![]() |
Bir gün aklına gelirsem eğer:
yıllar sonra beni sevdiğini anlamışsındır. gözünden iki damla yaş akarsa eğer; beni özlemişsin demektir. yatağına uzanıp; odanın bir köşesine odaklandıysan eğer; kokumu ,tenimi özlemişsin demektir. yatağınla boğuşuyor,uyuyamıyorsan eğer; beni arzuluyor,istiyorsun demektir. sahilde oturmuş;yanlız kalmışsan eğer; numaramı bulup beni arayacaksın demektir. bu şiiri gazetede okursan eğer; bil ki senin yüzünden ölmüşüm demektir |
Zamanında gel aşkım
İlle de kerem olmak mı lazım Hayat bir bahardan ibaret İçimde yanan bir ışık. Beni aldı götürdü sana Ecel yaklaştı artık bana Rahmet okuma sakın Nerdesin aşkım Anla beni, gel sonbaharım... |
Her anım sen her dakikam
Uçup giden her dumanda Bitip giden, her akşamda Akan göz yaşlarımda sen Olmaz mı gitmesen Hayır desem beni dinlesen Gidersen dayanamam Yokluğuna alışamam Senden başkasıyla Bu kalbi paylaşamam Hadi gel bir ümit Ver İnan gerisi yalan Bugün eğer sen yoksan Ben yarına başlayamam.... |
Herkes birşeyler götürdü benden
Kimi ümidimi,kimi neşemi Götürmeni istiyorum senden Aşka olan korkumu,endişemi. Öyle sev,öyle sev ki beni Bitir sevilmeye olan hasretimi Gönül mezarına gömerim bende ki seni Ola ki görürsem bir ihanetini. Bitsin dertlere olan esaret Aşkıma bahar ol,gönlüme ilaç Aşkım bahara hasret Kalbim dermana muhtaç. |
Gelincikler gibi bir mevsim değil
Dört mevsim seviyorum ben seni. Seviyorum, diyorum ama Sevgime karşılık bile alamıyorum. Şunu bil ki; Gün geçtikçe sana olan aşkım artıyor. Al canımı Azrail al da kurtulayım bu sevdadan, Tanrım yaradan sensin, affet beni, Biliyorum senden ölüm isterim, çünkü Ölümdür bana bu sevdayı, Unutturacak tek şey.. Belki de otların arasında bulduğum, Dört yapraklı yoncaydın sen Unutmak kolay değildir bu yüzden. Belki bugün nokta koymak istiyorum bu sevdaya Ama, yarın olunca ya yepyeni bir Paragraf açamazsam, Korktuğum tek şeyde budur zaten… |
Bugün düşündüm yine seni
Hem seni hem de sana olan bu umarsız sevgimi Çok seviyorum seni aşkım çok Gözlerinde görüyorum benliğimi Ellerini tuttuğumda duyuyorum atan kalbimin sesini Ne olurdu sanki hiç ayrılmasaydık Tamam, sustum şikâyet etmek yok biliyorum Ama ama aşkım ben seni çok özlüyorum Her an yanımda ol istiyorum Tamam, tamam sustum Ama seni çok seviyorum.. Söylemekten bıkmıyorum ki ne yapağım Bazen düşünüyorum iyi ki benim aşkımsın diye Bazen düşünüyorum benim hayattaki tek farkımsın diye Bazen düşünüyorum, of öyle işte Ben seni çok özlüyorum bitanem çok Bu yazıyı yazarken birazcık doldu gözlerim Ama beni hor görme aşkım ne yapağım Seni çok özledim.. Ömür boyu yanında olan bir sevgilin var Senin sevginle avunan Gece ay dedeye bakarken sevdiğinin de Onu gördüğünü bilip birazcık huzur bulan Seni hayatınla bi kefeye koyan Damarlarından sevgisi akan Her gece seni düşünüp yıldızlara bakan Bir Sevgilin var onu unutma olurmu. |
Bu gün hiç olmadığım kadar yalnızım
Ne rüzgar okşuyor saçlarımı Ne yıldızlar göz kırpıyor artık bana Düşün bir dağ başında yalnız bir taş Yâda yangından sağ çıkmış bir ağaç İşte öyle Bu gün hiç olmadığım kadar yalnızım Suyu zehirli bir kuyunun başındayım Susuzluktan çatlasa da dudaklarım İçmeyeceğim Sırf sana inat olsun diye yaşayacağım Dört elle sarılacağım hayata Boş vermeyeceğim işte Yüreğim acıların kını olsa da Hasretlik bir bıçak gibi kemiğime saplanıp Debelendikçe acı verse de Duymazdan geleceğim acıları Yasaklı bir şiir gibi kaçırsan da gözlerini Benden Ben ki o şiiri ezbere bilirim Ve hiç olmadığım kadar yalnız olsam da Tüm açık kalplere ilan veriyorum Vuslatsız sevdalar da AŞKIMI kaybettim hükümsüzdür” |
Yorgun bir günden kalan
Avuçların uyudu avucumda Saçların yüzümde omuzumda Bana neler anlattı Yüreğinin atışlarını duydum İçimde içimin derininde Yol bitmesin istedim uzasın Alabildiğine dalsın karanlığa Beklediğimiz oldu çatıldı İki cana bir beden Ya da bir başka deyişle varoldu Bir bedende iki can Bir iki silkindi deniz uzakta Ay ikimize el salladı İrili ufaklı bütün yıldızlar Işık yolladı sevincimize Ne olup bittiğini Bizi görenler anlayamadı Aşkın benzersiz güzelliğinde Zaten kimse anlayamaz kimseyi |
Aşkımın içinde isyan var.
İsyanımda gözlerin saklı. O gözlere ne zaman baksam, İşte o an ölüyorum. Ölümümün arkasında kim var? Diye sorma çünkü beni öldüren Sensin Senin gözlerin değil beni öldüren. Beni öldüren arkamdan vurduğun, Hançer gülüm...Gülay’ım. |
Ne çektiğimi ben bilirim bir de bahçede açan salkım söğüt
Altında sana yazdığım şiirler ve seni aradığım günler O ağaç tanıklık etti her şeye Yine o ağaç şahit oldu ayrıldığımıza Aşkımızın gücüne o kadar inanıyordu ki Bu ayrılığa o bile inanmadı Günlerce hıçkırarak ağladım Adaklar adadım ağaca Fayda bile etmedi O da bende daha fazla dayanamadık Ben ağlamaktan bıkmadım o ise kurumaktan Alışamadık bir türlü Dayanamadı daha fazla bu acıya Direnemedi benim gibi Bir sabah yerde yatıyordu ve bir daha kalkmadı Hain kadın Ağacımı solduran kadın Gururumu yerlere seren kadın Bu kadar yeter Ne istedin ikimizden Ben sadece seni sevmeyi denedim Sen bunu bile denemedin... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:41 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.