![]() |
Dostlar Arasina Hasret Ucurumu Girdiginde, Yildizlarla Vuslat Koprusu Kurduk Yurekten Yurege. Gonlumuzun Hasret Gunlugugne Unutmayi Ve Unutulmayi Hic Yazmadik.
Gunese Baglandi Korkuyla Once Insan. Sonra Atese, Suya … Ay Batti Su Kurudu Gun Bitti.. Sevgi Kardeslik Dostluktu Sonsuz Olan..can Dostuma Dostluklara Mesken ßu Yurek Asklara Degil Sevgilinin Gozlerine Degil Dostun Sozlerine, Selamin’a Merhabasina Muhtac Bu Yurek Merhaba Ey Dost Bu Gece De Yurektesin… |
Paslı bir hançer saplandı bağrıma
Büyük yara aldım düştüm toprağa Yüreğimden başladı kanlar akmaya Sonunda doydu toprak akan kanıma Toprak bile doydu da kanıma Ben doyamadım ya rasulallah sana Cemre gibi düşünce kâinatın kucağına Nasıl doyulabilir ki nuruna |
Bir tek güzel amelim yok
İman dolu sırdaşım yok Bana bilgi verenim yok Kurtar beni PEYGAMBERİM Kul hakkı nedir bilemezdim Helal lokma yiyemezdim Doğruları söylemezdim Kurtar beni PEYGAMBERİM |
Ümmetin oluşumuzla övünürüz
Kaybetmiş oluşumuza üzülürüz Miski amberdir dokun ve kokun Hala, üzerimizdedir ölüm şokun Umarız kıyamet günü şefaatinize İnşallah alırsınız hepimizi safınıza |
Sen olmasan bu alem,
Zından dı Peygamberim. Ben dediğim bu beden, Bir han’dı Peygamberim. Sen bize güneş oldun, Dünyaam Nurla doldurdun, Bana Hakkı buldurdun, Mihman’dı Peygamberim. |
Muhammed’i çok özledim
Ciğerlerim pare, pare Şol canımdan çok istedim Yollar, götür beni yâre Günüm gecem selâvattır Ne huzurdur, ne rahattır İstediğim şefâattır. Yâr Muhammed, cana çare. |
(Peygamberim gönül erim)
Güller açar gül yüzünde, Hem neşede hem hüzünde, Gecesinde gündüzünde, Allah için gülümsüyor . Çağlar öncesi sonrası, Adem peygamber tebası, Halil ibrahim sofrası, |
Alemler nura gark oldu, Seninle övündü,
Kisralar çılgına döndü,tabiat alevleri söndü Nübüvvet mabedinde,hakikat sabahı göründü. Kokusu güzel,nuru ışık,canım peygamberim. Ötelerin ötesinde,nurlu yaratılışın temsilcisi. Bitmeyen merhametin, parlayan güneşi. Allah’ın habibi Resûllerin efendisi, Yol göstericimiz,canım peygamberim. |
Canım kurban olsun senin yoluna,
Adı güzel, kendi güzel Muhammed, Şefâat eyle bu kemter kuluna, Adı güzel, kendi güzel Muhammed Mü’min olanların çoktur cefâsı, Ahirette olur zevk-u sefâsı, On sekiz bin âlemin Mustafâ’sı, Adı güzel, kendi güzel Muhammed |
Alemlere rahmet olarak gönderdi,
Yaratmazdı sen olmasaydın felekleri, Sen içimizdeyken azap etmezdi, Benim peygamberim çok güzeldi. İman edenler için bir rahmetti, Aslı nur, cismin ademdi, Bizlere nur saçan bir kandildi, Benim peygamberim çok güzeldi. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.