![]() |
Aşkların Aşk Olduğu Eski Zamandan-İhanet...
Nasılda kuşatırdın gün gibi Koskoca bir tarih yazıldı aşktan Hatıraların dili olsada söylese şimdi Ardından baktığın bir adam geçti buradan Bir adam geçti hatıraları toz duman İçli bir şarkı gibiydi mertti Yüzüne gülmedi bir türlü yaradan Bir çınar gibi devrilip gitti Canından çok sevdiği o kadının ardından Kıyamazdı canı gibi severdi seni Pervane gibi dönerdi ardından Kızsada canından çok severdi seni Sevgisi miladı geçmiş eski zamandan Şimdi sisli bir perdenin a |
Ben Hangisiyim? .....
Hüzün bestesinin titrek sesiyim Gece gözlüm, benim ay ışığımsın Bu yalan dünyanın acep nesiyim Söyle ey sevgili, sen âşığımsın... Suyu akmaz olmuş kır çeşmesi mi Sevgi çiçeğinin aşk çilesi mi Yürek yangınının yanık sesi mi Söyle bana güzel, ben hangisiyim... |
Gerçek Sevgi...
Gerçek sevgi Allah sevgisidir, Sevgilerin en üstünüdür. Sevgilerin en iyisidir, Gerçek sevgi Allah sevgisidir. Sevgiyi,merhameti, Hepsini öğreten O'dur. İnsanı yüceltmeyi, Başaran O'dur. Nerede olursan ol, Seni gören O'dur. Ne olursan ol, Seni koruyan O'dur. Bir hayvan da olsa, Allah sevgi vermiş ona, Çok şefkatlidir yavrularına, Çünkü ihtiyacı var yaşamaya. Allah'ın sevgili kulu olmak istersen, Sen de hep merhametli ol. Günahsız yaşamak istersen, Al |
Sevgi - Aşk...
Sevgi, geleceği görmektir, dünü ekmek yarını biçmektir sevgi. Aşk, vaktim çok sanır ekmeye, yabanıl bir süreklilikte coşmaktır aşk. Sevgi, umudu bilemek karamsarlığı yenmektir. İçebakıştır sevgi. Aşk, meydan okumaktır bilenmemiş kılıcı sallamaktır hayata... Sevgi, hoşgörü ve anlayış taşır mekanına. Güvene ve huzura varıştır sevgi. Aşk, şiddeti kadar şüphecidir. Hatırlatır sana kendini her anda, koşullanmış varlığına, ispat ister aşk. Sevgi, o |
...İlhamı İsteyen Götürsün......
Sana şiir yazmak gelmiyor içimden sevgili... Kalemi elime aldığımda bir çığlık sesi yankılanıyor kulağımda... Bir insanlık rezaleti geliyor gözlerimin önüne, Gözlerini hayal etmek isterken karşımda... Sana şiir yazmak gelmiyor içimden sevgili... Bir silah sesi yankılanıyor uzaklarda, Uzaklarda olsa da sanki yanıbaşımda, Gencecik bir delikanlı serilip kalıyor kanlı yollara, Son kez elini yardım diye kaldırıyor boşluğa... Sana şiir yazmak gelmiyor içimden sevgili... Dışarıda ya |
Gitti Sevgili...
Gitti Sevgili Koyup kavanoza kapattı ağzını, bakmadı arkasına gitti sevgili, kalbimde onulmaz yaralar açtı, dönüp yüzünü gitti sevgili. Mekan edip bana sarp kayaları, sıcak yatağına gitti sevgili, bırakıp derbedere boş sokakları ana kucağına gitti sevgili. Kurutup sulak aşk bahçelerimi, gözleri ıslanmadan gitti sevgili, üfleyip yüreğimdeki aşk küllerini, rüzgara bırakıp gitti sevgili. Söyleyip kulağıma sevgilerini, Unutup söylediğini gitti sevgili, Yapayalnı |
Aşıklar...
Diller sükût eder, kalpler konuşur Aşk oku yayları gerdiği zaman Yüzler asılsa da, gözler gülüşür Âşıklar gözgöze geldiği zaman Sanki dünya değil, gönüller döner Ay gökte kaybolur, yıldızlar söner ******* uzamaz, gündüze döner Âşıklar başbaşa kaldığı zaman Kalpte kalp taşıyan olur mu yalnız O gönülde sultan, o gökte yıldız Unutulsa bile bırakır bir iz Sevda bir gönüle girdiği zaman Sevgi gönüllere sel olur akar Bentleri devirir, setleri yıkar Aşıklar bu selden y |
Aşk...
Tanımazdım ben aşkı bundan önce Sevgilerin en güzeli en büyüğü sanırdım Aşk sabretmekmiş ölümüne sabretmekmiş Hem de acıların en ağırına en uzun sürenine Aşk, yüreğindeki ateş seni alev alev yakarken Sevgilinin etrafında gülüp oynadığını görmekmiş Çıkıp karşısına kafana bir kurşun sıksan bile Sevgilinin üzülmeyeceğini bilmekmiş Var mı aşkı içinizde tanıyan? Var mı yaşamadan sırrını çözen? Aşk mecnun olup çöllere düşmekmiş Ferhat olup dağları delmekmiş Aşk yaşamayı d |
Sevgi...
Sevgi sadece sunulan Ve Sunulana geri gönderilenmiş Anlayacağımız Sevgi denilen şey Şimdilerde bize sevgi diye verilene benzemeyenmiş. Aşk gizilmiş Bir çiçeğin taç yapraklarının altındaki mikroorganizmalarda Sevgi ise Aşktan da gizilmiş makroorganizmalarımızda Bu yüzden zormuş Bu yıllarda Sevgiye ulaşmak 'Boş bir hayelmiş' Elbette Sevgiyi Nerde Nasıl Gördüğümüz Önemliymiş Aslında Sevgi bulmak adına Sevgiye yüklüğümüz Sevgi üretmek adı |
Kar (dörtlük)...
Korku paltolarında,uçuşan apak sevgi Suyun kalıptan çıkmış en estetik biçimi Bir aşk kadar beyazsın, bir kara kadar yergi Korku ve çoşku ile oynatırsın içimi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:10 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.