![]() |
dün yine yapayanlız
penceremın önüne oturdum bütün umutlarımı aldım sevinçlerimi,heyecanlarımı aldım senin hayalini bekledım hayalın dıyorum çünkü o bile yeter biliyorum gelmıyceksın biliyorum gözlerını göremıycem artık...... olsun warlıgın yeter..imkansız aşkım warlıgın yeter |
Sensizligin Yaralarını sarmak Ne kadar zor
yıkılmaz sanırdım kendimi engin aşk denizinde nice fırtınaları astım, ne dalgalarla boğustum yıkılmadımda sığındığım limanda alabora oluyorum yüregimle elden bisey gelmiyor eller kelepceli Ya bütün yasadıklarımızı unutup terk edecegim seni yada onurlu teknesine sadık kaptan gibi bekleyecegim ölmeyi... |
Gecenin Bir Yarisi
Oturup Hayal Kuruyorsam Bİlkİ Senİn İÇİndİr... Yildizlara Bakip Bakip Dalip Uzaklara Gİdİyorsam Yİne Senİn İÇİndİr... GÖzÜmden Akan Yasi Sessİzce Sİlİyorsam Yalniz Senİn İÇİndİr... O Bİzİm Olan Sarkiyi Bagirarak Soyluyorsam Senİ Sevdİgİm İÇİndİr.... |
Bır aksam gozunde ask tuterse
Gecmıs gunler aklından gecerse Kalbin bombos umıtler bıterse Sen uzulme BEN VARIM.... Neler gectı kım bılır basından Sevgı umdun hep baskalarından Aglama gıdenlerın ardından O gıderse BEN VARIM... Zaman durdu sankı Beklerken senı Ben bır tek sevgıye bagladım KALBİMİ Ayrılmam ıstersen hıc yanından Cagırsan gelırım cok uzaklardan Eskıden korkamdım yalnızlıktan Korkmam artık SEN VARSIN... (gonulnikahlim) |
ey sevgili...
bu gecede yazacağım seni, nemli gözlerimle buğulu gecenin kederinden çatlamış aşk defterine! bırak ay kıskansın yıldızlar ağlasın gecenin kuzeyinde şafak teninde sökene kadar yazacağım seni geceye! öyle, kuralsızca, mısraları katledercesine... kelimeler çaresiz kalacak hislerimi telafüz etmeye. dirilecek ölü düşler sersem sabahın geceye kapanan gözlerinde! ürperecek ölüm her İMKANSIZIM deyişimde.. MERVE ÇİLEM EROL |
ne zaman düşünsem seni
içimde hep aynı sızı. ne vakit kuşatsa beni özlemin fark etmiyor! ne kadar sıkı giyinsemde o an iliklerime işler soğuk ağlarım... sonra titrerim... yine ağlarım sonra! ağlamalarım bitmez. gözlerim susar avazlara bürünür yüreğim! ne zaman gelsen aklıma bu şehri terk edip gitmek isterim sanki gideceğim yerde sen olmayacaksın... istemeyerek kabullenirim sonra yaşadığım şehrin kaldırımlarında değil, yüreğimin en kuytu sokaklarındasın sen! seni düşündüğüm an |
Okunaklı yol şarkılarına çalıştık
Değişimdi ilk hecemiz Deniz ki yorgun tavrıyla O göksel kabuklarını Yoğun bir çabayla kum üzerine Değiştirir boyuna Ve yaşlı balıkçı ömrünü Kız ise kızlık zarını Ovalar dağlara değişir. Dağlar Çalışkan bulutlara Sözün bekareti çocuğun dişiyle Bir de gün saplanır güne Gibi devrilir usulca. Ay Bir entari düğmesi. Yıldızlar Ah yıldızlar ise düşünce Balıkçı ile deniz, fikrini Dağlar akbabayı değiştirir Ve sırmalı kız *******i Gül koku |
Bir şey var aramızda
Senin bakışından belli Benim yanan yüzümden Dalıveriyoruz arada bir İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz belki Gülüşerek başlıyoruz söze Bir şey var aramızda Onu buldukça kaybediyoruz isteyerek Fakat ne kadar saklasak nafile Bir şey var aramızda Senin gözlerinde ışıldıyor Benim dilimin ucunda Nahit Ulvi AKGÜN |
Tek Gercegİm Sevdamdi
Anlamadin Kactin Öylesİne Sevdİm İnansan Anlatsan Kacarmiydin Birakirmiydin.. Sen Yaktin Sen Yiktin YÜce Aski Askimizi Aldattin Aldatildin Aldirmadin Ben Olsaydim Yasiyamazdim İnan Yasiyamazdim Bu GÖnÜl Delİ Delİce Sevdİ Senİ Bu Delİkanli Delİ Unuturmu Ortalarda Birakip Gİttİgİnİ Yanmalisin Yanmalisin Kor Alevlerde Yanmalisin Ben Sana Yanarken Tutusurken GÜldÜgÜne Yanmalisin Bİr Daha Arama Arama Sorma DÜŞÜn Bİr GecmİŞİ Verdİgİm Degerİ İŞ |
Artık ne fark eder bir gün çıkıp gelsen de,
Yanımdan ayrılmayıp her gün sevsen de, Gökten yıldız indirip yollarıma gül döksen de, Sen benim için öldün ''YAŞIYORUM''desende |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.