![]() |
* Gozlerinin Daldigi Yerde Ben Varim,Cunku O An Ben Seni Dusunuyorum... Seni cok Seviyorum Bebisim
|
* Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle... Bir tutam sevinç, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gönderiyorum sana.
|
* Hep kalanlara gidenleri kattım! Bir gün yerine geçemediler. O kalanlara gidenleri kattım yine bir tane sen edemediler. Zor geldi ayrılık alışamadım.
|
* SEN GELIPTE PISMANIM DESEN BANA CEZA VER RAZIYIM CEZAMA DESEN SANA TEK BIR CEZA VERIRDIM SENINDE BENIM GIBI SEVMENI ISTERDIM
|
* demedim mi bu hasret bitirir seni.ay dolanir gider,yalniz kalirsin.hergün yeni bastan dagilir,ufalirsin.demedim mi yüregim böyle sevme diye!
|
* diyorsun bana yaren sis yasa . yasarmi bu beden ruhu olmasa..¿
|
* SENI 1000 KISI SEVIYORSA BIL KI BEN ONLARDAN BIRIYIM,SENI 100 KISI SEVIYORSA BILKI BEN ONLARIN ICINDEYIM,SENI 1 KISI SEVIYORSA BIL KI O BENIM,SENi KIMSE SEVMIYORSA BIL KI BEN OLMUSUM...
|
* Dostluk,güzellik ve sevgi kavramlarimin sözlük anlamlarini degistirmek mümkün olsaydi ben senin isminle degistirmek isterdim
|
* Yeşile inat ağaç hala yeşermekte, Geceye inat gün hala ağarmakta, Ben ise sana inat seni hala sevmekteyim İnat bu ya seni hep seveceğim
|
* diyorsun bana yaren sis yasa . yasarmi bu beden ruhu olmasa..?
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:07 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.