![]() |
Sevdim seni ma'buduma,Canan diye sevdim.
Bir ben değil,alem sana hayran diye sevdim. Evlad-ı ıyalden geçerek,ravzana geldim. Ahlakını medh etmede,Kur'an diye sevdim. Kurbanın olam Şah-ı Resul,kovma kapından, Didarına muştak olacak,Yezdan diye sevdim. Mahşerde nebiler bile,senden meded ister, Gül yüzlü melekler ,sana hayran diye sevdim. |
Bir melânkoli çağıldağında çırpınırken yürek,
Hissetmede nazarların coşkun dalgasını, Mor bir karanlığın derin sessizliğinde, Uçar gider uykusuzluğumun son çırpınışları. Bir Hüdhüd kuşunun yorgun kanatlarında, Bir akşam sefasının romantik hasbihalinde, Atardamarlarda oluşan depremi hissederken, Yaslanıp bir yaşlı köknarın nemli kütüğüne, Zühre Yıldızı’nın göz kırpışındaki hüznü, Uzak iklimlere taşır gider göz bebeklerim Bir veda şarkısı,bir veda busesi, bir veda göz yaşı, |
Bir ben buruk, bir ben benliğime benzeyen...
Vicdanımda ararken sebebini, tahmin edemezdim açmış olduğun yaraların bu kadar kalıcı olacağını... Seninle yaşamaya alışırken, sensizliğin adını henüz koymamıştım. Bir gün gibi uzaktın ve zulmün ötesinde bir haykırıştı nefretin. * Hissettiklerin eğerdi boynumu, yine de veremezdim sana seni. Hep bir yerde, hep biriyle, hep birden bire... Miladi hatıralarla uzlaşmak zorunda değildim halbuki... Sadece seni istedim. |
Hersey yalan oldu bu diyarda
Bir tek sen gerçeksin bu dúnyada A$kimiz gerçek diye biliyordum Sevgin bitmez saniyordum Hatirlarmisin saatlerce telefonda konu$urduk Hiç kapatmak istemezdik Dilimizden hiç du$mezdi guzel sózler Hiç istemezdik ayri kalmak Bana $iir yazardin Beyaz bir sayfada beni anlatirdin A$kini sevdani haykirirdin Biliyordum benimle mutluydun Oysa $imdi ben sana $iir yaziyorum Seni anlatiyorum yine beyaz bir sayfada Ve hiç durmadan haykiriyorum dúnyaya |
Seni sevdiğimi bilsen,
Elveda demezdin. Ne kadar da güzelsin, ALLAH mutluluk versin bu şiirin baş harfleri sevdiğim bir kızın adıydı |
Ózledim seninle oldugum gúnleri
Bekliyorum bana dónmeni Gúnden gúne eriyorum Sen bunu górmúyorsun Bu nasil bir hasret Bir insan bir insani bu kadar mi ózler Geçmek bilmiyor gúnler Sanki durdu saatler Sevemiyorum ba$kasini kopamiyorum ki senden Denedim ben ama Ba$aramadim yapamadim Belki bir gún gelirsen Tekrar seversen beni Olurya sende a$k acisi çekersen Sende ya$arken ólúrsún Ben artik umudumu yitirdim Bekleme |
Gecenin karanlığı çökerken bir yorgan gibi üstüne
Ağlarsın sessizce o karanlığın içinde Duymaz kimsecikler sesini Ve dökülür gözündeninci taneleri Derken o karanlığı yırtarcasına Bir ışık belirir ve bir el uzanır Gözündeki yaşları silmek için. Senin yanında olduğunu hissettirmek için |
Seviyorum umudun olmadığını bile bile,
İçimden kahretsin! Diyorum, Senin gibi birini nasıl sevdim, Bazen de yaşasın! Diyorum, Seviyorum onu seviyorum. Düşünemiyorum artık düşünemiyorum, Ne yapmalıyım? Hemen boynuna mı atlamak, Yoksa uzak mı durmak, Sen bir şey söyle, Ne yapmalıyım? Son bir defa olsun konuş benimle Söyle ne yapmam gerektiğini, Bir anda umut doldur, Bu çaresiz olan benliğimi Hadi bekliyorum bir şey söyle Bekletme beni Bir şey söyle Ne yapmalıyım? |
senden uzak kalmak çok zor
aylardir sesini duymuyorum senin yaninda olmak istiyorum seni canimdan çok seviyorum hayat sanki durdu sen yanimda yoksun diye gúne$ dogmuyor artik bu $ehirde çok yannizim seni ózluyorum góz ya$larim dinmiyor acilarim ise bitmiyor birgún hayallerim gerçekle$ecek acilarim ise dinecek sana kavu$acagim birgún seninle olacam bir ómúr hayal kusuyorum belki gerçekle$ecek mi bilmiyorum umudumu yitirmiyorum |
Hayatta umduğun gülmek olsun
Bir gün ağlarsan oda mutluluktan olsun Unutma seven bir kez ölür Ölen bir kez gömülür Benim sana olan sevgim ne ölür nede GöMüLüR __DosT__ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:43 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.