![]() |
gózlerimi kapattim soyle bir hayatima baktim
dú$úndúm seni seninle geçirdigim gúnleri seninle olunca dúnyamin aydinladigini sensiz hayatimin anlami olmadigini anladim sen benim gúne$im sensiz dúnyamin karanlik oldugunu anladim ki her $ey sensin seniz olmuyor inan bana bu dúnyanin kahri çekilmiyor sensiz bu dúnya agir geliyor anla iste sensiz olmuyor beklemek artik çok zor geliyor gúnler bir túrlú geçmiyor |
Farkında mısın?
Senin, o masum çehrenle bütünlesmis gözlerini; hafizama kaydettim... El yazmasi, göz nurun olan gül kokulu vecizeleri; kalbime hapsettim.... Seni bir daha silinmemek üzere benligime yazdim. O siyah, gür saçlari, yolunu gözlerken agarttim. Gülen gözlerimi aglattim.. Farkinda misin? Farkindamisin... Kirdim sana siir yazan elimi. Kestim ismini sayiklayan dilimi. Kör ettim resmine bakan gözlerimi. Ve kesecektim senin olan kalbimi; yapamadim.. farkinda misi |
Üzerime devirip dağ gibi hüzünleri
Böyle çekip gitmek var mıydı ? Var mıydı böyle bitirmek ? Hani söz vermiştik birbirimize ? Kaç zaman geçti aradan Sen yoksun ! Sana sığındığım ******* Alevleri gökyüzünde Bir kumsal ateşiydi günahları yaktığımız . Ve kan rengi şarapla yıkanmış Bir hasret şimdi göğsümüze taktığımız . Bilirim dönmeyeceksin artık ! Uzun zaman oldu Belki çoktan unuttun . Adın kaldı soğuk duvarlarında odamın Sigara paketlerinde şiirlerin Resimlerin ba |
Öğrendim..
İnsanlara kendimi zorla sevdiremeyeceğimi öğrendim. Yapabileceğin tek şey sevilebilecek biri olmak. Gerisi onlara kalmış... Insanlari ne kadar düşünürsen düsün, Onlarin seni o kadar düsünmediklerini ögrendim. Güven elde edebilmek için yillarin gerektigini, Ama yok etmek için saniyelerin bile yettigini ögrendim. Önemli olanin hayatindaki esyalarin degil, Hayattaki kisilerin oldugunu ögrendim. Insanin ancak 15 dakika çekici olabildigini, Ondan sonra alisild |
Bu gece tek isteğimdi
Uzanıp tutmak ellerini Sebebini sormadığım ayrılıkların Yaşını silemediğim gözlerinin hapsinde Bu gece tek isteğimdi Sıcaklığınla uyumak Geceye inat yıldızlara inat Sensizliğe inat Ve kalp atışlarını göğüsüm de yaşamak Bu gece tek isteğimdi Ağlamak doyasıya kollarında Ve gözyaşımı sevda yapıp Akıtmak avuçlarına ilk defa Bu gece ne çok istedim Duymadığım sesini kulaklarımda Bakamadım gözlerini gözlerimde Dokunmadığım saçlarını ellerimde |
Keşkeleri çıkardım hayatımdan
Eyvahlar bana göre değil artık Bana göre değil pişmanlıklar Ben seni unuturum sevdiğim Yeşil gözlerini bir bardak rakıya gömerim Anıları içime Yıllar önce bir temmuz gecesinde Zamansız bir yağmur altında başlayan O zamansız aşkı unuturum Zamanlara sığmayan Zaten hayat bir yalan Gece ağır ağır sırtını vermekte sabaha Üzerimde eskiden kalma bir sevdanın yorgunluğu Yüreğimin kara kaplı defterinde Sararmış sayfaların arasında Bir adamın yıll |
Diyemedim
Umutlarını bir torbaya doldurdun mu hiç? Bıraktın mı sonra metruk bir viraneye? Düştü mü omuzların ? Kaldı mı içinde sevinç ? Güldüler mi ardından ? Bakın derken divaneye! Oysa arı bir sevgi. Yalnızca ardımda kalan. İki güzel gün değimli ki. Ta yüreğimi böylesi yakan. Kırık bir yaşam, umudun tükendiği. Korku aşktan bile kaçan. Yılgınlık sevgiden. Ve yorgunluk fesat yüzlerden. Haykırmak isterdim hem de delice. Haykırmak ölümüne. Seni seviyorum diye. |
Ne yapmaya çalışıp, ne diye yazmıyorsun,
Sevgimi tartıyamı koyupta tartıyorsun, Öfken varsa vur hadi ne diye duruyorsun, Yeter artık sustuğun konuş biraz güzelim. Senin kadar sabırlı olamam biliyorsun, Seven nasıl eriyor bakıpta görüyorsun, Mezara gireceğim günümü bekliyorsun, Yeter artık sustuğun konuş biraz güzelim. Yeşertip bahçemizde yine sevgi çiçeği, Büyütelim seninle neşe adlı bebeği, Çatlasın bırakta kıskananın göbeği, Yeter artık sustuğun konuş biraz güzelim. |
aradığım bulamadığım,bulamıyorum,bulamayacağım, kurtulamıyorum,bırak
yakamı,ben insan değilim, robotum,aşk diye birşey yok,tamam. aradığını bulmak;sağırlaşmak körleşmek ve de sakat kalmaktır. aramayacağını bilip saatlerce telefonun başında beklemektir aranıpta bulunamayan araya ayrilik girdiginde 7. kattan intihar tesebbüsü sonucu düsen,ölmeyen,can çekisen,her taraf1 kanayan bir seydir. arayıpta bulamamaktır arkadaşlar aşk ...derin bir kuyu misali tırmanmaya calışıpta cıkamadıgımız k |
Düşünmek seni getirdi bana yalnızlığımda
Hayaller seni getirdi yine rüyalarımda Sessizliği hissetmek senden sonra başladı Ve bağırmak avaz avaz yokluğunda Sevgiye susamak sendin benim için Düşüncelerim, hayallerim, umutlarım yalnız sensin bunu bilmelisin... ... NaCiii... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:55 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.