![]() |
Gözlerine yakalandım ey sevgili...
Ya Rabbi! Hiçbir sevgi seninki kadar doyurmuyor ruhumu Hiçbir sevgili senin kadar mutlu etmiyor kalbimi Ve vermiyor hiçbir yemek Yanımda olmanın dimağıma verdiği tadı Öncesinde sevmedim bunca hiçbir adı Rabbim,benim olanların en güzeli! Ayırma yolundan Kır nefsimdeki paslı inadı Bırakma sensiz Çünkü yokluğunda kırık,ruhumdaki tüm kuşların kanadı Ey sevgili En sevgili Tek sevgili! Değil mi ki, Sana çıkar tüm yollar Değil mi ki, Sensiz geçen dilimlerin adı 'ömrümd |
Bir sevgilim olmalı...
Bir sevgilim olmalı, Diye düşünürüm bazen. Sevgilerle dolu içi dışı, Sevgi adına yakıştığı, Ya da adı üstünde,bir sevgili. Hani lafın gelişi derler ya, Sevgi veren,sevgi kokan, Sevgiyi çok iyi anlatan. Sevgiyi her an üzerinde yaşatan, Masumluksa,olabildiğince onda, Temiz sevgi diye sorulduğunda. Sevgili dedin mi akan sular duracak, Aldığın nefesinde yürek yerinden kopacak. Öyle bir sevgili olmalı, Her gün seni yeniden sen yapacak. Seni hayatın içine atacak, Canı |
Gözlerine Yakalandım Ey Sevgili...
Gözlerine yakalandım ey sevgili Maviler derinliğinde dönüşsüz, Dalgaların mendireklerimi yıktı birer birer Sahillerimde tropik rüzgârlar esiyor ödünsüz. Sendendir bu darbeler ey sevgili Birbalıkadam gibi vurgun yemişliğim Dağbaşlarında tiz rüzgârlarda ayaza bırakılmışlığım Sendendir ney sesinin ince nağmelerinde Gönül kafesime vuran Sol yanımda gonca bir gül gibi duran. Kale burçlarımda bir beyaz bayrakla beklerken Kapımda nöbetçiler tek sıra merasim bölüğü Yüreğimde tatl |
Bilmediğin Kadar Sevdim...
“Ben seni, benim seni sevdiğimi bilmediğin kadar sevdim.” “Sevgili” sormuştur “Sevgisiz”e “Sevgi nedir? ”, diye. “Sevgisiz” cevap vermiştir: “Onun için ölmektir, değerini bilsin” diye. “Sevgisiz” de sormuştur “Sevgili”ye “Sevgi nedir? ”, diye. “Sevgili” cevap vermiştir: “ |
*Aşkı tatmadan önce...
Aşk sadece bir sevgidir derdim Âşık olmadan önce Ana baba sevgisi Bacı gardaş sevgisi gibi Hep abartılı bulurdum aşk masallarını Ferhat aptallığından delmiş dağları Mecnun deliliğinden yanmış çöllerde Keremin neden yandığını anlayamadım hiç Aşkı yaşamadan önce Sevgi yüreğe çöreklenmesin bir kere İnsanda ne akıl kalıyor ne ar Yeme içme duygusu hak getire Dünyanın gidişatı hiç önemli değil Bir kor gibi oturmuş yürekte yar Sis yumağı düşüncede Sabah akşam sevgili var |
İştik! ! ! ! ! !...
Ölmeli derler gerekirse ölümsüz sevgi için, Düşündüm gerçekten değermi diye sevgili için, Ve yollar çakıştı bulduk birbirimizi sevmek için, Sevgili beni sevdi, ben sevgiliyi SEVİŞTİK! ! ! ! ! ! kaderden derdi babam, ne gelirse başına, Tuz verirse tuzlu yersin, tuz koyarsın aşına, Dedim ey kader ya bırak peşimi ya şimdi çık karşıma, Kader bana güldü ben kadere, GÜLÜŞTÜK! ! ! ! ! ! ! ! Anlam veremezdim herşeyin yerinde güzelliğine, İnanmazdım bir gülün bu kadar güzel öl |
Sevginin Zaferi...
Bana uzattığın buketi Almaya korktuğum da İlk defa titredi İlk defa tutmaya çekindi O sevgiyi ellerim Buram buram aşk kokan Rüzğarın müjdesi Bende davetsiz misafir Heyecanlı bir bekleyişti Sevgi rıhtımında soluklanan O ben değildim gülüm O bende ki korkuydu Başımda ki sevdaydı İçimde ki hasretti ve Buruk bir tatdı Sevgi denilen o aşk Aşk uğruna verilen savaş Kazanan taraf sevgi Kazanan taraf barış olmalı Ben barıştan yanayım zalım İnsan sever aşık olur a |
Onur Ödülü...
Sevgili eşim Havva'ya Olmasın gözünde ne yaş ne bir nem Sana hiç kıyamam canım birtanem Benim tek varlığım sevgi hazinem Sensin aşk bahçemin goncası gülü Tanrı'nın verdiği onur ödülü Her şeyden azizdir bende değerin Kalbimde aşkının izleri derin Gözümde öylesi yüceki yerin Sensin aşk bahçemin goncası gülü Tanrı'nın verdiği onur ödülü Sevincim kederim her gamım sensin Aşkımın imdadı amanım sensin Yazdığım şiirin ilhamı sensin Sensin aşk bahçemin goncası gül |
Arkadaşım,için...
Bir sevgi düşün ğüçlü Bir kadın düşün aşık Bir adam düşün seven Bir kalp düşün sevgi dolu Bir yürek düşün sadece onu seven Bir beden onun için kalkan Bir yar karşılıksız seven Bir ruh onun için yaşayan Bir an düşün sadece onla olan Bir düşün sonunda ne kazandınız Bir aşk,bi sevgi,bi seven hepsi Bir topla hepsini arkadaşım, Sevdigin insan için ümidini Asla yitirme……. Sevgi aşk inanılmayacak kadar, GÜÇLÜDÜR! |
Adını Ben Koydum...
Adını ben koydum Seni seviyorum Ne farkeder ha bir dost Yada hasretiyle yandığım bir sevgili Farkedermi? Ben sadece seni seviyorum Okurken gülüyorsun biliyorum Bu nasıl sevgi bu nasıl aşk Olmayacak artık sıkıdostla Asla birdaha savaş İster damarıma bas, İster bütün masaları dolaş İstersen dosta selam ver İstersen düşmanıma biraz yaklaş Yeterki sınırı çiz, Olma hemen sarmaş dolaş Sınavı geçtin olduk artık Sevgili, dost, en iyi arkadaş Elim havada kalmıştı Hay |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.