![]() |
Senin ki aşk değil...
Sen yıktın umutları İçimdeki Bardaktan boşanırcasına coşan dolu dolu tutkuları Hiç insaf etmedin Bir sözümün Bir gözümün bile değeri yokmuş sende Bu senin ki ne aşk Ne sevgi Nede özlem Bu senin ki hiç bir şey değil Bu içinde hiç bir şeyi olmayan seni Sevmişim ben ne yazık ki Ve sana acıyorum Senin ki seks sadece belki Oysa benim ki aşk Sevgi Adını sen koy Hissettiklerim aynı senin olduğun gibi İçimde benim için çok değerli Ey sevgili |
Bir Yalan Kaça?...
Dün bir,bugün iki değil ki bu sevda, Ellerimi korkutuyor,ayaklarım direniyor, Beni sana götürmüyorlar bu aralar, Aradaki kilometreler değil yani bitiren bazı şeyleri, Bazı şeyleri,yani sevgimizi, Ya da sevgi sandığımız o kahreden gerçeği, Söyle ey küçük sevgili, Bir yalan kaçadır acaba bu sevgide? Unut denilince unutulacak gibi değil ki bu sevda, Uykularım kaçıyor,başka birşey düşünemiyorum, Beni sana bağlamıyor artık yaşanmışlıklar bu aralar, Sen ve ben olduk,bizi bitirdi |
14 Şubat Sevgililer Günüdür...
Ondört Şubat sevgililer günümü Sevenlerin nişanımı düğünümü Sevenlerin olsun bu gün düğünü Sevin sevilin mutlu olun ölmeyin Sevgililer size sözüm dinleyin Sevgilinizi özel günde sevmeyin Her gün sevgililer günü belleyin Sevin sevilin mutlu olun ölmeyin Sevgi bir duygudur herkeste olmaz Seven insan sevdiğinden hiç bıkmaz Gülüştür bakıştır sevgi dir bu naz Sevin sevilin mutlu olun ölmeyin Adınız sevgi soyadınız aşk olsun Sevgiliniz hergün size meşk olsun Her gün s |
Sevgili Gülben Ergen...
İsmin unutulmaz olsun Gönlüne aşk sevgi dolsun Evlen oğlun kızın olsun Sen bunlara layıksın Sevgili Gülben Ergen Bahardaki yaprak gibi Çimenlenmiş toprak gibi Güzelliğin örnek gibi Olsun bunlar ALLAH vergisi Sevgili Gülben Ergen Tatlı dille konuşursun Edalıca salınırsın Az nazlıca takılırsın Olsun sana yakışıyor Sevgili Gülben Ergen Sırma saçın kara gözün Ay parçasi güzel yüzün Hiç olmasın sende hüzün Sen mutlu olmaya layıksın Sevgili gülben ergen |
Bile bile eziyet...
Evet, hayatım gene çok hızlı devam ediyor. Evet, artık seviyorum. Eskiye baktım şimdi Evet, kalbimin pası silindi. Evet, gönül kapım açıldı. Evet, hem de sultanı içeri girdi Evet kavradım. Ama şunları da anladım: Ey sevgili; Görmeden, Dokunmadan, Hissetmeden, İnsan unutmuyor. Eğer seviyorsan sevgili; Ola ki unutun Şanslısın o zaman sevgili Âşık değilsin Kaybettiğin kaçırdığın bir şey yok Aramaya devam et Belki bulursun benim gibi sende Önce bu duyguları ya |
Aşk Mektubu XX...
Dön Arkanı dönme yüzünü dön bana Aştan, ekmekten, sudan ziyade Muhtacım sana Beni bu dünyaya Niçin saldığının farkındayım. Önce Bezm-i elest'te yüzleştin ruhumla Sonrası mühürlü bir damla Toprak, su, ritim ve nur Baştan sona evrensel bir mâcera Hâlime güldüğünün farkındayım. İrinli Bir çıban gibi sürdürürken varlığımı İçimde senin aşk tohumun yeşerdi Çimdikleyip deştin çıbanımı Anladım noksan yanımı Yüreğimin sağaldığının farkındayım. Yakam Her zaman s |
agaç ve ben...
Ahlat ağacının meyvesiydi Anamın yediği ekmeğin unu, Ben ana karnında kurmuştum Ağaçla dostluğumu, Kucaklamış beni ağacım Bebekken beşiğimde, Tıkır tıkır, tatlı tatlı ninnilerle Korumuş beni anam gibi Uyumamış,dikilmiş kapılarda, Yorgan olmuş örtülmüş üzerime Köyde, topraklı damlarda, Bereket çağırmış üstüme Büyütmek için beni Toprak kokulu akşamlarda, İyiye, güzele, doğruya Yüceltmek için binleri Sevgili kitaplarda, Her kelime bir meyve, Ağacın dostluğu var k |
Beni UnutmayacaksınUzun ayrılıklardan sonra bir ge...
Uzun ayrılıklardan sonra bir gece sen Sen ki sevgi dolu yüreğinle işte orda Beni öpercesine bakan bakışlarınla Tekrar sevgiye koşarcasına Heyecanlı ve ürkek halinle gene sen Karşımda duran sen, tüm beni özlemişliğinle Tekrar benim gönlüme ulaşmak istercesine Bana geldiğin işte o gece Herşeyi belkide, ilk günki sevgimiz gibi düşünürken Oysa sen uzun ayrılıklar içerisinde Bensiz yaşadığın diğer sevgi ve paylaşımlarınla Yok ettiğin sevgiliye koşuyorsun Neden ki sevgili, bana |
Her şeyim oldun...
Ben bir serseri mayındım Senden önce,sevgi idi gerçeğim Sevmeyi sevdim deli dolu yaşadım Renk ve renk coşkuluydu sevmelerim Acıları bal edip yaşadım güzellikleri Doğa idi,kuşlar idi,arzularım'dı sevgili Sevgilimdi hayat yansıdım aşkımla Beni sapa sardı aşk dedikleri Çıktın karşıma bir boş anımda Işıltısıyla yüreğinin sevgilim O güzel gözlerinle davetkar bakışın Yüreğinde ve gözlerinde esirim şimdi Kocaman yüreğim başka atıyor artık Özlemin dolduruyor, süslüyor her |
Sevgiliye 14 Şubat Şiiri...
Aşk cesarettir sevgili aşk: yüzme bilmezken denizi ve okyanusu hiç görmemişken su bile değmemişken bedenine dalabilmektir sonsuz suların en dipsiz en derin yerine. Aşk özğürlüktür sevgili aşk: seni neyin beklediğini bilmediğin nasıl geri döneceğini düşünmediğin balta girmemiş ormanlara dalmak uçsuz bucaksız dağlar aşmak uçurumların kıyısında koşarcasına dolaşmaktır. Aşk ulaşılmaza ulaşmaktır sevgili aşk: bir adımınla güneşe varmak bir vuruşunla dağları devirmek |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.