![]() |
AŞK bir yıl sürer
SEVGİ bir ömür AŞK gözünde büyütür SEVGİ razı olur AŞK aldatır SEVGİ ikna eder AŞK (aşık) kıskanır SEVGİ (sevgili) güvenir AŞK seni de onu da ikiye böler SEVGİ ikinizi bir eder AŞK zehir gibidir SEVGİ ilaç AŞK ay gibidir hep bir karanlık yüzü var senden gizlenen SEVGİ güneş gibidir hep sana bakar içini ısıtır AŞK gider (isteyince) SEVGİ kalır (isteyerek) AŞK çeker, ezer, cesaret kırar SEVGİ iter, teşvik eder, yüreklendirir. |
benimsen birtek benım ol ama değilsen git hiç durma
git söylenecek kelıme sensızlıge hazırım şüphe etmeee |
ömrüm senı beklemekle gececekse ve ölüm seni beklerken gelecekse
bilki seni ordada bekleyeceğim |
Nefes Alip Vermek Arasindakİ Kisacik Zamani Kİme Armagan Ediyorsan O
Senin Vazgecilmezindir Hayattaki TÜm Nefeslerimin Arasina Bİr Kalp Koyup Sana Uzatiyorum... |
belkı bu defa artık dönmeyecegım
hala kararlımısın? hala gıtmemı ıstıyormusun? benı yanlızlıgıma gömmek ıstıyormusun? bunu dilin söylüyorsa gıtmem yüregin söylerse gercekten gıderım... |
gercek aşk nerde görüyormusun?
ben göremıyorum her yerde yalan aşklar.. |
herzamankı gibi yalızlık gene benı cagırıyor
artık aldırmıyorum güneşin batışına gecenın karanlıgına sadece gözlerin tesellı bu dünyaya.. benı benden alan bir tek gözlerin, karanlıktakı tek ışık gözlerın kışın sıcak tarafı gözlerın yazın ılık rüzgarı gözlerın gözyaşlarımın umudu gözlerin işte o gözlerde kayboldum gene bu gece.. ama bu gece farklı gecenın son karanlıgı son bakışin.. çünkü kanımdakı virüsün benı son zehırleyısı elveda sevgilim elveda.. yaşamın son hatırası |
Bir soğan soyulurken yaşarıyor da gözler
Hazine soyulurken aldırmıyor öküzler Hayadan eser yoktur nafile bütün sözler. Beyhude inat etme, salla hemen başını Gerdan kır, belini bük, al gitsin maaşını Bir yolsuzluk görünce köpürme, isyan etme Bir hak için kendine, dikbaşlıdır dedirtme Doğru yolu dostuna göster ama, sen gitme. Ne derlerse huuu... diye salla hemen başını Dilini tut, uslu dur, al gitsin maaşını. Bu güvercin eder mi atmacalarla yarış Öğrenmeden dünyayı gezdim de karış k |
bugün içimde bır hüzün war
ayrılık sarkısı calıyor heryer gözlerimi kapadıgımda hayalın rahat bırakmıyor neden... özlenen sen mısın? bilmem... beklı melekler gelırde bırden benı sana götürürler. bu yanlızlıgı haketmedım bilmıyorum kı neden |
belkı yagmurlar
unuttu bizi.. belkı artık aglamak ıstemıyor bulutlar.. ama bu sitem nedır Allahım.. kurudu dudaklarım.. yagmurda ıslanmayı özledım özlemlerım hayalınle büyür bu gece yanlızsan sessızce gelcegım ansızın yagmur yagarken sevgilim.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.