![]() |
SENİ DÜŞÜNÜRKEN
Ben, seni düşünürken, yaşım ne olursa olsun çocuk olurum. O kolu sökük, el örgüsü kazak ve lastik tokyalarıyla salya sümük küfredip, ağlayan, minicik elleriyle pencereleri kıran, isyankar, hırçın, gözükara bir çocuk olurum. Ben seni düşünürken, aşkın ne olduğunu ve neden yaşadığımı aramadan bulurum. |
SEVEREK AYRILANLAR
Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı Severek ayrılanlar yaşarlar pişmanlığı Çok uzak şehirlerde aynı çarpar iki yürek Çok uzak bir şehirde beklendiğini bilerek Gün gelir için yanar elin gider mektuplara Gün gelir beni ararsın gözün dalar uzaklara Yaz gelir sıcak olur akşam sahil yollarında Her adımda beni anarsın gözün dalar ufuklara Rüzgar aşkımı kucağına alsa Dağları tepeleri aşsa Saçlarına ulaşsa Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı Sen benim eş ruhumsun Unutmuş olsan hissederdim Unutmuş olsan yanımda durmazdı her sabah hayalin Seni görmek için geri geldim Sen gideli çok olmuş Nereye gidersen git Çantanda bir resmim Aklında gülüşüm olsun Beni seni gerçekten sevdim Bitmez demiştim bitmedim. |
SEYYAH
Bir gümüş kolye kaldı senden hatıra O güzel günler artık çok uzaklarda Bir yanık türkü oldum puslu dağlarda Söyleyen bilmez aklım hatıralarda Avucumda yanar aşkın Ne yazık ki yürek şaşkın Sel gibi denize taştım Taştım da geçmedi aşkım Seyyah aşıklar hangi kumsallarda ağlar Söyle anlatsam yalnızlığımı kim anlar Seyyah yürekler hangi kumsallarda ağlar Eyvah evimden çok uzak bu rüzgarlar |
SEZEN SÖYLÜYORDU
bütün gece sus pus oturduk çıt çıkmıyordu bütün gece sus pus oturduk sezen söylüyordu gözlerin ayrılık dedi gözyaşların yalan o güzel günler geldi geçti sakın ağlama ardından son defa elveda diye diye içimden kal demeni bekledim, kal demeni bekledim yanlış gözlere ağlıyorum bomboş hayallere sığınıyorum eski resimlere bakamıyorum lanet ettim sevdaya |
SON ŞİİR
Yazılar bitince denizi seyret biraz. Sözler bitince anlatamadıklarına üzülme. Yorgunsan konuşma istersen. Saat kaç olursa olsun, ben gözlerini dinliyor olacağım... |
SUSKUN ÖLÜ
Yalnızlığımın en güzel yeriydi Tam üstümde mermerden bir yazıt Diyor ki.. 'umarım yeteri kadar kalabalıktın ben yalnızım diye bağırırken' Yalnızlığımın üstü on üç tahta Kurtlu toprak beslediğim böcekler Onlar okur mu? ..Mermeri anlar mı? Bence sadece yaban otlarını ve ayak seslerini bilirler Benim yalnızlığım benimdir Düşünüp bulmaya ihtiyacım var Şimdiki suskun bilgeliğim için Yeteri kadar konuştum Ve hatta şarkı bile söyledim Acıyı hoca Hayatı okul eyledim. |
TIRTIL
Sormadın ne diye niye böyle kederli suskunum ben Anlasana be canım tek bi derdim sen Temmuz ateşi gibi yakıyor o bakışlar aşığım ben Çekinirim diyemem ama tek bi çarem sen Ah deli sevgili Ah be nazlı deli Ah canım bidenem Tut şu ellerimi Tırtıl tırtılın sonu pırpır kelebek Kalbim sürünüyor bırak uçsun ellerinde |
TOHUM..
tohumunda ayrılık varsa aşkın mahsulun gözyaşıdır benim gibi ağır ağır öder yürek cezasını susar yalan tohumunda ayrılık varsa aşkın mahsulun gözyaşıdır benim gibi ağır ağır ödersin zamanla geçer yaran yalan yalan yalan değil benim sevdam seni sonsuza kadar seveceğim yalan yalan yalan yalandı her şeyin seni sonsuza kadar affetmeyeceğim mevsimlerden sonbahardayım artık çok geç yağmurlardayım ben vazgeçtim yalnızlardayım seni affedemem mevsimlerden sonbahardayım senin yüzünden dünyadaki herkes için herhangi birisin ama herhangi biri için dünyalara değersin ne yazık ki yüreğimde mahkumsun cezan ömür boyu sevilmek hem de sevildiğini hiçbir zaman bilmeden |
TOZLANDI HAYALİN
Kumlar uçunca eski evin sokağında. Yaz bitimi geldin aklıma. Tozlandı hayalin kırık pencerede. Hatıran derin ıslandı yanaklarım. Ne dünyalar yıktım seni bulmak için. Ne umutlar unuttum sana gelmek için. Sense ayrılık dedin en başında... Ağla, ağla şimdi yalnızlığına.... |
UMUTSUZLUK EN BÜYÜK GÜNAH
Minicik ellerinde bir bebeğin aşılmaz dağlar görüyorum. Yorgun gözlerinde bir ihtiyarın yıkılmış dağlar çiziyorum. Hayat bu ya, gelir geçer iyi günler, kötü günler. Herşeye rağmen gökyüzüne bakıp güzel bir şey düşün. Umutsuzluk = en büyük günah. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:48 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.