçimde :)
KTÜ sosyal bilgiler öğretmenliğinde okuyorum Bu arada nickim Serhatbeyy'di daha önce banlandım :D Tekrar geldim :D Pamela Çalıyordu Üye olurken ben de dedim nickim cehennet olsun :D hadi selametle |
kanka lar bende murat
adiyamandan katılıyorum (yarışmaya :D) Sonunda Okulu Sayısal la bitirdik :D PC Donanımları ile ilgili Bütün Sorularınızı Bana Söyleyebilirsiniz (Çekinmeyin) Cakal.net te daha çook zaman geçirecem :D |
merhaba hüseyin resim öğretmeniyim amasyalıyım herkese selam :cool: :cool:
|
yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
|
değerli arkadaşlar ben ismi boşverin:) 20 ye bastı heralde yaşım, tehlikeli bilgisayar kullanırım, o yüzden hayalet gibi dolaşırız, benden bu kadar
|
ben ismail/istanbul_gonen
|
Selam Ben Can Isvicredenim Araniza Yeni Katildim Umarim Saglam Arkadasliklar Kurariz
içerik edit by_bluekeys |
Bende Ramazan Sİlİfkelİyİm(mersİn) Çukurova Ünİversİtesİnde Okuyorum Ama Şuan Staj Dolayisiyla Rİzedeyİm
|
ben mehmet ankaralıyım.
|
Alıntı:
Hem çılgın ,hem yakışıklı,hemde kalbin boş yeme bizi be kardeşim:))Burası chat meydanı değil hatırlatıyım:)İnsanların dışları değil içleri lazım ki asıl güzelliklerini farkedebilelim.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.