![]() |
Dengesiz Aşk
Ben Aşkta ortadoğu Hiç bitmiyor ateşim Hiç dinmiyor gözyaşım Kaynıyor,kaynıyorum Sen aşkta Kuzey kutbu Sessiz,sakin buz gibi Duygular donmuş sanki Sıcaklığı arama? Sende hep bir acaba Bende şüphe arama Herşey sende muamma Bende yok bir numara Bende aşk ömür boyu Sende aşk hafta sonu Bende kalp sevgi dolu Sende bol dedikodu Ben aşkta tek şeritli Sen aşkın otobanı Gel,gitler var aşkında Tek yöne gitmiyorsun Uzun lafın kısası Yok bu aşkın dengesi Yok güzelim inan yok Yok bu aşkın dengesi (01.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Dengin Değilim(Düşlerim Bile Sınırlı)
Değilim güzelim Ben senin Dengin değilim Ben Anlık Yada günlük Aşkların adamı değilim Bir gün Çekip gidersen Kaldıramam bu acıyı Dayanamam hasretine Sensizlik denizinde Boğulur giderim Değilim güzelim Ben senin dengin değilim Ben Anadolu erkeği gibi Mecnun,Ferhat gibi Ölümüne Mezara kadar severim Senin gibi Elbise değiştirir gibi Sevgili değiştiremem Ben taşralıyım Kütahyalıyım Zorlukların adamıyım Benim düşlerim bile Tavşanlı ile sınırlı Senin düşlerin Uçsuz,bucaksız Dünyaya sığmıyor Ben, Açlığa dayanırım Yoklukla yaşarımda İhaneti kaldıramam, Kaldıramam güzelim Atalarımız Boşuna söylememişler Davul dengi dengine çalmalı Bir değil,iki değil Onlarca beden Büyüksün sen bana Değilim güzelim İnan bana Ben senin dengin değilim (09.05.2008) Şahin Ertürk |
Derslik AŞK Yaşayalım
Derslik bir AŞK yaşayalım HÜLYA lara,SEDA alara Topcu lara,Popcu lara Aşk öğreten biz olalım Derslik bir AŞK yaşayalım Şair lere,Yazar lara Tarih ciye,Ressam lara Aşk öüğreten biz olalım Derslik bir AŞK yaşayalım Varoş lara,Sosyete ye Köyde kine,Kent tekine Aşk öğreten biz olalım Derslik bir AŞK yaşayalım Anadolu,Avrupa ya Ortadoğu,Afrika ya Aşk öğreten biz olalım Derslik bir AŞK yaşayalım Uzakdoğu,Kutup lara Amerika,Etopya ya Aşk öğreten biz olalım Derslik bir AŞK yaşayalım Öğretmene,Öğrenciye Rektörlere,Rütükcüye Aşk öğreten biz olalım (23.02.2007) Şahin Ertürk |
Dert Dinleme Babası
Dert dinleme babasıyım Nişanlıdan ayrılanlar Kocasını sevmeyenler Benim kapım çalıyorlar Doyumsuzlar,sorumsuzlar Parasızlar,çaresizler Söylemiyle çelişenler Benim kapım çalıyorlar Zeytin gözlü,esmer yüzler Kumrallar'la,sarışınlar Kaf dağında,havalılar Benim kapım çalıyorlar Aysun gibi sevenim var Zeycan gibi güzelim var Gülşen gibi belalım var Dert dinleme babasıyım Aşk'tan darbe yiyenle var Aşk'la dalga geçenler var Aşka davet edenler var Dert dinleme babasıyım Sevgi yolu durağında Bir güzelle beraberim Ortak oldum gözyaşına Dert dinleme babasıyım Şahin Ertürk |
Dertler Girmez Kafese
Senin aşkın hevesse Hapı yuttum demektir Asker,Polis le bile Dertler girmez kafese (04.10.2006) Şahin Ertürk |
Dertler Girmiyor Kafese
Dertler girmiyor kafese Umutlarım son nefeste Üç vakte kadar gelmezsen Ya mezara gireceğim Yada mecburen hapise (01.01.2006-Yeni) Şahin Ertürk |
Destansı Aşklar Peşindeyim
Şekiller hızla değişiyor Zevkler,renkler değişiyor Yaşam değişiyor Bir ben değişemedim Zamana ayak uyduramadım Yenileyemedim kendimi Hala eski takıntılarım var Hala TÜRKÜ dinliyorum Sevemedim,CAZ I,POP U? Cep telefonu almadım İnternete zar,zor girebildim Modayı takip etmiyorum Kur yapmasını bilmiyorum Olduğum gibi görünüyorum Göründüğüm gibi yaşıyorum Bir ben değişemedim Modası geçmiş bir şairim Taklit etmiyorum kimseyi Yalakalık yapmıyorum Destansı aşklar peşindeyim Yaşım kırk beşlerde Pes etmedi duygularım Aşkı arayan adamım Hala değişemedim Değişemedim Destansı aşklar peşindeyim Bir ZÜHRE,bir LEYLA Arayıp duruyorum Arayıp duruyorum (06.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Devrin Bitti
Gönül kapım sendin çalan Yalvar,yakar aklım çeldin Mahkum ettin gözlerine Sonrasında çekip gittin Anan oldum,baban oldum Her soruna çözüm buldum Dertlerine merhem oldum Kıymet bilmez olup gittin Görev sürem dolmamıştı Sevgin izne çıkmamıştı Yaşanacak günler varken Mutsuzluğa koşup gittin Köprüleri yıktım artık Olmam sana bankamatik Kıymetimi bilemedin Senin devrin bitti artık (31.12.2003 Takvim Gazetesi) Şahin Ertürk |
Dilim,Dilim Dilimledin
Gece,gündüz dilimdeydin Kalbimdeydin,beynimdeydin Sense beni gidişinle Dilim,dilim dilimledin (14.12.2006) Şahin Ertürk |
Dilin Sivri Diyorlar
Yalakalık yapmadım Ona,buna çatmadım El öpmeyi bilenler Dilin sivri diyorlar Fukarayı ezenler Hırsızlarla gezenler Mikroplarla yüzenler Dilin sivri diyorlar Kolay yola sapmadım Zorluklardan kaçmadım Gölgesinden korkanlar Dilin sivri diyorlar Doğru neyse söylerim Hak edene söverim Devlet soyan yatırlar Dilin sivri diyorlar Gelişmemiş beyinler Maskaralık yapanlar Küfürleri yutanlar Dilin sivri diyorlar Dokuz köyden kovdular Hep arkamdan vurdular Yeni yetme yavrular Dilin sivri diyorlar (22.05.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Diyemezsin KORKAK-PASİF-TAKLİT Sevdin
Sen yüzünden kavga ettim Yan bakanı yere serdim Sen gözünde,ben bir devdim Diyemezsin KORKAK sevdin Seni yalnız bırakmadım Cakla cukla avutmadım Aşkımızı soğutmadım Diyemezsin MIZMIZ sevdin Mecnun,Ferhat gibi değil Tahir,Kamber gibi değil Seni ŞAHİN gibi sevdim Diyemezsin TAKLİT sevdin Duyguluydum,coşkuluydum Aşka katkı yapıyordum Seni CANLI seviyordum Diyemezsin PASİF sevdin Etna gibi yanıyordum Fokur fokur kaynıyordum Seni KORLU seviyordum Diyemezsin SOĞUK sevdin Bulutlara çıkarmıştım Deryalarda yüzdürmüştüm Mutluluğa doyurmuştum Diyemezsin AŞKSIZ sevdin (18.07.2008) Şahin Ertürk |
Doğum Günün Kutlu Olsun
Bu şiirim sana ZÜHRE Yirmi Altı Aralıkta Bu dünyaya şeref verdin Doğum günün kutlu olsun (26.12.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Dokunmak Değil Sevmek
Arzu,aşkı yenmesin Kimse yanlış bilmesin Herkes doğru öğrensin Dokunmak değil sevmek Koklamak değil sevmek Okşamak değil sevmek Yanlışım varsa söyle Dokunmak değil sevmek Aynı dili konuşmak Aynı kalp te buluşmak Sevmek budur bilene Dokunmak değil sevmek Hiç yüzünü görmeden Titriyor,terliyorsan Sevmeyi biliyorsun Dokunmak değil sevmek (30.03.2007) Şahin Ertürk |
Dokunsalar Ağlıyacağım
Sensizliğin Yalnızlığın Tam orta yerindeyim Arı kovanı gibi beynim ANILAR SÖZLER ŞİİRLER MEKTUPLAR RESİMLER Hep beraber olmuşlar Sanki benimle Dalga geçiyorlar Erkekler ağlamaz Güçlüdür derler Derler amma, Güçsüzlüğüme Çaresizliğime Sensizliğime Dokunsalar ağlıyacağım (06.06.2006) Şahin Ertürk |
Don-Kişot
Biliyorum Senin gözünde hiçbir şeyim Bir çakıl taşı kadar Değerim yok yanında Ele gelir Göze görünür birşey yapmadım Faso,fiso Ufak,tefek şeylerdi yaptıklarım Mesala, Duraklara ismini yazmam Otobüslere Boy,boy posterlerini asmam Sokak serserileriyle Kanlı,bıçaklı olmam Bir sonradan görmenin Kafasını kırmam Yıllar yılı Gönüllü kovboyluğunu yapmam KÜTAHYA'ya Zorla ismini ezberletmem Sen iyi giyinesin diye Çift vardiya çalışmam Mutlu olasın diye Seksen kenti dolaşmam Bin şiirimi Yalnız senin için yazmam Bir ömrü Bir serveti yolunda harcamam Faso,fiso Ufak,tefek basit şeylerdi? Boşver unut gitsin Yorma kafanı Değmez Bir DON-KİŞOT için Kafa yormana Ben senin için Hiçbir şey yapmadım Neyimi,neden,niçin seveceksin Yaşanmamış Olmamış farzet tüm olanları Değmez Bir DON-KİŞOT için Kafa yormana Değmez GÖK GÖZLÜM İnan değmez Bir DON-KİŞOT için Kafa yormana değmez,değmez Şahin Ertürk |
Donuyorum
Sanki kuzey kutbundayım Üşüyorum,titriyorum Sensizlikten,yalnızlıktan Buz kesiyor,donuyorum Sensizlikle yıllar bitti Yalnızlıkla ömrüm geçti Kanım,canım senle gitti Buz kesiyor,donuyorum Biliyorum gelmez artık Umudumu kestim artık Ağustos a çıkmam artık Buz kesiyor,donuyorum Alsan beni kollarına Sıksan kırsan kemiğimi İşte şimdi hapı yuttum Şuursuzum,saçmaladım Buz kesiyor,donuyorum (20.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Doping Almış Gibiyim
Sana değdi ya elim Doping almış gibiyim Uçurdu aşkın beni Yıldızlar artık benim (29.08.2008) Şahin Ertürk |
Döner Elbet
İki gözün çeşme senin Dertlerini deşme sakın Sabret dostum,biraz sabret Ölüm yok ya,döner elbet (25.04.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Dönsün Şaşkına
Kalp dayanır mı böyle bir yangına Kalbimdeki KÖZÜ,görmüyor musun? Geliver güzelim,ALLAH AŞKINA Bizi ayıranlar,DÖNSÜN ŞAŞKINA (30.03.2006) Şahin Ertürk |
Dönüş Yok(Son Sefer)
Osmanlı akıncıları gibiyim Geldim,dayandım kapına Sevgimle,sıcaklığımla Aşka susamışlığımla İnanmışlığımla Dört yandan kuşattım kalbini Ya açacaksın Ya açacaksın Yılmak yok Yılgınlık getirmek yok Herşeyden önemlisi Buradan geri dönüş yok Birgün mü dayanırsın Bir hafta,bir yıl mı? Sabırlıyım Beklerim,beklerim ben Alıştım ben beklemeye Kimleri beklemedim ki? Sevmeyi bilmeyenleri Gelmesi mümkün olmayanları Beş para etmezleri Bıkmadan,usanmadan Bekledi bu gönül... Osmanlı akıncıları gibiyim Geldim dayandım kapına Bu son akın Bu dönüşü olmayan SON SEFER Senden geriye dönüş yok Ya açacaksın Kalbinin kapılarını Ya açacaksın Dönüş yok güzelim Artık bu aşk tan geriye DÖNÜŞ YOK,DÖNÜŞ YOK (27.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Dönüşü Yok Bu Aşkın
Senden sonrası olmadı Olmayacak Kahve gözlüm Senin kalbin Murat dağı Bütün yollar sana bağlı Dönüşü yok,yok bu aşkın Sensin yürekteki taşkın Oldum aşkından bir şaşkın Kalpten gitmez oldu aşkın Damarımda dolaşansın Dönüşü yok,yok bu aşkın Seni hayal etmek güzel Senle yatıp kalkmak güzel Sana şiir yazmak güzel Yaşam senle başka güzel Dönüşü yok,yok bu aşkın (06.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Dudağımdan Aşkı Öğren
Acılardan kaçıyorsun Mutluluğu arıyorsun Açık,seçik durum belli Uzat bana dudağını Aşkı öğren dudağımdan Aşk,istemek dokunmaktır Hissetmektir,beklemektir Tek vücutta buluşmaktır Uzat bana dudağını Dudağımdan öğren aşkı Tamam biraz korkuyorsun Aşk tan yana yaralısın Korkma benden,yemem seni Uzat bana dudağını Dudağımdan öğren aşkı Gözlerime bakta inan Kulağınla duyda inan Tam dengini buldun inan Uzat bana dudağını Dudağımdan aşkı öğren (14.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Dudağından Öptüm Seni
Bugün yine benimleydin Gölge gibi peşimdeydin Rüyalarda,düşlerdeydin Birkez bile görmediğim Gerdanından,yanağından Dudağından öptüm seni (13.02.2007) Şahin Ertürk |
Dut Mevsimi (Öykü)
Asker arkadaşımdı...Onunla 16 ay boyunca kader birliği yapmıştık. Aynı karavanaya kaşık sallamış,aynı ranzayı altlı,üstlü paylaşmıştık. Acılarımıza,sevinçlerimize ortaklı etmiştik.Çok sırlarımızı paylaşmış- tık.Öyleki neyi sevdiğimizi,neye kızdığımızı,hobilerimizi,fobilerimizi dahi ezberlemiştik adeta... Askerlik bitiminden sonra arkadaşlığımız,dostluğumuz bitmemiş, aksine artarak sürmüştü.Her fırsatta birbirimizi en azından telefon- la arar hal hatır sorar,bazı zamanlarda ise görmek için,kilometrele- ri yakın ederdik. Tam 20 yıl boyunca 20 HAZİRAN 15 TEMMUZ tarihleri arasında DUT MEVSİMİNDE köylerine gitmiş,o şerbet gibi dutlarından ye- miş,anılarımızı hep taze tutmaya çalışmıştık.Her yıl köylerine aynı tarihler arasında gelmeme öylesine alışmıştı ki,ne zaman biraz ge- çiksem,hemen telefona sarılır, ' NEREDE KALDIN,DUT MEVSİMİ GEÇİYOR HABERİN OLSUN. YOKSA BU SENE DUT YEMEK İSTEMİYORMUSUN? ÇABUK GEL SENİ BEKLİYORUM ' der ve ben iki elim yağda olsa hemen arabama atlar,ailemle birlikte kilometreler ötesine DUT yemeye giderdim. Tam 20 yıl sonra bu sene ondan telefon alamadım.Oysa biliyor- dum ki,DUT MEVSİMİ geçmek üzereydi.Açmış olduğum telefonla- rın ahizlerini ise kaldıran olmuyordu.Bir gariplik sezinlemiştim ve korkmaya başlamıştım.Daha fazla dayanamadım ve arabama atla- dığım gibiş 380 kilometre uzaklıktaki köylerine gittim.. Köy meydanında oğluyla karşılaştım.Arabamı durdurup,camı açıp ' HÜSEYİN ' diyecek oldum,çocuk beni görünce hiçbir şey söyleme- den başladı hüngür,hüngür ağlamaya.İşte o an CIZ diye kor bir ateşin yüreğime düştüğünü hissettim.Korktuğum şeyin başıma geldiğini an- ladım ' YOKSA,YOKSA BABANA BİRŞEY Mİ OLDU ' dedim.Bu sırada arabadan da inmiştim.Çocuk bana sarılıp hıçkırıktan boğulurcasına ' EVET ŞAHİN AMCA,BABAM GEÇEN HAFTA TRAKTÖRLE KA- ZA YAPTI VE ÖLDÜ...' dedi. Terlemeye başlamıştım. ' NEDEN BANA ÖLDÜĞÜNÜ HABER VERMEDİNİZ,TELEFONLA- RA NEDEN ÇIKMIYORSUNUZ ' diyebildim. ' HERŞEY ANİDEN OLDU ŞAHİN AMCA,O ŞOK ANINDA BİRŞEY DÜŞÜNEMEDİK.BİR HAFTADIR GÖZÜMÜZDE UYKU YOK.ONUN OLMADIĞI EVE GİREMİYORUZ.GİRMEYE CESARET EDEMİYO- RUZ...KAFAYI YİYECEĞİZ...' Ogün asker arkadaşımı,kardeşim EMİN için mezarının başında sa- atlerce ağladım.Bildiğim bütün duaları onun için okudum.Mezarından ayrılırken EMİN in arkamdan seslendiğini duyar gibi oldum ' KUSURA BAKMA DOSTUM,BU SENE SENİ ÇAĞIRAMADIM.AZ- RAİLİZİN VERMEDİ ÇAĞIRMAMA.BEN YOKUM DİYE DUT MEVSİM- LERİNİ BOŞ GEÇİRME.BENİ YALNIZ BIRAKMA BURALARDA.ARA SIRA YOKLA BENİ.SENEYE YİNE BEKLİYORUM.3-5 NÖBETLERİNİ YİNE BANA PAS GEÇİVER ONBAŞIM.UYKUSUZLUĞA BİLİYORSUN DAYANAMIYORUM.SEN YİNE BENİ 9-11 NÖBETLERİYLE İDARE EDİVER...SEENYE YİNE GEL EMİ...DOSTLUĞUMUZ,ARKADAŞLI- ĞIMIZ ÖLÜME YENİK DÜŞMESİN....' Hıçkırıktan boğuluyordum,erkekler ağlamaz derler amma çocuk gibi ağlıyordum ' SÖZ VERİYORUM DOSTUM SÖZ VERİYORUM GELECEĞİM.DOST- LUĞUMUZ ÖLÜME YENİK DÜŞMEYECEK.SENİ KARA TOPRAKLAR ALTINDA YALNIZ BIRAKMIYACAĞIM.SADECE DUT MEVSİMLERİNDE DEĞİL HER ZAMAN SENİN ZİYARETİNE GELECEĞİM.ASKERDE YAP- TIĞIM GİBİ ZOR NÖBETLERİ SANA YAZMIYACAĞIM.EN ZOR NÖBET- LERİ ARTIK MEZARINDA BEN TUTACAĞIM....' Diye söylene,söylene gözümde yaşlar,yüreğimde asker arkadaşım EMİN in açtığı ağır yarayla mezarlıktan uzaklaşıp gittim... EMİN in ölümüyle kendimi dünyada yapayalnız kalmış gibi hissediyorum. Koskoca dünya onun gidişiyle sanki bomboş kaldı.Köyünün şerbet tadın- daki DUT ları bile artık bana tad vermiyor.Bütün sevdiklerimi birer,birer kaybediyorum.Acılar hücum ettiler üstüme.Tonlarca acının altında kaldım. Önce ZEYCAN,sonra ALİ EMMİ,Şimdide EMİN...Bu acılara dayanabilmek o denli zorki,o denli zorki? Şahin Ertürk |
Duyduklarım Doğrumu?
Sen beni unutmuşsun Silmişsin defterinden Kırdın benim kolumu Duyduklarım doğrumu? Sana verdim ömrümü Güldürmedin yüzümü Arattırdın dünümü Duyduklarım doğrumu? Bir Zibidi yüzünden Çabuk döndün sözünden Düştün benim gözümden Duyduklarım doğrumu? 29.01.2006-Yeni Şahin Ertürk |
Duygularım
Dört yanımdan saldırdılar Düşmem için uğraştılar Olur,olmaz konuştular Pes etmedi duygularım Nerem tutsan dökülüyor Gözler artık farketmiyor Sözler beni terketmiyor Pes etmedi duygularım Güzel,çirkin ayırmadan Bir seveni bekliyorum Aşka açık gönül kapım Pes etmedi duygularım Beş kıtaya gitti ÜN üm Beklemekle geçti ömrüm Elbet birgün güler yüzüm Pes etmedi duygularım (23.03.2005-ŞOK Gazetesi) Şahin Ertürk |
Duygularıma İşkence Ediyorum
Hala seni düşünüp duruyorum Hala senli şiirler yazıyorum Bilmemki seni neden sevdim Bilmemki sende neler buldum Duygularıma işkence ediyorum Nereye baksam,seni görüyorum Nereye gitsem benimlesin Yaşantımın her anında sen varsın Benliğimi işgal etmiş gibisin Binlerce,milyonlarca sen Arı kovanına girmiş gibiyim Ellerimde,gözlerimde sen Gözyaşlarımda sen Kalemimde,şiirlerimde sen Varsa yoksa sen...Sen,sen Oysa biliyorum sen bir ölüsün Bir ölüye şiirler yazıyorum Bir ölüyle dolaşıp duruyorum Perişan,acınacak bir haldeyim Duygularıma işkence ediyorum Yaşarken mezarda gibiyim Yaşarken mezarda gibiyim Şahin Ertürk |
Duygularımı Dinlendiriyorum-1
Şiir yazmam için neden kalmadı Kusura bakma yoruldum canım Kalem,kağıdı nadasa bıraktım Duygularımı dinlendiriyorum (03.06.2006) Şahin Ertürk |
Duygularımı Dinlendiriyorum-2
Günlerdir elime kalem almadım Sen yok,Şiir yok oh ne rahat kafam Gençleşmiş gibiyim,bambaşka havam Stressiz,Şiirsiz bu dağ köyünde Duygularımı dinlendiriyorum (04.06.2007) Şahin Ertürk |
Duymadın mı?
Düne kadar Yavaş atıyordu Kendim bile Duymuyordum Duyamıyordum Sen İstanbullu kız Senin için On sekizlik Hızlı,hızlı Deli,deli Atmaya başlayan Yaşlı kalbimin Aşk sesini Fatih ten Yoksa hala, Duymadın mı? (03.11.2007) Şahin Ertürk |
Düğüm
Seni beklemekle geçiyor ömrüm Senden başkasına bakmadım körüm ŞUBAT ın yedisi,son doğum günüm Ogün gelmezsen,çözülecek düğüm? Bitecek,anlamsız saçma bu oyun? (16.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Dün-Bugün-Yarın
Dün,geçti Geri getiremezsin Sevinçler Acılar Yaşanıldı ve bitti Esk,bozuk bir saat gibi Takılıp kalamazsın ANILARA? Yarın ise, Bir bilinmeyene gebe Sabah olacak mı? Güneş doğacak mı? AŞK GEMİSİ Bu limana uğrar mı? Belli değil,belli değil Ölüm, Nefes alımı kadar yakın Gel YEŞİL GÖZLÜM gel Biz,bugünü yaşayalım Takma kafana ayrıntıyı BU GEMİ Acılar denizinden kalkan SON GEMİ Kaptanı,ŞAHİN BAKIŞLIN Görmezmisin sen? Görmezmisin? (04.08.2006) Şahin Ertürk |
Dünden Kalan Gözyaşım
Benim herşeyim sensin Acılarım Yalnızlığım Çaresizliğim Umutsuzluğum Şairliğim Dünden kalan gözyaşım Herşeyim ama herşeyim Sensin güzel sensin (06.04.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Dünden Kalan Gözyaşımsın
Sanma seni unutmuşum Sensiz ben çok mutluymuşum Yok ki senden kurtuluşum Dünden kalan gözyaşımsın (10.01.2007) Şahin Ertürk |
Dünya Sana Dar Geliyor/Yetmiyor
Sana 24 saat yetmiyor İstanbul yetmiyor Türkiye yetmiyor Avrupa yetmiyor Kıtalar yetmiyor Okyanuslar yetmiyor Afrikada SAFARİ yapmak yetmiyor Kuzey kutbunda Macera aramak yetmiyor Alışmışsın gezmeye Eğlenmekten bıkmıyorsun Yerinde duramıyorsun DÜNYA SANA YETMİYOR DAR GELİYOR? Oysa ben, Evle,iş arasında Sıkışıp kalmışım Kabuğumu kıramamışım KÜTAHYA dışına Çıkamamışım Söylermisin bana Söylermisin İSTANBULLUM Senle Neyi,nasıl paylaşabiliriz? (15.06.2007) Şahin Ertürk |
Dünya Sana Kalabilir
Geleceksen Acele et Kır zincirlerini Hemen bugün gel Yarın güzelim İnan bana yarın Dünya sadece Sana kalabilir? (31.01.2006-Yeni) Şahin Ertürk |
Dünya Seni Kıskanacak
Yanlış kapıyı çalmadın Aşkı bilen adamlasın Dünya seni konuşacak El sözüne bakma sakın Bitti bugün yalnızlığın Bir Şairle berabersin Şiirlerde,dillerdesin El sözüne bakma sakın Acıları kovmak için Gözyaşını silmek için Mutluluğa doymak için El sözüne bakma sakın Artıları var bu aşkın Sensin kalbimdeki taşkın Ayşe,Fatma herkes şaşkın El sözüne bakma sakın Dört kıtaya gitti ÜNÜN Aşkın kalpte büyük düğüm Efsane aşkla sen öğün El sözüne bakma sakın Hülya seni kıskanacak Kıskanacak,kıskanacak Dünya seni kıskanacak El sözüne bakma sakın (30.11.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Dünyadaki Cennet İstanbul
Çamlıca ya çıkıp seni seyretmek Vapura binip,boğazı dolaşmak Uçan martılar la seni konuşmak Bir başkalıktır,başkalık İSTANBUL Her bir karende,Tarihi solumak Beyoğlu,Şişli de Sanat koklamak Güzelliği sende doğru yaşamak Bir başkalıktır,başkalık İSTANBUL Garibanın aşı,sensin İSTANBUL Hastanın ilacı,sensin İSTANBUL Kültürün başkenti,sensin İSTANBUL Dünyadaki cennet,sensin İSTANBUL Ressamın Tuali,sensin İSTANBUL Şairin ilhamı,sensin İSTANBUL Kent lerin sultanı,sensin İSTANBUL Dünyadaki cennet,sensin İSTANBUL Bu kadar güzellik söyle nerde var Deniz var,Tarih var,Sanat var,İş var Varların,Düşlerin şehri İSTANBUL Dünyadaki cennet,sensin İSTANBUL Benzemiyorsun PARİS e,ROMA ya Medeniyet,Tarih sensin İSTANBUL Seninle yaşam kolay değil amma Dünyadaki cennet,sensin İSTANBUL (17.04.2006) Şahin Ertürk |
Dünyadaki Cennet Kütahya
Döner gazinon,Çinili camin le Adım başı akan,çeşmelerin le Dünya ya ün salmış,çinilerin le Dünyadaki cennet,sensin KÜTAHYAM Seramik başkenti,sensin KÜTAHYAM Kaplıcalar şehri,sensin KÜTAHYAM Kömür,Gümüş şehri,sensin KÜTAHYAM Dünyadaki cennet,sensin KÜTAHYAM Madencinin aşı,sensin KÜTAHYAM Hastanın şifası,sensin KÜTAHYAM Ozanın türküsü,sensin KÜTAHYAM Dünyadaki cennet,sensin KÜTAHYAM Ressamın tuali,sensin KÜTAHYAM Şairin İLHAMI,sensin KÜTAHYAM Kent lerin sultanı,sensin KÜTAHYAM Dünyadaki cennet,sensin KÜTAHYAM Değişmem seni PARİS E,ROMA YA Mutluluk dolu,huzurlu yaşamın Doğru adresi,sensin KÜTAHYAM Dünyadaki cennet,sensin KÜTAHYAM Duyarlı insanlar,sende KÜTAHYAM Hisarlı Ahmet,Gaybi ler,Şeyhi ler Sende yatıyorlar,sende KÜTAHYAM Dünyadaki cennet,sensin KÜTAHYAM Tavşanlı,Domaniç,Hisarcık sende Simav,Emet,Gediz,Tunçbilek sende Anlatılmaz sözle güzelliğin de Dünyadaki cennet,sensin KÜTAHYAM Seni görmeyenler zararda inan Sende yaşayanlar sevdalın inan Sana neler yazsam,azdır az inan Dünyadaki cennet sensin,KÜTAHYAM (17.07.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Dünyanın En Zengin Adamı
Evim yok Arabam yok Cebimde param yok Dostum yok Arkadaşım yok Yok güzelim yok Arayanım yok Soranım yok Amma Sen varsın ya sen Doğallığın İçtenliğin Sıcaklığın Dürüstlüğün var ya Ben Dünyanın En ZENGİN En mutlu adamıyım? (29.11.2006) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:19 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.