![]() |
ACIMASIZ DÜNYA
Ne olur yarabbim affet bu kulunu sevdiysem kalbimdir suçlu koptum birer birer sevdiklerimden beni benden eden bu benliğimden kötü duyguları sil at kalbimden içimdeki şeytanı öldür yarabbim tükenen hayatım biten ömrümdür aşkımın kahrını çeken gönlümdür bir ateşti yandı yangına döndü daha büyümeden söndür yarabbim şimdi göz yaşlarım bir sele döndü artık bu yüzümü güldür yarabbim. Nedense talihim yaver gitmedi Acımasız dünya aman vermedi Ne yapsam ne etsem geri dönmedi Dönmeyen çarkımı döndür yarabbim |
Bu Son Sevgilim
Bu son sevgilim. Bu veda bu fasıl, Çalan bu müzikte son, Kucakla sevgilere çekilen süngülerin ucunda, Namluların soğukluğunu hissetmek! İşte sevgili bu mektubumda son, Son olan her şey son, Seninle doğan güneş, Seninle batan yalnızlık, Şiir kokan *******de; Omzuna yaslanan başın çilesi de son, Zamansız kalbimi okşayan keskin bıçakla, Vurgun yapan sensizliğimde son, Ayrılık kokusuna eklenen özlemlerin, Vuslatla; uzak diyarlara firarı, Kanatsız uçan sevgi dolu gönüllerde son, Ahu zar-ı tutmuş güllerin gülmeleri, Kenetlenmiş sevgilerin yeniden serzenişi de son, Yalnızlık bestelerinin senin için çalması da son, Keşkelerin birleşip sel gibi akması da son, Keskin naraların yüreğimin soğuk duvarına çarpması, Dağlar da son bir gayretle kardelenin açması, Rüzgara karışan “seni seviyorum” sözcüklerinin alevlenmesi de son. Her şey son bulacak, Sevgiler, Aşklar, Tutkular. Bir ben kalacağım, Bir de solmayan sevdam. Sen de son olacaksın, Sonsuz olan “aşk” kalacak. Kim bilir belki oda bir [son] bulacak.... |
Aşk Benim
Kurtuluş yok sevdan gönlümdedir, Ayrılamaz bu kalpten, Yüreğin güneş gibidir, Solamaz aniden bensiz, Yüreğimdeki sessiz çığlıkları duyabilmen için, Gönlünün kulağı olmalı, Aşkımı anlayabilmen için, Gözlerinde bir damla yalan olmamalı, Ben dertlilerin türküsüyüm, Yanık yanık Anadolu ' nun bağrında söylenirim, Ben gariplerin dostuyum, Her bir garip düşmesinde dillenirim, Öyle ya mertlik nehrinde yüzmek nasip değildir herkese, Yürek ister bu yollar, Herkes yürüyemez bu yolda dolu dizgin, Aşkı sevmekle komaz bizim kitabımız, Yüreğinde hissetmen lazım aşkı, Ancak o zaman hak edersin sevgiyi, Dedim ya ben dertlilerin türküsüyüm, Ahmet ağanın dilinde, Ayşe bacımın gönlünde söylenirim, Ben hak yolcusuyum, Doğruluktur benim hamurum, Sevda nedir iyi bilirim ben, Aşk nedir iyi bilirim ben, Ben dostlukların mekanıyım, Gurbet acısı çekenlerin sağ koluyum, Ben dertlilerin türküsüyüm, Ezelden ebede söylenirim , Ben aşkta yaralı, sevgide galibim, Çünkü sevdalıyım ben, Karanlıkların azminden kurtulan tek savaşçıyım ben, Ölüme ferman okurum , Okumu tam yüreğe dokurum, Dedim ya ben dertlilerin türküsüyüm, Ahmet ağanın dilinde, Ayşe bacımın gönlünde söylenirim, Aşk benim. Aşkı sen bana sor gülüm! |
YALANCI
İşte ayrıldık sonunda Yani sen ayırdın bizi Niçin yalan söyledin? Niçin beni kandırdın? Oysa ben; Hiç ayrılmayacağızdiye düşünüyordum Belki ileri de yine birlikte oluruz ha Olur mu ha olur mu? Ama sen beni yine kandırırsın Bense yine seni severim Şimdikinden daha fazla Bana bir daha yalan söyleme Nolur beni kandırma Yaşadıklarımızı unuttun mu Sildin mi hepsini hayatından Unuttun mu beni ha unttun mu? Yaşananları hepsi yalan Yalan yaşanan bu kadar şey,YALAN! Yine hep birlikte olacağız Ama aramızda uçurumlar olacak Yalanlarla süren bir aşkın Uçurumun kenarında bitmesi olacak Artık sana diyecek birşey bulamıyorum Yalnız kendini kandıran Bir yalancısın sen YALANCI! |
Vazgeçtim
susmanın tadını öğretmek isterdim korkum beni unutabilmendi vazgeçtim sevmeyi aşkı sen tattırmıştın ilk kez yüreğim kıpırdıyor,gözlerim parlıyordu mutluluktan ayaklarım yere basmıyordu ayrılırken içimi yaktığını haykıracaktım kısa mutluluğum aklıma geldi vazgeçtim hiç bir kimse senin yaptıklarını yapmadı özlemlerimi bana sevgiyle sunmadı adıma şiirler şarkılar söylemedi gözyaşlarımın hesabını soracaktım vazgeçtim bitti derken koca şehir susmuştu yürümeyi unutmuştum ,yalnızdım yarınlarımı da alıp gitmiştin oysa isyan etmek geldi giderken ardından gözlerinde ki o bakış aklıma geldi vazgeçtim ölümün varlığını unutmuştum yanımdayken sevgiye dalıp kendimi oyalarken buz gibi yüreğimi ısıtmıştın ellerimi hep sıkı sıkı tutmuştun ağlamak istedim ardından çılgınca ısıttığın yüreğim aklıma geldi vazgeçtim özlemleri birleştirmiştik seninle hayaller kurmuş planlar yapmıştık hepsinin hesabını soracaktım başkasını ait olduğun aklıma geldi VAZGEÇTİM |
Sen
Uğruna canımı verdiğim Yürekten sevdiğim Kara'sevdamsın Tanrıya el açıp arzuladığımsın Sen kalbimde yeşeren bir çiçek Sen beni doruklara yükseltensin Sen Sen Benim var oluşuımsun Benim dünyam benim yaşamımsın Sen benim şirinem,sen benim,kalp,atışımsın Sen benim hayatım yaşamım sen benim ölümümsün... |
ANLATACAGIM
BIr gün seni anlatacagim Gidisi gelisinden cabuk oldu Bitisi baslamasindan kolaydi Bir sevda rüzgariydi Esti gecti diyecegim. Bir gün seni unutacagim Ellerini,gözlerini Dokunusunu,öpüsünü Sana ait herseyi Biri vardi bir zamanlar Yikti gecti diyecegim. Bir gün seni tekrar yasayacagim Gözlerim kapanirken seni son kez hatirlayacagim Birini sevmistim bir zamanlar Hala cok seviyorum diyecegim... |
Rüya
Dün gece seni gördüm rüyamda, Issız perde arkasında Gönlümün ufuklarında; Seni arıyorum kokunla. Seni unuttum sandım, Meğer çok aldanmışım Girme artık rüyalarıma; Başka biri var HAYATIMDA..... |
Bir Çiçek Aldım
Dün gece yine yalnızdım Sokağa çıktım Ve kendime bir çiçek aldım Kendim almamış gibi yürüdüm sokaklarda Ve yalnız değilmişim gibi düşündüm Ama her gece gibi Dün gece de yalnızdım Ve kendime bir çiçek aldım Bir saat geri alınmış saatler Ben geri almadım Ve bir saat daha yalnız kalmadım Bir masaya oturdum İki çay ısmarladım Ben içtim Sen soğutdun Sana söyleyeceğim herşeyi unutdum Çok dert etmedim Çünki yoktun Dün gece yine yanlızdım Rahat ağladım Yokluğunda gizlemedim gözyaşlarımı Ve lambaları hiç karartmadım Dün gece Her gece gibi yanlızdım Sokağa cıktım Ve kendime bir çiçek aldım Sen sandım KOKLAMADIM..! |
Ağlamak İçin...
Ağlamak için gözden yaş mı akmalı? Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı? Sevmek için güzele mi bakmalı? Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı? Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır? Özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı? Hırsızlık; para, malmı çalmaktır? Saadet çalmak, hırsızlık olamaz mı? Solması için gülü dalından mı koparmalı? Pembe bir gonca iken gül dalında solmaz mı? Öldürmek için silah, hançer mı olmalı? Saçlar bağ, gözler silah, gülüş, |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:33 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.