![]() |
Susma çek tetiği Vur beni...
Bir yalandı dinlediğim Bir hayaldi gördüğüm Bir rüyaydı kalktığım derin uykudaymışım Sevgili anlamışım seni Bir sabah uyanıpta gördünmü sen Seni seviyorum diyen dillerin yalandı dediğini Senin için atıyor diyen kalbin sevgi yerine hile taşıdığını gördünmü sevgili yaşadınmı söyle Seni düşünür beynim heran herdakika aklımdasın derken O düşünmenin biranlık olduğunu gördünmü Sevgi aşk eller ve gözlerin yalan söylediğini duydunmu sen sevgili duydunmu |
Anla...
Kalbimiz hızla çarpsada İçimiz heyecanla dolmuş olsada Biz ismini sevgi koysakda Sevgi değilmiş sende anla Özlemişsek aramışsak yokluğumuzda Herşeyin herkesin inadına Birşeyler varmışsada aramızda Sevgi değilmiş sende anla Kapılmışsak deli rüzgarlara Yaşamışsak birlikte hesapsızca, çılgınca Biz ismini sevgi koymuş olsakda Sevgi değilmiş AŞK mış anla.... |
Aşkı tanı......
İşittim ki Sevgili inanmazmış sevdama Öyleyse anlat bana Sevgi nedir senin lügatında... Sen sanırsın Aşk, muhabbet görmekle,dokunmakla Yazık olmuş sana Aşkı tanımamışsın hâlâ... Kızım, kızım bak şu saçlara Ardından da yüreğindeki sevdaya Görebilirsen ama...! Önce dileğin nedir bil Sevdadan yana Sonra sitemini, nazını yap Seni seven yârine... Korkarım ki vurursun sonra Benden çevirdiğin başını Taşlara... |
O Aşk ki Varlığına Vuslatsa...
seninle uyanmak güne bir şiir le uyanmak gibiydi geceden kalan düşlerimde ılık nefesin sevgi sözcükleri fısıldardı uzaklardan gelen kuzey rüzgarlarının eridiği tenlerdi güney vuslatları Akdenizin binbir renge bürünürdü kıyıları duru saf ve tutukulu dokunuşlara hazırlanırdı durgun sular beklerdi ve kabarırdı dalgalar döverken sahildeki çakıl taşlarını sesler birden aşkın en güzel senfonisini yıldızlarsa en parlak ışiklarını gönderirdi kıvranan bedenlerde rakkase makamınd |
Gerçek Sevgi...
Gerçek sevgi Allah sevgisidir, Sevgilerin en üstünüdür. Sevgilerin en iyisidir, Gerçek sevgi Allah sevgisidir. Sevgiyi,merhameti, Hepsini öğreten O'dur. İnsanı yüceltmeyi, Başaran O'dur. Nerede olursan ol, Seni gören O'dur. Ne olursan ol, Seni koruyan O'dur. Bir hayvan da olsa, Allah sevgi vermiş ona, Çok şefkatlidir yavrularına, Çünkü ihtiyacı var yaşamaya. Allah'ın sevgili kulu olmak istersen, Sen de hep merhametli ol. Günahsız yaşamak istersen, Al |
İlhamı İsteyen Götürsün......
Sana şiir yazmak gelmiyor içimden sevgili... Kalemi elime aldığımda bir çığlık sesi yankılanıyor kulağımda... Bir insanlık rezaleti geliyor gözlerimin önüne, Gözlerini hayal etmek isterken karşımda... Sana şiir yazmak gelmiyor içimden sevgili... Bir silah sesi yankılanıyor uzaklarda, Uzaklarda olsa da sanki yanıbaşımda, Gencecik bir delikanlı serilip kalıyor kanlı yollara, Son kez elini yardım diye kaldırıyor boşluğa... Sana şiir yazmak gelmiyor içimden sevgili... Dışarıda ya |
Benim meselem...
sana benziyordum sevgili kalıcı hüzünlerde mutluluk arıyordum özlemiştim sevmeyi sevgisin sanıyordum sana benziyordum sevgili tutuklu yaşıyordum kaçamak duygularda özgürlük arıyordum kırılmıştın sevgili parçanı arıyordun aşk değildi sendeki yaranı sarıyordun kaybolmuştum sevgili beni bulamıyordum aşktı benim meselem seni aramıyordum Meliha Yüceaktaş |
Bile bile eziyet...
Bile bile eziyet . Evet, hayatım gene çok hızlı devam ediyor. Evet, artık seviyorum. Eskiye baktım şimdi Evet, kalbimin pası silindi. Evet, gönül kapım açıldı. Evet, hem de sultanı içeri girdi Evet kavradım. Ama şunları da anladım: Ey sevgili; Görmeden, Dokunmadan, Hissetmeden, İnsan unutmuyor. Eğer seviyorsan sevgili; Ola ki unutun Şanslısın o zaman sevgili Âşık değilsin Kaybettiğin kaçırdığın bir şey yok Aramaya devam et Belki bulursun benim |
Kisir Aşk...
Bu aşk doğurmaz sevgili kisir kalir bizde zürüyetsiz kaliriz... Aşk dediğin, bol bol sevgi doğurmali aşk dediğin, hergün yeni heyecanlar yaratmali bizim aşkimiz kisir sevgili... Nevzat Hacibektaşoğlu |
Aşk...
Tanımazdım ben aşkı bundan önce Sevgilerin en güzeli en büyüğü sanırdım Aşk sabretmekmiş ölümüne sabretmekmiş Hem de acıların en ağırına en uzun sürenine Aşk, yüreğindeki ateş seni alev alev yakarken Sevgilinin etrafında gülüp oynadığını görmekmiş Çıkıp karşısına kafana bir kurşun sıksan bile Sevgilinin üzülmeyeceğini bilmekmiş Var mı aşkı içinizde tanıyan? Var mı yaşamadan sırrını çözen? Aşk mecnun olup çöllere düşmekmiş Ferhat olup dağları delmekmiş Aşk yaşamayı d km |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.