![]() |
Susma Hakkımı Kullanacağım
Bu aşka ihanet eden olsanda Beni yerden yere vuran olsanda Sen yüzünden acı çeken olsamda Ben,susma hakkımı kullanacağım Aşka mezar kazmak yakışmaz bana (25.03.2007) Şahin Ertürk |
Suyum Çıktı
Aşkından döndüm bir şaşkına Kalbim ne yapsın bu taşkına Kurtar beni Allah aşkına Suyum çıktı,görmüyormusun? (11.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Sürpriz
Yaptıklarım neki,denizde bir damla Sakın ola bana delirmişsin deme Dağlarmı delerim,kentlermi yakarım Hazırla kendini,sürprizimi bekle Şahin Ertürk |
Sürünüyorum
Nöbetçi şair derler bana Herkes giderken mars'a,ay'a Sevda yolunda kaldım yaya Aşk uğruna sürünüyorum Bazıları tepemden baktı Bazıları kalbimden vurdu Bazıları üstümden geçti Köşelerde sürünüyorum Gözlerimden kanlar akıyor Tutmaz oldu elim,ayağım Bende bu dertler hiç bitmiyor Doktorlarda sürünüyorum Yangın yeri sanki yüreğim Yokluğundan kavruluyorum Harabeye döndü şu gönlüm Yaşamıyor sürünüyorum Bilsen nasıl,nasıl zordayım Mezarında hep nöbetteyim Toprağı öpüp,kokluyorum Yaşamıyor sürünüyorum Şahin Ertürk |
Süt Kuzusu,Tut Sözünü
Süt kuzusu,süt kuzusu Anası nın tek kuzusu Sebebsizdi son gidişin Çocuk değil,büyüdüysen Yaşıyorsan,ölmediysen Tut sözünü,tut sözünü Bekle diye söz vermiştin Gelir diye bekliyorum Güne,günler ekliyorum Süt kuzusu,süt kuzusu Yaşıyorsan,ölmediysen Tut sözünün,tut sözünü (10.04.2006) Şahin Ertürk |
Şahin ce Aşk
Söylenenlere Yazılanlara inanma Bırak Palavra Masal sı aşkları Sen benimle Bire BİN veren ŞAHİN CE Aşk yaşamaya Varmısın güzel Onu söyle? (25.05.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Şahin e Hükümdar Ol
Gel benim,ONURUM OL GURURUM,ŞİİRİM OL Yetmez bunlar diyorsan Kalbimin SULTANI OL Bununla da doymazsan ŞAHİN E HÜKÜMDAR OL (06.04.2006) Şahin Ertürk |
Şahin Gibi Sevebilirim
FERHAT gibi,dağlar delemem MECNUN gibi,çölde gezemem ELA GÖZLÜM,amma istersen Art niyetsiz,çıkarsız seni ŞAHİN GİBİ sevebilirim (04.04.2007) Şahin Ertürk |
Şahin Yılmaz
Adaşım,Şair dostum Şahin YILMAZ a Sevgi dolu yüreği var Özlü,güzel sözleri var Okunacak ŞİİRİ var Adaşımdır,Şahin YILMAZ Vatanına aşıktır o Güzelliğe aşıktır o Aşkı bilen adamdır o Adaşımdır,Şahin YILMAZ Haram geçmez kursağından Dönüp bakmaz milyar versen Böyle görmüş babasından Adaşımdır,Şahin YILMAZ Yosmalara bacı demez Meyhaneyi mesken tutmaz Pisliklere hiç bulaşmaz Adaşımdır,Şahin YILMAZ Türklüğüyle övünen o Osmanlının torunu o Müslümanın kardeşi o Adaşımdır,Şahin YILMAZ Aynı şeyler düşünürüz Aynı dilden konuşuruz Hiç bitmesin dostluğumuz Adaşımdır,Şahin YILMAZ (16.06.2005) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Şahince Aşka Buyurmazmısın?
Başın önde gezmek istemiyorsan? Gözyaşları dökmek istemiyorsan? Şahince bu aşka buyurmazmısın? Duygu,saygı var,sevgi denizimde Mutluluğa yüzmek,istemezmisin? (01.06.2006) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:09 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.